Владимир Каролев: Това е безумие. Утре пак ще се кача на Витоша

Той е категоричен, че никой не знае колко ще струва тази криза
20 мар 2020 22:40, Нели Христова
287

Държавата прие нови, по-тежки мерки, за да се ограничи разпространението на COVID-19. В тях се включва забрана за розходки в паркове и градини, а Столична община спря и транспорта до Витоша. Икономистът Владимир Каролев обаче не смята да се съобрази с това ограничение.

"Утре пак ще се кача на Витоша и после ще напусна София, това е безумие, което правят. Трябва да ме арестуват, за да не се кача на Витоша", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

"Ако мярката за бизнеса бъде въведена, ще струва много и ще е много трудна за прилагане. Много други мерки трябваше да се направят, парична помощ да получат малките и микропредприятията. Ако една голяма компания не може да издържи 2-3 месеца, тя е в грешния бизнес. Фокусът трябваше да е върху малкия и средния бизнес", категоричен бе икономистът.

По думите му никой не знае колко ще ни струва тази криза.

"Никой не знае колко хора са заразени с коронавирус. Всички безумия, че смъртността била Х процента - никой не знае... Няма как да се провери нещо от онзи ден до днес. Ако някой ви каже сега колко ще струва пандемията, значи нищо не разбира от икономика", каза още Каролев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
8
 
! Отговори
До ? преди 4 години
Забравих, че си добре осигурен и не ти се е налагало да не платиш някоя сметка.
177
1
 
30
 
! Отговори
рихо преди 4 години
Безкрайни благодарности на днес.бг че ни информират за мнението на Каролев. Ако не съм информиран за мнението на Каролев по всеки въпрос живота ми щеше да е безсмислен
176
1
 
20
 
! Отговори
Шопа преди 4 години
Къв а тоа таласъм?
175
9
 
23
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
А бе умници. Човека казва верни неща за икономиката. Това държавната издръжка прави някои дебилни.
174
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой ти каза, че не може има наредба или я спазваш или не я спазваш, даже и амеба като тебе ще го схване. Я кажи колко ще струва кризата или и туй не знаеш. Икономист да се наричам първи срам за мене е.
173
3
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
този да го арестуват ако наруши забраните на щаба аз това човече не го гледами не го слушам никога по медиите
172
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само на наркоман няма да му издържат нервите под карантина и неистово ще иска на Витоша да се дрогира там. Ей го е почна да раздава заплахи, още 2 дена и ще изпадне в будна кома без дрогата си.
171
0
 
20
 
! Отговори
Мен преди 4 години
На връщане от Витоша минете и през кварталния салон да ви дооформят, чееееее ...
170
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 212 ?Опитваш се да кажеш, че 8,3 милиона са починали от вируса в Китай ! *** незабавно на преглед.
169
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г-н Каролев многократно е изтъквал, че е заможен човек, направил парите си с ум и знания. ЗАЩО сега не направи ОПИТ да помогне в тази тежка ситуация. Плюенето го могат и животните.
168
2
 
9
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Каролев е от рода Маклауд! Безсмъртен!
167
0
 
5
 
! Отговори
? преди 4 години
До 216И ще се обадиш на Гинес да регистрират най- масовото неплащане на сметки ...и един мармот завиваше шоколада в станиол.
166
4
 
9
 
! Отговори
Новини от бъдещето преди 4 години
" Сред починалите днес 21. Април 2020 са роднини на икономистът Владимир Каролев. Вероятната причина за заразяването им е контакт с икономистът, за който се разбра по-рано този месец, че също е заразен. Екипът ни потърси г-н Каролев. за коментар, но такъв ни беше отказан. Във Фейсбук, икономистът сподели че не изпитва вина за случилото и че правителството носи цялата вина заради това че не е наложило железни мерки и пълна карантина."
165
2
 
3
 
! Отговори
До ? преди 4 години
Ще помисля че не са си платили сметките, умнико.
164
1
 
3
 
! Отговори
? преди 4 години
До 214Ако изведнъж в България 1 милион души спрат да използват телефоните си по време на пандемия, каккво ще си помислиш?
163
2
 
5
 
! Отговори
До ? преди 4 години
В България може да има към 15 милиона абоната. Това дава ли ти представа за населението?
162
7
 
6
 
! Отговори
? преди 4 години
Знаете ли, че единия от големите мобилни оператори в Китай отчете спад от 8.3 милиона абоната! Дали са на Марс? Направете си сметката как китайците "спряха" заразата и колкко е "безобиден" този вирус.
161
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако си решил да ходиш на Витоша - отивай, може и да успееш, но няма нужда да си правиш ПР. Твоята "самодисциплина" не работи в полза на никого.
160
0
 
8
 
! Отговори
До ? преди 4 години
Е, сигурно не всеки е имал късмета да е реститутка.
159
4
 
6
 
! Отговори
? преди 4 години
Бедняци, още ли ревете за правата си? Всички които скимтят за права, прикриват факта, че не са създали дом в който да се приберат. Скитали са с години като миндовата *** по улиците, пукали са по механи, еВали са смрадливи "жени" а У тях ***.