Рекордни продажби на книгите на Кари Фишър

"Принцесата, пишеща дневник" оглави класацията на Амазон
29 дек 2016 20:15,
7
Рекордни продажби на книгите на Кари Фишър
Снимка: Архив, Reuters

Книгата "Принцесата, пишеща дневник" на Кари Фишър оглави в сряда класацията за най-продавани книги на Амазон, точно преди "Диета без захар", предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Още по темата


Други две нейни произведения "Мечтаната чашка" и "Пощенски картички от ръба" влязоха в топ 10, а "Шокахолик" попадна на 57-мо място.

Пет от книгите в челната десетка на класацията "Movers and Shakers" на Амазон за заглавия, които отбелязват най-голям скок в продажбите за 24 часа, са написани от Кари Фишър.

В списъка на 11 място е и книгата "Аз съм принцеса" на Кортни Карбон за героинята от "Междузвездни войни" принцеса Лея, изиграна от актрисата.

Кари Фишър почина във вторник от инфаркт, който получи по време на полет от Лондон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изглердайте "Съли", току що го пуснаха, за да видите как комисиите бъркат ж оценките си дори след наколко "симулации" :-). Филма е по реален случай, не чак толкова отдавна, по чудо завършил без жертви !
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Верването" е началото на всеки един култ. И по нищо не се различава от култа към всеки един диктатор или религиозен култ. А хората които разбират играта, като Безос например, правят пари на гърба на наивните. Дори и от смърта на не чак толкова велики актьори :-).Защо падна самолета е малко вероятно да се разбере, но по правило е по-лесно да се прехвърли вината на мъртвите. Хората разбиращи от авиация знаят, че това със задкрилките е мноо-го малко вероятно. Подобна е и историята Хитрино :-(.
4
4
 
3
 
! Отговори
lea преди 7 години
Защо загина този хор, моите съболезнования към невинните жертви музиканти и певци. Но те са жертви не на случайността, а на една катастрофална политика и арогантно държавно отношение към собствения народ, дори към творците. Каквато и да е причината за падането на самолета, тя се дължи на.престъпна човешка небрежност и подценяване на много фактори за безопасен полет. Така че няма по -голям враг за Русия от...... самата Русия! Скоро не съм чувала Англия или САЩ да загубят човек на изкуството в самолетен полет дори с мисия в своя военна база. А тук - цял хор! Лелеее!
3
6
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
цял хор с велики музиканти загина а на нас ни се промиват мозъците с междузвездни войни ... в какви времена живеем
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Красива жена е била.
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
a takabuy, sheep, buy