Българският трилър „Хранилка“ с втори тираж

22 дек 2021 13:56, Александър Попов
0
Българският трилър „Хранилка“ с втори тираж

За по-малко една година първият тираж на романа „Хранилка“ беше изчерпан. Книгата излезе от печат в края на януари тази година и бе сред най-продаваните заглавия.

Дебютният роман на Иван Комита разказва историята на милионерски син и преживяванията му в света на богатите и известните, отношенията му с италианската мафия и личният му катарзис.

В края на октомври месец се състоя и премиерата на трейлъра към романа.

По повод новия тираж 6 души от последователите на автора в социалните мрежи и профилите на кампанията „Модерно е да се чете“ ще могат да си поръчат романа с персонално послание, автограф и специален книгоразделител долар.

Към корицата на второто преработено издание са добавени и отзивите на писателката Здравка Евтимова, актрисата Деси Бакърджиева и поп певицата Маги Джанаварова.

Иван Комита е пиар, журналист и бивш главен букер на една от най-големите модни агенции от близкото минало – „Ексграунд“. Висшето си образование завършва в Техническия университет София. Той е правнук на българския революционер Иван Хасъмски. Създател е на популярната в социалните мрежи кампания „Модерно е да се чете“.

След критичен момент в живота си Комита претърпява пълна личностна трансформация и започва да практикува йога и японското бойно изкуство шотокан карате-до. Така идва и вдъхновението за първия му роман  „Хранилка“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: хранилкаИван Комита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари