Любовта и всичките й несъвършенства в "Представата за теб"

Романът на Робин Лий - по книжарниците
21 юли 2021 15:50, Петя Славова
1
Любовта и всичките й несъвършенства в "Представата за теб"
Снимка: ИК"Сиела"

Любовта и всичките ѝ несъвършенства описва Робин Лий в "Представата за теб" - роман за внезапно избухналата страст между четиридесетгодишна жена и двойно по-млад от нея мъж.

Когато бившият ѝ съпруг – същият, заради когото Солен вече се е отказала от всякакви илюзии за любовния си живот – се отмята от думата си за пореден път и отказва да заведе дъщеря им на концерт на любимата ѝ момчешка поп група, Солен се оказва без особен избор. Дъщеря ѝ Изабел никога няма да ѝ прости, ако не отидат на концерта, защото билетите ѝ идват с пропуск за бекстейджа. Истински шанс да се запознае на живо с тийн сензацията "Огъст Муун"!

Да се окаже сред тълпа разгонени тийнейджърки е последното, което Солен иска... или пък да се намери в компанията на лъснати до блясък момчета от Великобритания, които са два пъти по-млади от нея. Далеч повече би предпочела да се оттегли на тихо с четка и комплект бои и да се отдаде на изкуството си.
Само че тази вечер нищо не минава по план. Най-вече срещата с "Огъст Муун" . Защото фронтменът им – Хейс Кембъл – изобщо не е това, което тя е очаквала. Дали е небрежната му непринуденост, акцентът му, или наперената усмивка – всичко в Хейс я привлича с обезоръжаваща сила. И по-лошото? Тя него също.

Страстта, която избухва между двамата, е по-силна от всичко, което някога са изпитвали. Но връзките между четиридесетгодишни жени и двадесетгодишни момчета са сложни така или иначе – а когато върху тях светят прожекторите на световната слава, всичко се превръща в рецепта за катастрофа.

Солен е рационална жена. Тя знае да не се забърква в неща, по-големи от нея. Готова е да направи всичко, за да опази живота на дъщеря си нормален. Защо тогава не може да стои далеч от Хейс?
И докога са готови двамата да се борят за крехкото си щастие, ако по петите им вървят папараци и озверели фенове?

Дебютният роман "Представата за теб" на сензацията Робин Лий насочва прожекторите към деликатния баланс на щастието и горчивата цена на славата. Всички знаят, че любовта невинаги е перфектна. Но когато те порази, не можеш да я спреш.


1
Още от Книги
Богдана Карадочева и Стефан Димитров с "Безнадежден случай"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Петя, от къде го копира това?