Бягство от реалността с "Почти перфектната почивка"

Романът на Луси Даймънд може да намерим от 16-и юни
9 юни 2020 11:25, Петя Славова
2
Бягство от реалността с "Почти перфектната почивка"
Снимка: ИК "Сиела"

Бягство от реалността ни предлага Луси Даймънд с романа "Почти перфектната почивка". Докато cезонът на отпуските наближава, красивите местности и плажове около Корнуол очакват ожаднелите за разтуха туристи. Слънцето напича, шезлонгите са разгънати, чашите се пълнят с вкусни и омайващи коктейли, а съдбата на три жени ще се реши в рамките на дни.

Емa и Джордж отскоро са двойка и любовта им е прекалено силна, за да бъде обуздана, но присъствието на децата им от техните предишни връзки ще застраши хармонията помежду им. Маги пък се надява, че покрай плажната идилия ще успее да се сближи със своята отчуждена дъщеря, докато изневиделица не се появява бившият ѝ съпруг – човек, който ламти за доверието ѝ, въпреки че е разбил сърцето ѝ.

Подобно на тях, Оливия бяга от напрежението вкъщи, само че миналото я преследва и скоро ще я принуди да признае най-съкровените си тайни...

Любимата на хиляди читатели Луси Даймънд ни предлага да надникнем в живота на обикновени хора, в чиито необикновени взаимоотношения се отразяват темите за приятелството, семейството и надеждата. Книгата ще се появи у нас на 16 юни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: романЛуси Даймънд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
L. S. Dee преди 3 години
Луси ин дъ скай уит даймъндс!