Няма невинни в "Мръсно червено"

Тарин Фишър с втора хита от поредицата "Обичай ме с лъжи"
12 яну 2022 17:22, Петя Славова
1
Няма невинни в "Мръсно червено"
Снимка: ИК "Сиела"

След "Опортюнистката" от Тарин Фишър – първата книга от хитовата трилогия "Обичай ме с лъжи",идва ред и на втората част от трилогията "Мръсно червено".

Съвършена в изкуството да лъже и манипулира, Лия Смит е извоювала перфектния си живот с много труд и щедра доза лъжи. Но всичките ѝ усилия са си заслужавали, защото сега притежава всичко, за което някога е мечтала. Красив и богат съпруг, който е любовта на живота ѝ. Луксозен дом, за който всеки може да ѝ завиди. И бебе, което ще ѝ се наложи да заобича, колкото и непосилно да ѝ се струва това.

Защото макар и двамата с Кейлъб на пръв поглед да изглеждат сякаш са "заживели щастливо заедно завинаги", Лия знае, че сърцето му не ѝ принадлежи изцяло. Тя го усеща в начина, по който я гледа, търсейки нещо. И в мислите му, които винаги са някъде другаде. А Лия знае точно къде.

Призраците от миналото протягат грабливите си ръце към всичко, което тя отчаяно иска да запази. А споменът за жената с гарвановочерната коса – голямата любов на Кейлъб, която за малко да ѝ го отнеме – изгаря мислите ѝ, изпълвайки я с омраза. Омраза, която заплашва да опустоши всичко, за което тя се е борила, и да ѝ отнеме Кейлъб завинаги.

Но Лия е решена да използва всички козове в ръкава си, за да спечели лукавата игра, в която се е превърнал брака ѝ. Игра, в която няма забранени ходове. В която лъжите са отровни и пристрастяващи, а играчите не знаят как се играе честно.

"Мръсно червено"  повлича читателите в един бурен любовен триъгълник. Непредвидим, многопластов и емоционален, романът ни кара да подложим на съмнение всичко, което знаем от първата книга и да се убедим, че в битката за любовта никой не е невинен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
голяма по...мия е тази книга