Владимир Каролев: Това е безумие. Утре пак ще се кача на Витоша

Той е категоричен, че никой не знае колко ще струва тази криза
20 мар 2020 22:40, Нели Христова
287

Държавата прие нови, по-тежки мерки, за да се ограничи разпространението на COVID-19. В тях се включва забрана за розходки в паркове и градини, а Столична община спря и транспорта до Витоша. Икономистът Владимир Каролев обаче не смята да се съобрази с това ограничение.

"Утре пак ще се кача на Витоша и после ще напусна София, това е безумие, което правят. Трябва да ме арестуват, за да не се кача на Витоша", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

"Ако мярката за бизнеса бъде въведена, ще струва много и ще е много трудна за прилагане. Много други мерки трябваше да се направят, парична помощ да получат малките и микропредприятията. Ако една голяма компания не може да издържи 2-3 месеца, тя е в грешния бизнес. Фокусът трябваше да е върху малкия и средния бизнес", категоричен бе икономистът.

По думите му никой не знае колко ще ни струва тази криза.

"Никой не знае колко хора са заразени с коронавирус. Всички безумия, че смъртността била Х процента - никой не знае... Няма как да се провери нещо от онзи ден до днес. Ако някой ви каже сега колко ще струва пандемията, значи нищо не разбира от икономика", каза още Каролев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
5
 
21
 
! Отговори
wtf преди 4 години
Владимир Сополев нямало да се съобразява с приетите мерки?Тогава глоба и в ареста с заедно с другите заразители. За такива трябва принудителен труд - да произвеждат маски без заплащане.Ако някой го види да обикаля този ретард, нека да му начупи човката.
157
1
 
12
 
! Отговори
гост преди 4 години
*** - този за какво се мисли.
156
0
 
8
 
! Отговори
111 преди 4 години
Карплев - ***, не го показвайте
155
0
 
17
 
! Отговори
Красналиев преди 4 години
Тоя *** защо му разрешават вълбще да говори той е пълен ***
154
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами арестувайте го този наглец! И после му опънете една хубава глоба... и без това бюджета спешно се нуждае от това!
153
1
 
14
 
! Отговори
Гледам и си мисля преди 4 години
Каролев, кажи в колко часа ще поемеш към Витоша, че да гледаме малко шоу по ТВ.
152
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПОНЕЖЕ ЛЕКАРИТЕ РАЗБИРАТ ЗА ТВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ....СМЕШНИ ЦИ
151
12
 
8
 
! Отговори
Калин Калчев преди 4 години
До МорскиТоя вирус вероятно вече съм го изкарал без да го усетя. Може ли вече да ми върнете живота.Къде мога да си направя тест и ако това е така и не съм вече заразен, искам "служебна белезка за свободен човек"
150
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да не разбирам от икономика, но разбирам от епидемиология и в момента съм на първа линия в борбата с вируса.НА ПЪРВА ЛИНИЯ СА БОЛНИТЕ , НЕ ТИ...епидемиология ТАЯ НАУКА В ДВИЖЕНИЕ ЛИ Я ИЗМИСЛИ....
149
6
 
8
 
! Отговори
до Каролев преди 4 години
Я си налягай парцала бе, мало.умник!
148
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПОВЕЧЕ НАРОД ЩЕ ИЗБИЯТ ПО ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИЧИНИТИКВА ЗА НИ ЩО НЕ СТАВАШ
147
7
 
16
 
! Отговори
Mopcku_ преди 4 години
До Калин Калчев.Най-безобидната квалификация е нахалство да не се съобразяваш с карантината. Престани да се правиш на умен. Просто си изкарай карантината тихо и мирно у дома и се надявай да не си лепнал и ти вирус. Аман от умници. И тук ли трябва да тръгнем с камионите с трупове, че да ви уври малко главата ?
146
6
 
14
 
! Отговори
Dr. Know преди 4 години
Може да не разбирам от икономика, но разбирам от епидемиология и в момента съм на първа линия в борбата с вируса.В тази неравна за момента битка ключа за по-малко жертви е колективният дух и единодействието - какъвто е моделът на държавите от далечния Изток. А за всезнаещите и безсмърните хора от Европа и САЩ с индивидуалистично-егоистичен манталитет това е трудно. За това ще берем и плодовете... Господ да ни вразуми и пази!Д-р К.С.
145
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г - н Каролев ( Камен), това че си бил агент на ДС не означава, че все още си недосегаем или не можеш да се разболееш.
144
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не могат да ти забранят да се качиш, ама могат да ти забранят да слезеш ако този безотговорен индивид се качи на Витошакато се връща го арестувайте и го турете под карантина и му направете клизма.
143
12
 
30
 
! Отговори
Калин Калчев преди 4 години
Нахалство било да живеем като свободни хора според Ирен.Незаконно било да си разходим децата в парка според генералите, докато кучето може. Нередно е да отидеш в съседния град, да занесеш на възрастната си майка продукти.Да дишаме може ли или и така разнасяме заразата?
142
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дали някой е прочел за заболял от коронавирус сред мигрантите на границата? Не нали?---Представям си как баш сега някой ще ходи при тях да ги изследва за коронавирус, да не говорим за гърците и турците. В цяла Европа има извънредно положение. На лагерите на гръцките острови бяха изолирани одавна, ако струпалите се също са били в отдалечени лагери и не са имали контакти в голям град, е възможно да няма болни. Възможно е и да има, не знаем и сигурно никой още не знае.
141
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лакомията на герберастките калинки и непрестанният им стремеж към кражби няма да спрат, колкото и извънредни положения да се въвеждат.
140
5
 
21
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 4 години
А ако си седиш на *** няколко дни какво толкова ще ти стане, другарю Каролев?!?Той нямало да спазва ограниченията, щото бил важен. ***!
139
3
 
10
 
! Отговори
До Калин Калчев преди 4 години
Разходи ги Калине, разходи ги. Покажи им и гробищата. Разходи ги и там.