Матю Пери за "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо"

Мемоарите му излизат на български на 5 декември
22 ное 2022 13:40, Петя Славова
3
Матю Пери за "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо"
Снимка: Издателство "Рива"

Мемоарите на световноизвестния актьор Матю Пери са преведени на български език. В книгата "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо" звездата откровено споделя за връзките си, пристрастяването и преживяванията си на снимачната площадка на най-популярния ситком на всички времена "Приятели".

"Здравей, казвам се Матю, макар че може да ме познаваш под друго име. Приятелите ми ме наричат Мати. И би трябвало да съм мъртъв."

Така започва завладяващата история на известния актьор Матю Пери, който ни отвежда по пътя от детската си амбиция за слава до пристрастяването и възстановяването след животозастрашаващ проблем със здравето.

В една необикновена история, която само той може да разкаже – и по сърдечния, забавен и познат начин, по който само той може да я разкаже – Матю Пери разкрива историята на разбитото семейство, в което е отгледан, желанието си за признание, което го е довело до славата, и празнотата вътре в него, която не може да бъде запълнена дори от най-големите му сбъднати мечти.

Той описва подробно мира, който е открил в трезвеността и как се чувства, спомняйки си за "Приятели", споделя истории за своите колеги и за други звезди, които е срещнал по пътя. Самоосъзнат и със запазената си марка хумор, Пери изобразява ярко битката през целия си живот със зависимостта и това, което я подхранва, въпреки че привидно има всичко.

"Приятели, любовници и голямото ужасно нещо" е мемоар, който е едновременно интимен и отварящ очите, както и ръка, протегната към всеки, който се бори с пристрастеността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: мемоариМатю Пери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Матю Пери преди 5 месеца
Днес се удавих.
2
5
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 1 година
Остави че е треторазряден, ами е и "буден" демократичен ***! Да си спре карбоновите емисии и да ни отърве от себе си!
1
9
 
3
 
! Отговори
Един с една преди 1 година
Кой ше чете мемоарите на един треторазряден актьор?????