Борис Джонсън е преместен в интензивното отделение

Премиерът на Великобритания бе приет в неделя в болница
6 апр 2020 22:54, Петя Славова
187
Борис Джонсън е преместен в интензивното отделение
Снимка: БГНЕС

Премиерът на Великобритания Борис Джонсън е преместен в интензивно отделение в болницата на Сейнт Томас в Лондон, тъй като състоянието му се е влошило, съобщава BBC позовавайки се на информация от "Даунинг стрийт".

"Г-н Джонсън поиска външният министър Доминик Рааб да го замести "където е необходимо", обяснил говорител на премиера.

Още по темата

55-годишният Джонсън беше приет в болничното заведение  преди ден, тъй като състоянието му  оставаше с "постоянни симптоми" продължително време. Според неговия говорител, той е преместен по съвет на медицинския си екип и получава "отлична грижа".

"От неделя вечерта премиерът е под грижите на лекарите в болницата "Сейнт Томас" в Лондон. Този следобед състоянието му се влоши и по съвет на медицинския екип той е преместен в отделението за интензивно лечение в болницата.", се съобщава в изявлението.

Новината, че Борис Джонсън е заразен с коронавирусната инфекция бе съобщена на 27 март. Кери Симъндс - бременната приятелка на премиера също е с коронавирус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
4
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 4 години
До казахме, че в Софиямед са по-добрите лекари.
43
19
 
7
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Даа, явно тоя свят не отива на добре.. Гответе се за ковид 20. Явно не желаете да разберете, че всичко е интереси и едни печелят, а други губят като през втората световна война.. Но, понеже тия, които се навиват да работят по въпроса не са особено талантливи може да се проточи до към 2153та..
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дръж се Боре...С г*за нагоре!
41
0
 
27
 
! Отговори
До Германеца преди 4 години
Абе пич, направил си избора си, живей си в Германия и не се прави на велик.Ние как сме си тук е наша работа и не е твоя да коментираш зле ли сме, добре ли сме, както аз на твоята нова родина не казвам Танзания вместо Германия
40
7
 
6
 
! Отговори
Германец преди 4 години
Тонът ти и речника са ти грозниНеуместно ти е сравнението с чанти и марки---То едното върди с другото. Абе живи и здрави да сме.
39
2
 
6
 
! Отговори
рошльо го изхарчиха преди 4 години
Джонсън преди нова година подведе Кралицата за извънредното разпускане на парламента. Поне така го изкараха, когато ги върнаха обратно на работа . Така че той трябваше да и се извинява.Не се каза дали Короната му е приела извиненията.
38
2
 
7
 
! Отговори
До никоя си преди 4 години
Дори да си праваТонът ти и речника са ти грозниНеуместно ти е сравнението с чанти и марки Избиваш комплекси Засрами се
37
4
 
3
 
! Отговори
Кина преди 4 години
Хванаха му цаката.
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОАРИЛ - ОТДЕЛЕНИЕ ЗА АНЕСТЕЗИЯ,РЕАНИМАЦИЯ И ЛЕЧЕНИЕОАРИЛ - ОХНА,АХНА,РИТНА И ЛИТНА
35
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още сутринта сън писаха че са го включили на апарат, но властите им отрекоха, а човека явно не е добре, дано се оправи
34
24
 
6
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Достатъчно изтъкнати специалисти се изказаха по въпроса, ама стадото блее и попива ф екал на та маса на медиите.. По хиляда начина се опитват да ограничат популацията, ама все не им се отдава. Тоя вирус е пълен таша к, след няколко месеца ще намерят подходящото лекарство и рептилите ще умрат от яд, че няма да си продадат ваксината на цялото човечество.. Ял прилеп някакъв.. Ай де бе!
33
5
 
12
 
! Отговори
До 53 преди 4 години
Ами много лесно се познавате вече
32
2
 
9
 
! Отговори
ДО Мими преди 4 години
ДО Мими-Не се ядосвай!Това са тотално провалени ,неуспели в живота и много комплексирани неудачници!Но все пак-нека са живи и здрави!
31
25
 
13
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Вирус има, но не е толкова опасен. Опасно е неизвестното, а от там идва и страх и паника и дезинформация.. Всичко винаги е било въпрос на разпределяне на ресурси и власт. Тия теории за прескачането на разни вируси от животни към хора са единствено теории. Едно време и за СПИН се лансира теорията за това, че някакъв ял сурова маймунa, да ама не съвсем..
30
8
 
28
 
! Отговори
Слушайте преди 4 години
Носете си маските. Това е най-малкото което можете да направите ,не случайно ония доктор на отбора като разбра,ще е болен си тегли куршума.А личните лекари се изпокриха.
29
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те ти Боре стАден имунитет!Вече май отива към стУден!
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След Брекзит..иде ли и EXIT?
27
10
 
22
 
! Отговори
Митко 19см преди 4 години
Ето и че изпълзяха питеците с тезата, че вирОс нямало. Ставало въпрос за разпределение на блага. Ти да видиш...Я раздуйте малко за 5джи, как ще ни чипосват и квото там днес ви е на дневен ред в *** ***.
26
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оня ушатия принц Чарлс излезе по издръжлив, макар и да на 70, изкара го на крак, явно рептилите имат имунитет. А тоя има анадолски произход и може и да му изядат житото, както е тръгнало
25
2
 
21
 
! Отговори
Режисьор преди 4 години
До ЗрителОтиди на сайта на ВВС. Там си пише, каквото си пише. Тоя бозав kpeтен са го вкарали в ОАРИЛ. На първа страница е. Май не е "мОнипУлОция". Баси, последната думичка не знам как си я написал, но на мен ми беше трудно...