Доц. Петър Абаджиев сбъдна мечта, представи "Животът"

Книгата е колекционерско издание с изящна изработка
2
Доц. Петър Абаджиев сбъдна мечта, представи "Животът"
Снимка: Петър Станев

Почетният член на Асоциацията на професионалните фотографи доц. Петър Абаджиев представи книгата си "Животът" пред фотографи, журналисти, преподаватели, студенти и приятели в аулата на НАТФИЗ.

Изтъкнатият наш фотограф сподели, че това е била една голяма негова мечта и той е изключително радостен от факта, че е успял да я сбъдне и че оставя нещо след себе си за бъдещите поколения. Книгата е колекционерско издание с изящна изработка, формат 28 х 28 см, твърди корици и пълноцветен печат. В обем от 180 страници са събрани специално селектирани негови авторски фотографии. Във всяка една снимка е вложена мисъл и творчество  и създава различни асоциации.

Асоциацията на професионалните фотографи изказва почитта си към творчеството на доц. Петър Абаджиев и изяви желание да закупи първият екземпляр от книгата като жест на уважение към труда му. Щастливи сме, че това се случи и книгата поставя началото на библиотечния ни фонд, който ще събере качествени заглавия в областта на фотографията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Петър Абаджиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Една българка преди 1 година
От статията не става ясно от къде може да се закупи албума. Има ли подобна информация?
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има сайтове, където публикуват художествени фотграфии. Наистина впечатляващи. Заслужава си да се плаща на ТАКИВА фотографи, за да се формира вкус. Масовите снимки, които виждаме и в този сайт, са далеч от художественото, просто еднодневки или безвкусни и банални илюстрации.