Когато благодарим, няма лош ден, вижда се хубавото в лошото

"Дневник на благодарността" и как да се радваме на малките неща
Обновена: 24 юли 2020 21:46 | 24 юли 2020 21:43, Екип на Bulgaria On Air
5

Бизнес дамата Красимира Ангелова представи "Дневник на благодарността", който ни помага да се радваме на малките неща от живота.

"Благодарността промени моя живот и затова създадох този дневник. Всеки ден изпитвам тази емоция, защото всяка вечер благодаря за всичко, което ми се е случило", сподели тя в "Денят ON AIR".

По думите ѝ когато ни се случи нещо негативно, не трябва да си задаваме въпроса защо това ни се случва, а какво можем да извлечем като поука.

"Когато благодарим, няма лош ден. Защото ти виждаш хубавото в лошото", посочи Ангелова пред Bulgaria ON AIR.

Тя допълни, че ѝ е отнело около 9 месеца да го практикува ежедневно.

"Първоначално е трудно, но човек трябва да си създаде навик. Един навик се създава минимум за 30 дни, а да стане начин на живот - 3 месеца", обясни тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
измамница и крадла преди 3 години
Поредната тъпотия, на която за съжаление ше се вържат немалко наивници. А въпросната "бизнес дама" е откраднала и изкопирала едно към едно идеята на Феъри Блесинг и нейната книга "Вълшебен дневник на благодарността". Та вместо да я давате по телевизията трябва да я разследвате за кражба на интелектуален труд.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е нагласа, дори подозирам, че е черта на характера, с която се раждаме.Възможно е човек да се опита да възпита подобно светоусещане у детето си, но не знам доколко е възможно да създадеш такава нагласа у зрял човек, ако той я няма.