Китай към ЕС: Да работим заедно срещу COVID-19

КНР се ръководи от концепцията за единна съдба на човечеството
22 мар 2020 08:56,
79
Китай към ЕС: Да работим заедно срещу COVID-19
Снимка: БГНЕС

Президентът на Китай Си Цзинпин обсъди днес ситуацията с разпространението на коронавируса в света в отделни телефонни разговори с канцлера на Германия Ангела Меркел, президента на Франция Еманюел Макрон и краля на Испания Фелипе Шести, като им предложи да обединят усилия в борбата с новото заболяване. Това съобщи китайското външно министерство, цитирано от DarikNews.bg

Още по темата


 "КНР се ръководи от концепцията за единна съдба на човечеството, готови сме да споделяме информация и опит с другите страни - цитира ведомството на сайта си китайския лидер. - Трудната ситуация в здравеопазването е предизвикателство за цялото човечество. Сплотяването и сътрудничеството са нашите най-ефикасни оръжия. Пекин се стреми да развива съвместна дейност за създаване на ваксини, да укрепва партньорските си връзки в името на общото благо, добави Си Цзинпин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КИТАЙСКИЯ НАРОД Е ДОБЪР,НО ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ЛОШО.РАЗРАБОТВАНЕТО НА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ С ЦЕЛ ПРЕВЗИМАНЕ НА СВЕТА Е ХИТЪР ХОД.РАЗРАБОТВАНЕТО НА 5G СИСТЕМАТА НА КИТАЙСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е СВЪРЗАНА С БИОЛОГИЧНОТО ОРЪЖИЕ,ЗАЩОТО НЕЙНОТО ДЕЙСТВИЕ Е ДА ОТСЛАБВА ЧОВЕШКАТА ИМУННА СИСТЕМА. В ЛОМБАРДИЯ ИМА НАЙ-МНОГО ЗАБОЛЕЛИ,ИМЕННО ЗАРАДИ ИНСТАЛИРАНА СИСТЕМА.ТОВА СИ Е БИОЛОГИЧНА ВОЙНА,КОЯТО ЕВРОПЕЙЦИТЕ ВСЕ ОЩЕ ОТ ТЯХНАТА ГЛУПОВАТА НАИВНОСТ НЕ МОГАТ ДА ПРОУМЕЯТ.АКО НЕ СА САЩ,ПУТИН ОТДАВНА ДА Е ПРЕВЗЕЛ ЕВРОПА!
63
3
 
2
 
! Отговори
! преди 4 години
Стига с комунистическа пропаганда. ЕС са демократи и не им трябва Китай.
62
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Хехе от 62: да, естествено! а ти да ли не се кефиш на меките китки от запада?!
61
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали го натресохте на света,сега ще го борим заедно,престанете да ядете всичко живо бе....
60
4
 
2
 
! Отговори
да помислим малко преди 4 години
Защо в Китай населението е най-много.? Те нямат многодетни семейства. Отговорът е ***-защото системата им за лечение е най-добра.
59
4
 
6
 
! Отговори
Я да видим , преди 4 години
Китай спечели уважението на света, след като с труд ,постоянство и дисциплина станаха първи в света ,усвоиха ноухауто на алчните мързеливи и распасани западняци.Икономиката им процъфтя,запазиха си образованието,здравната с-*** и добрите практики от соца.Подхвърлиха им вирус-справиха се и с това,с желязна дисциплина,методично и насочено.При това използваха и практики от традиционната си китайска медицина.Хайде кажете според вас-на кого е бъдещето ,кой има по-големи шансове?
58
2
 
3
 
! Отговори
Хехе преди 4 години
Верно ли несъществува.Ми италия да излиза ама като французите опънат бодливата тел по границата да не пак рагаци пусни ме у Франция че в италия нема работа.
57
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То вече има ли хора дето мислят че има ЕС? От няколко дни той не съществува.
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде е Соломончо? Китайците ни носят помощи. Къде е оня мракобесник дребен и като физика и като душа.
55
2
 
4
 
! Отговори
м...да преди 4 години
И какво отговориха от ЕС-,,Гледайте си работата, нека първо да си редуцираме населението,особенно пенсионерската биомаса, след това да си вкараме нашите лекарства в системата и тези на фармацевтичните компании,на които сме лобисти,не бързаме така или иначе"
54
4
 
3
 
! Отговори
Хехе преди 4 години
Кефиш се как катай прогресират а жълтур нсран!
53
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
китай се оправи с коронавируса и сега икономиката им ще хвръкне, докато другите тепърва затъват! и край с хегемонията на краварите! апропо, какво стана с рижавия? нещо го няма да "туитва" та си мисля, че теста му за вирус може и да не е бил отрицателен!
52
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малки долни човечета, заразиха целия свят, сега са тръгнали да помагат. Нищо китайско вече не купувам, може да е заразено. Купих си едни обувки преди време и хванах гъбички по ноктите. Пръснах цяло състояние да се излекувам.
51
10
 
9
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Всеки един загинал човек на тази планета от Кунг-флу,тежи на съвестта на китайската комунистическа партия!
50
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайците са същите приятели както руснаците. По далеко от тях, за да не дойдат да ни АсвАбАдят, че тогава вируса ще ни се стори по малкото зло.
49
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ се оттеглят от Европа, това беше последния подарък за непослушните. Ще ги познаете по делата а не по приказките.
48
6
 
11
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Нещата се подобряват - вече има Мозъчен Тръст по оста Китай , ЕС и Русия .Ще оцелеем .САЩ и Великобритания изпаднаха от Каруцата .
47
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Помощ от изток не искаме. Китай ни зарази, а русия дезинформира както винаги. Не мерси!
46
9
 
12
 
! Отговори
Отливът иде! преди 4 години
Усетиха дебелия, че след кризата ще започне масово препозициониране на производството от Китай към ЕС и САЩ и запяха песента на дружбата. Коварството на жълтypите е всеизвестно, но този път няма как да им се размине. За да оцелее и се възстанови на Европа й трябва вътрешно производство. Не може цял свят да зависи от едни прилепоядци! Дано се поучим от колосалната си грешка да се лишим от производствата си, да се смирим, да поспрем с безумното потребление и да се отдадем на съзидателен труд.
45
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЕС какво по дяволите значи това ? Меркел иска едно, Юнкер иска друго, Макрон иска трето, Крал Фелипе иска четвърто, Орбан иска пето, баронеса Урсула иска шесто, а Италия плаче. тия всичките що не вземат да се на***т Истината е във комунизма централизираната икономика и силната нация ЕС не е една нация. Си Дзинпин що си губи времето да вразумява тая ***.