Тийнейджърски трепети със "Скъпа Ейва"

Романът на Илса Мадън-Милс излиза у нас
9 авг 2021 10:45, Петя Славова
12
Тийнейджърски трепети със "Скъпа Ейва"
Снимка: ИК"Сиела"

Провокативният роман "Скъпа Ейва" е официалната първа среща на българската читателска публика с нашумялата американска писателка Илса Мадън-Милс.

Една съдбовна нощ всичко се променя… След див ученически купон красивата тийнейджърка Ейва се озовава в гората – сама, объркана и поругана. Случката се превръща в травма не само за тялото, но и за психиката й. Превръща се обаче и в амбиция – да превъзмогне страданието, да преодолее срама и да подреди живота си.

Месеци по-късно Ейва най-сетне е готова да се завърне в училище. Само че вече нищо няма да бъде същото. Въпреки че е жертва, тя не получава съчувствие. Не получава подкрепа. Посрещат я упреци и обвинения. Сякаш целият свят е срещу нея.

Тогава в ръцете й се озовава едно писмо. От таен обожател, който е част от популярния момчешки елит на гимназията. Скоро това ще доведе до страстна връзка, в която чувствата ще изригнат в океан от секс, ревност и съмнение. Похотта обаче няма да бъде единственото оръжие на Ейва. За нея похотта ще е само началото…

"Скъпа Ейва" е роман, който не се срамува да премине границите. Не се бои от табуто и не се изчервява от еротиката. Напротив – предизвиква ги и им се отдава. Пробужда първичните инстинкти и възбужда мръсните фантазии. "Скъпа Ейва" е роман, който ще прелъсти читателите и ще направи лятото още по-горещо.

Бестселърът на популярната авторка Илса Мадън-Милс се очаква да се появи на 16 август във всички книжарници в превод на Цветана Генчева, а дръзкото оформление на корицата е дело на дизайнерката Фиделия Косева.


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
До 10 преди 2 месеца
До ахахахахах - Ти сигурно си написал и първия коментар. Защо не ни кажеш какъв е този таксиер, къде се намира и с какво се е провинил, та да имаме предвид, ако случайно попаднем на него?
10
1
 
1
 
! Отговори
това е книгата преди 2 месеца
ПапА, прати пари за парцел!
9
1
 
1
 
! Отговори
ахахахахах преди 2 месеца
поичи обурот не прая таксиер
8
0
 
3
 
! Отговори
Предлагам преди 2 месеца
Първо да прочетем романа, после да коментираме. След като авторката е определена като "нашумяла", тъкмо ще видим какви са актуалните литературни вкусове отвъд океана.
7
1
 
0
 
! Отговори
:)))))))) преди 2 месеца
примитифф
6
1
 
1
 
! Отговори
интерсно преди 2 месеца
Браво! Намерил се е някой благороден момак !
5
1
 
1
 
! Отговори
хахахах преди 2 месеца
"Старите моми" да не би да не са жени?! Мноо сте достойни!хахахах
4
0
 
1
 
! Отговори
Чичо преди 2 месеца
Нема нищо по хубаво от това редовно да мандръсаш ученички.
3
1
 
2
 
! Отговори
До Веве преди 2 месеца
Ти това ли успя да разбереш от текста по-горе? Или според теб единственият достоен изход за момичето е било да се о.бе.си на някой клон само защото е била изнасилена от някого (или от някои). Вероятно си или стара мома, или майка на момче. Ако е второто, не ти ли идва наум, че нещата могат да бъдат решени и по друг начин, без да бъде намесен прокурор и без да се чака омилостивяване на общественото мнение (разбирай, на местните клюкарки с ограничено мислене)?Ама някои мъжки майки ще вият отчаяно
2
3
 
3
 
! Отговори
веве преди 2 месеца
От малки ги учат на разврат.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Книга, в която гланата героиня е изнасилена и се бори за ... някакви права, е с корица, в която е на път, да се мандръса с 25 годишен модел на бельо. ОК - браво за съобщението. Мъжете са лоши и гадни, освен ако не изглеждат така.