Борбата между половете в "Жестокост в наш стил"

Хитовият роман на Араминта Хол излиза у нас
Обновена: 31 юли 2018 10:43 | 31 юли 2018 10:37, Петя Славова
0
Борбата между половете в "Жестокост в наш стил"
Снимка: ИК "Deja Book"

Необичаен поглед към борбата между половете предлага романа "Жестокост в наш стил" на Араминта Хол. Авторката представя любовта като най-нежната, но и най-жестоката емоция.

Главните персонажи Майк и Верити имат специална игра - Копнежът. Тя включва съблазняване на мъже и появата на Майк в точния момент, за да "спас" своето момиче. Майк е имал тежко детство, но появата на Верити му дава сила да го преодолее. Сега той прави всичко заради нея – има перфектната работа, готви се да купи къщата, за която и двамата мечтаят. Знае, че ще бъдат щастливи заедно.

Промяна в плана е фактът, че Верити не вдига телефона, не връща имейли и ще се омъжи за друг. Майк знае, че залозите в тяхната толкова специална игра са се вдигнали. Започнал е нов Копнеж... и някой трябва да умре.

Трилърът "Жестокост в наш стил" изследва границите между истината и лъжата, между любовта и притежанието, между живота и смъртта. Въпреки жанровата си принадлежност обаче, книгата в никакъв случай не попада в клопката на своята ниша и спокойно може да бъде прочетена, харесана и почувствана дори от читатели, които нямат афинитет към подобни четива. Араминта Хол съумява да преплете характеристиките на двата пола, техните силни и слаби страни, най-мрачните им тайни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари