"Да оцелееш като родител" или приключението да имаш деца

Втората част на книгата отново усмихва родителите
22 яну 2020 15:07, Красимир Ангелов
5

7 млрд. 530 милиона души население на земята и около 8,7 млн. животински видове и забележете, само две единици - разпределени неравномерно - и наречени майка и баща, натоварени с хиляди отговорности и грижи. Да, световното население се множи, растат обаче и изискванията към родителите, които освен да опазят от всички капани техните деца, трябва и да ги превърнат и в разумни и мислещи хора.

За цялото това приключение наречено "родителство" са необходими адекватни и преживяни съвети и насоки, които пък идват с втората част на поредицата "Да оцелееш като родител".

"Линията на втората ни книга наподобява доста на тази на първата", посочи за "България сутрин" съавторът на книгата Красимира Хаджииванова пред Bulgaria ON AIR.

И в тази книга, както и в първата, има външни автори.

"Най-хубавото на личните истории е, че, когато някой ги прочете, вижда, че същите неща се случват и на друг човек и това те изпълва със спокойствие, че всичко, което преживяваш е нормално. В книгата и няколко много сериозни истории. Няма по-лошо от това да си травмираш и да си тормозиш детето", разказа още тя. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рзправям се с дъщерята и казвам, аз съм ти майка, желая ти доброто, ще ме слушаш. А тя, ти не си майка, ти си родител едно. Ейй, на бъзик вече ни вземат
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истинско приключение си е, но предимно с институциите. подаваш документи едновременно за ясла, детска и училище. От където те викнат първо там водиш детето...
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
цитат: ...''и наречени МАЙКА и БАЩА, и натоварени с хиляди отговорности и грижи"... Тцъ-Тцъ, съгласно Новите Директиви: РОДИТЕЛ-ЕДНО и РОДИТЕЛ-ДВЕ !!! Незабавно да се коригира книжлето !!!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости!
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да имаш деца в такава държава е приключение само по себе си....