Колко опасен може да е светът на комуникациите разкрива "Стажът"

Дебютният роман на Ради Георгиев вече е в книжарниците
7 юни 2021 11:25, Петя Славова
20

Снимка: Красена Ангелова

Виж други галерии »
12
17-годишният опит в PR и маркетинга на Ради Георгиев е предпоставката за неговата първа книга – "Стажът". Премиерата й ще се състои на 15 юни от 19.00 часа в кино Кабана, а вече може да се намери и в книжарниците.

Историята ни запознава с Димитър, чиято мечта е да работи в в сферата на рекламата и масовата комуникация. Тя се сбъдва, когато Митко получава шанс да стажува в най-голямата пиар агенция в света.

Скоро той успява да се издигне и се сблъсква със света на комуникацията. Бързо осъзнава каква сила е тя и колко опасна може да бъде. Всичко това преобръща живота му и единствено от него зависи дали ще съумее да се съхрани, или ще потъне.

За творбата Борислав Чучков казва: "Стажът" е от онези романи, които не искаш да оставяш и след края искаш още. Очаквам по книгата да се направи филм или сериал. С удоволствие бих го продуцирал."

Журналистът Стойчо Керев го определя като "впечатляващ", който грабва от първите страници. "Това е задължителен роман за всеки, който иска да се занимава с медии. Има толкова много скрити послания вътре, които не всеки ще разбере.", споделя той.

За режисьора Стефан Командарев, книгата се чете на един дъх "с човешките си истории и вълнуващи персонажи, които те потапя във вселената на медиите и пиар агенциите."

Освен в медиите, Ради Георгиев е и един от създателите на Sofia Summer Fest, летния фестивал на София, чието второ издание предстои през тази година.

За себе си казва, че от години не му се налага да работи и това го прави истински щастлив. С книгата си Ради иска да представи света на комуникациите, такъв какъвто той го вижда и макар че романът е художествена измислица, много от историите и героите са базирани на истински случки и хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Опасно, особено като наркомана има обвинения за убийство и плаши хората. Блок 170, вход Д където живее преди 7 години горя целия вход,заради него и лихвари, преди дни му запалиха колата, а нова тв дават глас на такива рецидивисти.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опасно като лъжите по нова телевизия за паркирането в тревна площ пред блок 170 в жк.Люлин разказани от наркоман!