Повредиха поне 20 кули за мобилни комуникации на Острова

Причината - 5G мрежите
7 апр 2020 20:14, Петя Славова
163
Повредиха поне 20 кули за мобилни комуникации на Острова
Снимка: БГНЕС

Най-малко 20 кули за мобилни комуникации във Великобритания са били повредени през последните няколко дни. Вестник "Гардиан" съобщи, позовавайки се на източници от индустрията и от правителството, че актовете на вандализъм са причинени от популярна теория на конспирацията, според която разпространението на коронавируса може да бъде свързано с 5G мрежите.

Още по темата
Според публикацията, вандали са подпалили миналия четвъртък кула в Бирмингам и оттогава броят на подобни престъпления се увеличава. Значителен брой от тях са извършени в Ливърпул. На повечето подпалени или повредени по друг начин кули, устройства за поддържане на 5G мрежи все още не са инсталирани, обаче е повредено 3G и 4G оборудване.

Според "Гардиан", наскоро Facebook множество пъти е трябвало да изтрива страници, които публикуват призиви за увреждане на кули за клетъчни комуникации. Представителите на социалните мрежи скоро ще се срещнат с правителството в Лондон, за да намерят начин да спрат публикуването на невярна информация за 5G мрежите.

От своя страна групата на най-големите мобилни оператори в Обединеното кралство изпрати отворено писмо до клиентите си, в което подчерта, че няма никакви научни доказателства за връзка между 5G и коронавируса, предава БГНЕС.

Не се уточнява как точно, според потребителите на интернет, 5G мрежите могат да допринесат за разпространението на инфекцията

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 4 години
До до 103Приказките докато си без протеза ии със здраво сърце са лесна работа. Става трудно като видиш прожекторите (не, не тия на сцената, а на операционната).
108
0
 
9
 
! Отговори
5 шит преди 4 години
Няма къде да заминавам - на село съм вече. Оперирам на 3G и ми е предостатъчно както виждаш.На всички "граждани" като няма какво да кажете репликата ви е заминавай на село. Хахахах
107
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Само за добрия, малък човек ми е дерта, а не за големите сатанисти.
106
3
 
1
 
! Отговори
1 преди 4 години
До ЛЕЛЕеееееПрави впечатление че най-големите мислители на нашето време сте се събрали в тоя и други подобни сайтове. И разбира се, всички ви обединяват едно две типични неща .... безработни и нископлатени и лицемери до безобразие (не ме гледай какво правя, гледай ме какво ти говоря).
105
0
 
3
 
! Отговори
до 103 преди 4 години
Пази боже протезата ми или не дай си боже сърцето да оперира и да разчита на 5G. По-добре от сега да се мятам в дупката
104
3
 
1
 
! Отговори
1 преди 4 години
До 5 шитЗаминавай на село. Нещо ми подсказва че и ти няма да го направиш. Защо всички си приличате по това?
103
0
 
3
 
! Отговори
ЛЕЛЕеееее преди 4 години
До 1Това се прави само като репетиция за приемането на трансхуманизма...Умрял някой да мисли за тебе...Наивник ...Прочел 10 реда и много знае, ама не знае да мисли.
102
3
 
1
 
! Отговори
1 преди 4 години
До дразня сеВ смисъл, ти си загрижен за тоя дето ти продава пици? Ти да видиш, във всеки изостанал тип се крие по една Майка Тереза.
101
1
 
7
 
! Отговори
5 шит преди 4 години
Повечето хора сме съгласни че природата е най-висшата форма на съвършенство, нали така?Е, 5G зомбита, колко естествени природни обекта познавате излъчващи с 24 до 72Ghz?И дискусията за това вредно ли е или не умира в миг.
100
3
 
1
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Христо ХристовМи, айде заминавай на село. Така ще се оттървеш от тия отвратителни мрежи и пари и каквото друго там те притеснява. Нещо ми подсказва, че само че чешеш докато си седиш пред дома напълно осигурен с "мрежи".
99
3
 
1
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Анонимен 95За такива като теб хората са казали "Бита определя съзнанието"Аз говорех например за човек който е загубил крайник, и трансфера на огромни пакети данни означава, че може да се направи протеза, която да обработва нервни сигнали с много по-големи мащаби а оттам и много по-истинска "ръка" или "крак". И много други подобни неща, но кой да мисли за тва когато има .... там каквото каза че има при теб.
98
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
До до 5G защитникаТи си класически случай на човек, който е чел, но не е дочел. Или се прави че не е дочел. При всички случаи, резюмето ти не дава дори бегла идея какво е и ще бъде 5Г. Това е проблема в днешно време - че хората свободно спекулират с информация до степен да я превърнат в обратното на това което тя представлява, както е в този случай.
97
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грешка 5 G мрежата не докарва вируси нито Корона вируса. Всички мрежи не само 5 G мрежата ви облъчват денонощно 365 дни в годината 24 часа в денонощието. Облъчването е с микровълни които се използват в микровълновите печки, само че мощноста им е стотици пъти по голяма от микровълновата печка. Та тези микро вълни ви унищожават имунната система и ви докарват онкологични заболявания. Такива организми с унищожена имунна система няма как да издържат на Корона Вируса всички уми, рат до дни.
96
0
 
7
 
! Отговори
не и не преди 4 години
Не на бита са необходими толкова технологии...
95
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С тоя вирус и с тая антивирусна искат да привнесат роботизиран комунизъм, то е ясно. Някой ден и полицаи и военни, а защо не и доктори ще бъдат роботи. Не остана празно място за явно излишния човек.
94
0
 
1
 
! Отговори
Taliban преди 4 години
В АПАРТАМЕНТ ПРЕД КОМПАРА ДА ПОРАСНЕШ И ПРЕКАРАШ ДЕТСТВОТО СИ Е СТРАШНО. ДО АНОНИМЕН...ЛОМБАРДИЯ МЕ ОЧАКВА СИНКО В ЧЕТВАРТАК ТАЗИ СЕДМИЦА..ГУШКАЙ МАМА И ПРИЯТНИ СЬНИЩА
93
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво.
92
0
 
8
 
! Отговори
дразня се преди 4 години
от tъпите коментаари... Обяснявам бавно и като за първолаци... Сложиха автомати, на които да си платиш пицата, сандвича колата... Ако този автомат е произвесен от 5 чвека за 5 дни толкоз. ЕДИН яко се нагушва като го инсталира и какво става?2-*** души касиери- 1 и 2 смяна - остават без работа.До 10 години ще изчезнат над 30 професии.Какво ще ядат тези хора???
91
1
 
5
 
! Отговори
до 5G защитника преди 4 години
5G теоретична скорост - от 10 до 50 Gbit/sизмерена скорост в реални условия - 130 до 240 Mbit/sИзточник: 5g.co.uk/guides/how-fast-is-5g/Висока скорост, повече възможности - смях в залата при скоростите на сегашните абсолютно безвредни оптични и медни кабелни връзки. Успех на зомбитата!
90
5
 
5
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Тези счупиха ***.Сега разбрах защо гласуваха да излезнат от ЕС.Човешката глупост няма граници.