Борис Джонсън е преместен в интензивното отделение

Премиерът на Великобритания бе приет в неделя в болница
6 апр 2020 22:54, Петя Славова
187
Борис Джонсън е преместен в интензивното отделение
Снимка: БГНЕС

Премиерът на Великобритания Борис Джонсън е преместен в интензивно отделение в болницата на Сейнт Томас в Лондон, тъй като състоянието му се е влошило, съобщава BBC позовавайки се на информация от "Даунинг стрийт".

"Г-н Джонсън поиска външният министър Доминик Рааб да го замести "където е необходимо", обяснил говорител на премиера.

Още по темата

55-годишният Джонсън беше приет в болничното заведение  преди ден, тъй като състоянието му  оставаше с "постоянни симптоми" продължително време. Според неговия говорител, той е преместен по съвет на медицинския си екип и получава "отлична грижа".

"От неделя вечерта премиерът е под грижите на лекарите в болницата "Сейнт Томас" в Лондон. Този следобед състоянието му се влоши и по съвет на медицинския екип той е преместен в отделението за интензивно лечение в болницата.", се съобщава в изявлението.

Новината, че Борис Джонсън е заразен с коронавирусната инфекция бе съобщена на 27 март. Кери Симъндс - бременната приятелка на премиера също е с коронавирус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
11
 
4
 
! Отговори
Езел Шванц преди 4 години
Шорош атакува
103
18
 
16
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 4 години
И въпреки всичко, в момента сме свидетели на Дарвиновия естествен отбор в действие. Природата се чисти от физически негодния материал. Кои сме ние, да се борим с Майката Природа!
102
12
 
15
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИП преди 4 години
Б. Дж говореше едно преди месец на базата на наличната към момента информация. След това позицията му се смени, когато и ситуацията се смени. Всички се учим в движение за този вирус. Вирусът също мени поведението си. В Италия заразата поваляше предимно болнави старци, както и у нас. В Британия очевидно се държи различно - там поваля много млади хора. Вероятно друг, по-агресивен щам. Мутира гадината.
101
22
 
20
 
! Отговори
обективен преди 4 години
Как все-още не е обвинил руснаците,че са го заразили с "новичок"?
100
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е богоизбран а е избран от народа си с огромно мнозинство, историческо. За разлика от тука един банкянски, който вече 10 години ни язди с 30%.НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ! С никакво огромно мнозинство не е избран, всъщност, ако систимата беше пропорционална щеше да загуби! Избиранелната система е мажоритарна на 1 тур и примерно човек с 10000 печели пред втория, който може да има 9000, третия 8000, 4тия 7000 и така първия може да не събере и 10% от общите гласове в района му, ама само той става депутат!
99
15
 
5
 
! Отговори
Martin Bormann преди 4 години
Дано получим подобна новина и от Бъкингам за стария рептил. Май наскоро Джонсън беше при нея? С един куршум 2 рептила, давай Ковид, с теб сме :)
98
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Happy Days :))
97
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен137Не е богоизбран а е избран от народа си с огромно мнозинство, историческо. За разлика от тука един банкянски, който вече 10 години ни язди с 30%. Той и боКоизбраните му. Б.Дж. е настанен в обикновена лондонска болница, не Правителствена такава. То май само в БГ има специално за властта болница (може и в Африка да има, не знма)
96
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изобщо не вярвам да е толкова зле. Влошеното състоятие на богоизбраните, при което веднага се бие тревога и се настанява в болница, и влошеното състояние на останалите, при което се прилага лечение по телефона и изоставяне в домашни условия, са две различни неща.
95
0
 
0
 
! Отговори
ххх преди 4 години
Продължение:мирогледа на мечтите.
94
7
 
2
 
! Отговори
xxx преди 4 години
поставете го в кутия от която да се вижда само главата му няма по незабравим клоун изхождайки от фейса фейс контрола работи по аут изхождайки от смешници не е трудно да пробие след това костюма но ще се запецне на мисълта че си фейс контрола и ще се изчерви нищо де ще се поизтупа но фейс конрола е вътрешното му аз даже... това е мечтата на всеки нормален а докато е в кутията на собствената си уродливост това се превръща в превъплъщение в действителноста на вътрешният му свят погледнат през
93
0
 
4
 
! Отговори
Няко я си там преди 4 години
Тази някоя си има и сруг ник-ХМ.Преди разправяше,че биле лекарка,а после станала адвокатка,както учила и приложна психология.Тази е пълно ку ку.
92
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Принцът как е?
91
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като дърпаш дявола за опашката така става. 1 месец се прави на шут... Вместо сериозно да отговори на проблема. Ето го резултата.
90
6
 
28
 
! Отговори
iii преди 4 години
В Лондон нямат ли си Правителствена, че го подмятат из такива болници като маргинал?
89
3
 
2
 
! Отговори
имение преди 4 години
До имение Не го харесват Костовските ***
88
1
 
3
 
! Отговори
Германец преди 4 години
до ха ха---Позабавлявах се и аз :) Айде наздраве от мен!!!
87
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да изгонят Мангъров от държавната служба. СЗО обяви пандемия, той се прави на баячка и врачка и отрича пандемията.
86
1
 
5
 
! Отговори
ха ха преди 4 години
До ГерманецГерманец, да, в темите за Брекзит много се забавлявахме с нея някалко човека. Там се опитваше да обяснява на един Австралиец-хе-хе колко е жалък, просто защото не живее в България като нея-адвокатката-императорка.Не си струва усилието да се опитваш да водиш с нея диалог или спор.... Тя освен че имала според нея и психологическо образование/в дира го нямаше , тук вече има И такова-ха-ха/ освен адвокатстването, има и психическо разтройство. Не е редовна жената просто...
85
20
 
6
 
! Отговори
Найс преди 4 години
Доживях края на Европа не е малко а?А може би и краят на човечеството.