Лиор Сушард показва удивителната сила на ума

В "Четецът на мисли" менталистът разказва за себе си и не само
Обновена: 1 мар 2018 13:27 | 1 мар 2018 12:45,
0
Лиор Сушард показва удивителната сила на ума
Снимка: Издателство "Колибри"

На 2 март прочутият менталист и шоумен Лиор Сушард, чиято максима е: "Мисля, следователно съществувам", ще се опита да прочете мислите ни.

Ние непрекъснато използваме и двете половини на мозъка си, без да си даваме сметка за това. "Четецът на мисли" (превод: Васил Велчев, 256 стр., цена: 15 лв.) е поразително, единствено по рода си пътешествие в потайностите на човешкия ум.

Авторът споделя невероятната си лична история, като същевременно дава ценни съвети, илюстрирани с интерактивни елементи и главоблъсканици.

Той често се появява в предавания по цял свят, включително в шоуто на Джей Лено, и е любимец на публиката в Лас Вегас. През 2014 г. беше гост в "Шоуто на Слави", където смая зрителите с уникалната си дарба.

Може и да ви е трудно да повярвате – особено ако все още мислите по рационалния, лявомозъчен начин, но понякога и най-абсурдни, най-нелепи вицове могат да ви накарат да мислите творчески.

Лиор Сушард е роден през 1981 г. в Тел Авив, Израел. Още като дете осъзнава, че има изключителна ментална сила. Сега е известен в цял свят и изумява публиката с необикновения си талант за разчитане на съзнания, за влияние върху мисленето и телекинеза.

Но по-добре той да се представи сам: "Казвам се Лиор Сушард и съм менталист. Развличам хората, като им показвам удивителната сила на ума. Обичам да виждам очите им ококорени от изненада, когато им казвам какво си мислят, или, което е още-по-добре, когато ги карам да си мислят това, което си мислят."

Официалното представяне на книгата ще се състои на 3 април от 19:00 ч. в литературен клуб "Перото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари