Тийнейджърски трепети със "Скъпа Ейва"

Романът на Илса Мадън-Милс излиза у нас
9 авг 2021 10:45, Петя Славова
12
Тийнейджърски трепети със "Скъпа Ейва"
Снимка: ИК"Сиела"

Провокативният роман "Скъпа Ейва" е официалната първа среща на българската читателска публика с нашумялата американска писателка Илса Мадън-Милс.

Една съдбовна нощ всичко се променя… След див ученически купон красивата тийнейджърка Ейва се озовава в гората – сама, объркана и поругана. Случката се превръща в травма не само за тялото, но и за психиката й. Превръща се обаче и в амбиция – да превъзмогне страданието, да преодолее срама и да подреди живота си.

Месеци по-късно Ейва най-сетне е готова да се завърне в училище. Само че вече нищо няма да бъде същото. Въпреки че е жертва, тя не получава съчувствие. Не получава подкрепа. Посрещат я упреци и обвинения. Сякаш целият свят е срещу нея.

Тогава в ръцете й се озовава едно писмо. От таен обожател, който е част от популярния момчешки елит на гимназията. Скоро това ще доведе до страстна връзка, в която чувствата ще изригнат в океан от секс, ревност и съмнение. Похотта обаче няма да бъде единственото оръжие на Ейва. За нея похотта ще е само началото…

"Скъпа Ейва" е роман, който не се срамува да премине границите. Не се бои от табуто и не се изчервява от еротиката. Напротив – предизвиква ги и им се отдава. Пробужда първичните инстинкти и възбужда мръсните фантазии. "Скъпа Ейва" е роман, който ще прелъсти читателите и ще направи лятото още по-горещо.

Бестселърът на популярната авторка Илса Мадън-Милс се очаква да се появи на 16 август във всички книжарници в превод на Цветана Генчева, а дръзкото оформление на корицата е дело на дизайнерката Фиделия Косева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Нема нищо по хубаво от това редовно да мандръсаш ученички.
2
3
 
3
 
! Отговори
веве преди 2 години
От малки ги учат на разврат.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Книга, в която гланата героиня е изнасилена и се бори за ... някакви права, е с корица, в която е на път, да се мандръса с 25 годишен модел на бельо. ОК - браво за съобщението. Мъжете са лоши и гадни, освен ако не изглеждат така.