Светльо Витков пита Слави: Къде си, пич? Аре, давай!

За пръв път виждал победител на избори да се крие
640
Светльо Витков пита Слави: Къде си, пич? Аре, давай!
Снимка: БГНЕС,архив

Лидерът на партия „Глас народен“ Светльо Витков се обърна към шоумена Слави Трифонов, чиято партия „Има такъв народ“ стана втора на парламентарните избори, с въпроса кога ще излезе с позиция.

Още по темата

“Уважаеми Слави, за 10 избора... за пръв път виждам победител да се крие. И не ми казвай, че е съмнение за Ковид. Не е сериозно. Съмнението вече е за страх!“, написа певецът в социалната мрежа Facebook.

„Да не излезеш и да поздравиш тези 500 000 българи, които са гласували за теб... Да не излезеш и да кажеш какво ще правиш трети ден... Нали имаш експерти? Нали имаш екип? Давай!Нали искаше да катурнеш статуквото! Ето, имаш най-голямата победа в новата история на България срещу това статукво“, посочва още Витков.

„Къде си, пич? Сега е момента? Покажи, че имаш топки.Лично ще ти се извиня и ще кажа, че не съм бил прав!
Иначе ще бъде: “Казвах ли ви!”. Аре, давай! Или Тошко ще управлява от твое име-с пълномощно, а ти ще си вкъщи и в студиото? Пич, не е сериозно“, допълва той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


640
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
505
2
 
16
 
! Отговори
??? преди 3 години
Това е световен прецедент, нонсенс.... Новоизбран лидер и водач да не направи елементарно изявление пред хората които са му гласували ДОВЕРИЕ!
504
14
 
9
 
! Отговори
НОНИ преди 3 години
Витков, на народа не му се слушат празни приказки, лъжи и прах в очите .Кой е казал ,че трябва на теб обяснение да ти се дава?Години ви слушахме и младоста ни мина с празни надежди.Много приказки *** и слушай на мегдана.Действия и по-хубав, спокоен и уреден живот искат хората и изборът е в техните ръце.Да поживеем и ще видим !
503
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Овце, коя е точката в Конституцията която задължава даден политик да се яви и огласи какво ще прави за напред ? Овце сте категорично, вървите след овчарят който ви даде "плява за хрускане" ! Народ без мозък и собствено мнение ОВЦЕ !
502
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук само про'сти папагали, каквото чуят и драскат, собственото им мнение е в кошара под сламата ! Общи приказки изказани от завистта на противниците на дадена персона ! Стадо, стадоооо много си про'сто !
501
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгата трябва да се мачка, след години опростачаване на народа пред екрана трябва да се вземат мерки. Има ли по-голямо пaдение от класическата музика да отидеш на пеене на чалга по сватби, за едни пари!?!
500
27
 
6
 
! Отговори
СЛАВИ Номер 1 преди 3 години
Няма втори като Слави.Няма първи като него.Единствен. Неповторим.Легенда.. Класика.Той е един НЕВЪОБРАЗИМ феномен,една цяла енциклопедия и култура.Уча се от него. Израстнах, порастнах с него. С музиката, идеалите, ценнодтите, позициите и великодушието му. Той е човек достоен да управлява България. Той е достоен за респект и възхищение.Обичам те, Слави, като твоя почитателка и съгражданка.Обичам те като музикант, звезда, обществена личност, българин и човек.ЗА МЕН Е ЧЕСТ ДА ТЕ ОБИЧАМ
499
29
 
6
 
! Отговори
СЛАВИ Номер 1 преди 3 години
Браво и поздравления на Слави Трифонов! Най - достойният и истинският човек! Човек с много успехи и постижения. Абсолютно заслужена победа.Искам да попитам всички, които го нападат в момента, ако той наистина е болен, как да се яви плед медиите? И не пишете глупости, че се е криел. Доблестни и достойни хора като Слави никога не се крият. Със сигурност си има причини и ще се появи при първа възможност. И не е казвал, че няма вирус, а казваше, че вирусът просто не е това, което описват.
498
3
 
