Светльо Витков пита Слави: Къде си, пич? Аре, давай!

За пръв път виждал победител на избори да се крие
640
Светльо Витков пита Слави: Къде си, пич? Аре, давай!
Снимка: БГНЕС,архив

Лидерът на партия „Глас народен“ Светльо Витков се обърна към шоумена Слави Трифонов, чиято партия „Има такъв народ“ стана втора на парламентарните избори, с въпроса кога ще излезе с позиция.

Още по темата

“Уважаеми Слави, за 10 избора... за пръв път виждам победител да се крие. И не ми казвай, че е съмнение за Ковид. Не е сериозно. Съмнението вече е за страх!“, написа певецът в социалната мрежа Facebook.

„Да не излезеш и да поздравиш тези 500 000 българи, които са гласували за теб... Да не излезеш и да кажеш какво ще правиш трети ден... Нали имаш експерти? Нали имаш екип? Давай!Нали искаше да катурнеш статуквото! Ето, имаш най-голямата победа в новата история на България срещу това статукво“, посочва още Витков.

„Къде си, пич? Сега е момента? Покажи, че имаш топки.Лично ще ти се извиня и ще кажа, че не съм бил прав!
Иначе ще бъде: “Казвах ли ви!”. Аре, давай! Или Тошко ще управлява от твое име-с пълномощно, а ти ще си вкъщи и в студиото? Пич, не е сериозно“, допълва той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


640
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
465
29
 
4
 
! Отговори
СЛАВИ Номер 1 преди 3 години
Браво и поздравления на Слави Трифонов! Най - достойният и истинският човек! Човек с много успехи и постижения. Абсолютно заслужена победа.Искам да попитам всички, които го нападат в момента, ако той наистина е болен, как да се яви плед медиите? И не пишете глупости, че се е криел. Доблестни и достойни хора като Слави никога не се крият. Със сигурност си има причини и ще се появи при първа възможност. И не е казвал, че няма вирус, а казваше, че вирусът просто не е това, което описват.
464
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В психологията има един номер - седиш, мълчиш и гледаш човека срещу теб. Той става нервен и започва да говори. Да се изтърва. Да дрънка глупости. Това прави в момента Слави - седи, мълчи и ги гледа какво ще направят. И какво му дават зор? По конституция ГЕРБ трябва първи да опитат да направят кабинет. Чак тогава е Слави. А такива като Витков гледат да закачат малко рейтингче.
463
3
 
11
 
! Отговори
ББ преди 3 години
не се напъвай бре,България си има Конституция...милиони българи я спазваме...е вие по слугинажски вервате на "богове"...как те наградиха за световно нейзвестният "хит" бате Г/Б/ойко...сега се сетих ...голем резил...и питаш ...къде е Батко???
462
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
A кой е Витков.? Гласувал ли е и за кого, че се пени така
461
2
 
10
 
! Отговори
До 476 преди 3 години
"Да бе пее за Гойко пеят, ама като не разбираш защо се обаждаш, правиш ли разлика между Гойко Митич и Бойко Борисов, а между Мони и Домчил?"Не си струва да ти отговарям, ама айде - правя разлика между всички изредени от теб, даже и Нети знам коя е, даже и за момата от Барселона и за нейния спонсор чух разни работи.А ти правиш ли разлика между майтап и ирония? И правиш ли разлика между Хиподил и Свельо кандидата за президент, между Светльо и "гласа народен"?
460
6
 
18
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Къде е въпросният пич?Очаква татко Карло да му издялка дървен брат-близнак,който да го замести пред избирателите.Буратино +Слави=Славитино
459
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Светльо, а ти къде си бе мойто момче? От кой гардероб те изровиха?Как пък всички, дето за нищо не ставате, се опитвате да юркате другите? На процент ли сте, на надница ли?
458
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След последните избори станах твърд фен на ,,еднопартиен модел на управление''.Разбирайте го както си искате.
457
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 495"Всички чакат Борисов и партията му- ГЕРБ да се откажат от мандата.. И после да видим какво ще правим...."Ти ще правиш това, което си можеш - да си драпаш кестените.Аз чакам да гледам сеира на Мераклиите :)))))))Ако някой от тия успее да преразгледа престъпните сделки, шантавите продажби и разменки. Да реформира съдебната система...ШАПКА ЩЕ МУ СВАЛЯ!Да ви кажа ли какво ще стане? Ще се коалират с ДПС и дружно ще продължат да крадат.Да залагаме?
456
3
 
11
 
! Отговори
Въпрос? преди 3 години
Слави номер 1, Кулеков ти ли си бе??????що не си пишеш с името?
455
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тия всички са едни пълни нещастници. станали на по 50-60 години, още се мислят за големи гъзари. България е обречена с такива безполезни недорасляци!
454
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Светльо Витков нека да ЗАМЪЛЧИ !!Всички чакат Борисов и партията му- ГЕРБ да се откажат от мандата.. И после да видим какво ще правим.
453
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей! Да не сте се ваксинирали!
452
4
 
3
 
! Отговори
Слави преди 3 години
До Истукан"Благодаря Ви избиратели!" - така добре ли е вече ?
451
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чухте ли, че щели да съдят тези, които заразяват другите с короната? Като за убийство!
450
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Слави чалгата, свирена заедно с тази на Радо Шишарката гони КОВИДа!
449
5
 
0
 
! Отговори
аами ... преди 3 години
До ?пита като един такъв дето е мислил че пак ще докопа милионче от нищото, ама му се размина.
448
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СЛАВИ Номер 1Иииии! Браво!ОТ УТРЕ - вместо химна да се пеят на Слав4о Песните!
447
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави е ***, кратко точно и ясно. Първия ми спомен от него е как крещеше по телевизора.
446
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Светльо Витков нека да ЗАМЪЛЧИ !! Всички чакат Борисов и партията му- ГЕРБ да се откажат от мандата.. И после да видим какво ще правим.