"Ерата на паниката" - третият роман на Андрей Велков

Не искам да предавам послание на читателя, а той да се забавлява, посочи авторът
Обновена: 30 юни 2021 10:43 | 30 юни 2021 10:00, Ния Христова
2
"Ерата на паниката" - така е озаглавен третият роман на писателя Андрей Велков. Книгата представлява увлекателно градско приключение, което вероятно ще ви припомни любими песни и фантастики или ще ви накара да четете с удоволствие книги-игри като тийнейджъри и древногръцки митове като деца. Не очаквайте от него да ви обясни смисъла на живота, Вселената и всичко останало, но току-виж ви наклонил по въпроса за този смисъл. 
 
"Ерата на паниката" е заглавие, свързано с име на песен. Не пиша за конкретната ситуация на пандемията, а за нещо много по-страшно. Досега не съм издал нищо около романа си. Обожавам трудни неща и големи предизвикателства, неща, които нямат аналог. Това каза за ефира на Bulgaria ON AIR писателят Андрей Велков.
 
По думите му романът е химера с различни стилове, смесени в едно.
 
"Не искам да предавам послание на читателя, а той да се забавлява. Искам човекът, който ми се е доверил, да изпита огромно удоволствие и забавление", каза още той.
 
Творбата му е насочена към всякаква аудитория, но не и за деца под 14 г.
 
"Романът е нещо, което не сте чели преди. Всичко е изключително логично", допълни авторът.
 
"Сега пиша сценарий за филм, изкарах курс по драматургия. Филмът се развива в една стая, с един герой. Смесен жанр, ще бъде замесен изкуствен интелект. Искам да пиша и за "Пощенска кутия за приказки", а иначе 4 романа се бият в главата ми, имам много идеи", стана ясно от думите му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 години
Поема за Ирина Бокова : Ирина богинята една за всички времена . Ирина " звездите " си ги нареди , други пък ги разреди . Тя уредите взе да ползва , за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари други пък ги разтовари , за да уреди всичките беди на планетата Земя . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).
1
0
 
0
 
! Отговори
Anonimus преди 2 години
велико парче на Senser от 90-те :-)