8
 
! Отговори
до 540 преди 3 години
До Гласувах за ИТНне ще предложи някое ченге анти нато и европа. за това му плащат
497
0
 
20
 
! Отговори
да ама не преди 3 години
Чака сценаристите от ДС да му кажат какво да прави
496
12
 
8
 
! Отговори
ттт преди 3 години
Има си ЗАКОН, КОНСТИТУЦИЯ, ПРАВИЛА, които трябва да се спазват. Това е което събаря държавата 30 години - неспазването на закона . А той е ясен - първата спечелила партия тя трябва да предложи кабинет който да бъде гласуван и ако не събере 121 гласа минимум , мандата се дава на втората партия ,а не разни селяци като Витков да се обесняват.Когато стне някакво чудо в БГ и почнат да се спазват закони и всеки нарушил ги да си носи последствията реално, то тогава ще имаме по добро бъдеще всички ние
495
15
 
10
 
! Отговори
xHamster PornHub преди 3 години
Слави мълчи, защото има нещо предвид. И ако има нещо предвид, то се вижда по нервната криза на Бойко Борисов.
494
4
 
6
 
! Отговори
Тцтцтцтцтцтц преди 3 години
И Славчо пак не му отговори....
493
13
 
5
 
! Отговори
Гласувах за ИТН преди 3 години
Аз гласувах за повече култура и възпитание в държавата. Гласувах за коалиционно правителство между ИТН и ДБ.Трифонов никога не е казвал, че ще бъде министър-председател. Министър-председателя, който ще излъчат, ще бъде някой експерт от партията.Вероятно Любомир Каримански.
492
2
 
12
 
! Отговори
И кво? преди 3 години
Не ви ли е ясно?Отиваме на предсрочни избори. Какво има да ви се казва?
491
11
 
7
 
! Отговори
Доволен Избирател преди 3 години
След като виждате в ПП ИТН само чалга, защо ви е зор някой да излиза и да ви говори? Пуснете си един ГЮБЕК и си слушайте БСП, ДПС, ГЕРБ и ИСМВ. В тези призиви, аз виждам само ПАНИКА и СТРАХ. Слави Трифонов не е политик. Той е деец.
490
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 536Естествено че не му се става министър точно в момента, той се надяваше да е 4-5 сила и да подпира срещу облаги 3-4 парламента до пенсия, а сега го прецакахте да се чуди парламент да прави.
489
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 529 МенКолко да е ново... Царя, Атака, Воля... такива "нови" са играни няколко пъти, сега и Слави ще го видим колко е "нов". Та явлението може да е ново само за някой между 18-25г., а и такъв човек е нормално да търси друго, защото от дете само ГЕРБ е виждал на власт.Той и затова си трае. Ако извади сега екипите публично, да не светнат нечий дечица и внучета вътре, че с тях на нови избори (към които явно се върви) няма да стигне тоя процент.
488
11
 
11
 
! Отговори
ГХЕехехехе преди 3 години
До ХристоТрифонов не желае да влиза в полемиката на политическото кудкудякане.По телевизията, Тошко Йорданов си говори, каниха и Калимански.Хората си говорят, но няма кой да ги чуе.Слави не е длъжен да излиза и да говори. Според мен Слави дори не желае поста министър-председател.
487
2
 
6
 
! Отговори
Христо преди 3 години
До ГХЕехехехеДа, и аз така мисля. По добре да пее, там му е силата.
486
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
E да, ама Слави стана втора политическа сила, а Витков кой беше? Витков ходише да се моли да му преброят пак бюлетините. Даже хората носят мълвата, че са го вкарали зорлем, че е човек на Бриго и да може да се види и той с 5 минутна слава. Помня като го викаха по съвети как отиваше там и се ослушваше като cъсел в брашно. Не смееше да гъкне, че толкова му разбира главата.