Да събереш приятели на "Една френска сватба"

Книгата на Хана Тъниклиф вече е по книжарниците
Обновена: 17 юли 2020 09:13 | 17 юли 2020 09:09, Петя Славова
0
Да събереш приятели на "Една френска сватба"
Снимка: ИК "Сиела"

Хана Тъниклиф е готова с новия си роман "Една френска сватба". Сюжетът ни среща с група приятели, които се познават още от студентските си години. Те решават да се съберат отново – поводът е един специален рожден ден, а мястото е омагьосващата френска провинция. В компанията на пенливо вино, неустоими рецепти и съблазнителна носталгия те ще изживеят наново младостта си… и може би ще открият за себе си неща, които твърде дълго са били пазени в тайна.

Макс е залязваща рок звезда, в чийто живот трайно се е настанил споменът за миналото. Освен това той най-сетне е събрал кураж да разкрие чувствата си пред Хелън – неговата сродна душа, която дори не подозира за намеренията му. Майсторката в кулинарията Жулиет пък наскоро е минала през тежка раздяла и единственото, което може да я разсее от депресията, е фокусът ѝ върху работата. Тримата обаче неволно формират странен, но страстен любовен триъгълник, изходът от който ще доведе до неочаквана развръзка… и до една трогателна френска сватба.

Новозеландската писателка Хана Тъниклиф, автор на популярните в цял свят романи „С дъх на чаени листа“ и „С вкус на сол и мед“, този път е написала история, чрез която читателите могат да изживеят истинска романтична авантюра. Пикантен, еуфоричен, завладяващ, цинично игрив и секси, романът „Една френска сватба“ заслужава всички тези комплименти, защото изкусно обединява хапливия си стил с апетитна музикална гарнитура и с обрати, които са колкото изненадващи, толкова пленяващи сърцето.

Книгата е вече по книжарниците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари