Общото между любовта и черния пипер в нова книга

Димитър Шумналиев "поръсва" обилно с подправката "Любов и черен пипер"
25 фев 2019 11:20,
1

Да намерим сборен пункт на гастрономията и любовта, на пръв поглед не изглежда толкова трудно. За сметка на това подредбата на творческия хаос в чекмеджетата с подправки на един пишещ човек е предизвикателство от сериозен калибър.

На помощ идва доказано ефикасната лечебна и използвана по цял свят подправка - черният пипер, с която журналистът Димитър Шумналиев поръсва обилно своята нова книга "Любов и черен пипер".

"Toва е една изключително разнообразна подправка. Ражда се преди векове като едно нищо и никакво пълзящо растение на Малабарското крайбрежие на Индия и бързо се превръща в разменна монета", коментира в студиото на "България сутрин" авторът.

Той коментира още, че темата за любовта е велика. И до ден днешен нито един творец не е успял да я обхване напълно.

"И слава Богу. Слава Богу, че няма универсална дефиниция за нея. Представяте ли си каква скука би било, ако някой измисли формула за любовта. Затова нека бъдем щастливи, ако една истинска такава е така добра да ни навести", каза още публицистът Димитър Шумналиев.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза, че е много важно да отворим душата си, защото човек много често не умее да хване любовта, да я оцени и да я запази. И по този начин се разминава с много любови в живота си, защото не е готов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Митко Шумналиев започва лека полека да изтрещява. Гони осемдесетака и разсъждава върху любовна тематика. Препоръчвам му да остави тези емоции за хората, по-млади с няколко десетилетия.