Забавни случки от живота на Кристиано Роналдо

Събрани са в биографията на футболната звезда
26 май 2016 16:28, Петя Славова
3
Забавни случки от живота на Кристиано Роналдо
Снимга: Егмонт

В деня на решаващия мач за купата на УЕФА между отборите на „Атлетико Мадрид” и „Реал Мадрид” – 28 май, излиза първата биография за деца на Кристиано Роналдо.

Книгата излиза след изданието за Лeo Меси. Биографията на футболната звезда ще запознае децата с истинското лице на португалския футболист, засягайки теми като това колко е важно да следваме мечтите си на всяка цена и значението на самодисциплината и устрема, нужни за всеки успех.

"Роналдо: Момчето, което знаеше какво иска" е на 8 години, когато отборът, в който играе, губи всички мачове. На дванайсет напуска семейството си и заживява в общежитие в Лисабон. На петнайсет получава диагноза аритмия, която трябва да сложи край на кариерата му. На двайсет и четири... вече е сред най-скъпо платените играчи на всички времена.

„Роналдо“ е разказ за желязната воля и за решителността по пътя към върха. За извънредния талант и за съпътстващата го упорита работа. За футболния отбор, за който понякога трябва да се правят истински жертви. И най-вече – за сбъдването на една мечта.

Текстът е изпъстрен със забавни случки от живота на Кристиано и е илюстриран с много негови снимки на игрището и извън него.

Авторът Ивете Жултовска-Дарска е любител на футбола, фотографията и Тоскана.  В продължение на седем години ръководи ТВ канала TVN Style. Има 10-годишен син. Именно неговата страст към футбола е причината да напише серия от книги за деца за техните футболни идоли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
33
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
"Именно неговата страст към футбола е причината да напише серия от книги за деца за техните футболни идоли." ....както голямата реклама и лудите мангизи.
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
най ми е любопитно да разбера дали разширява кръга на приятелите си?