Министър Ананиев удължи противоепидемичните мерки в страната

Мотив за решението е усложняващата се обстановка
Обновена: 10 апр 2020 20:03 | 10 апр 2020 19:30, Анисия Иванова
156
Министър Ананиев удължи противоепидемичните мерки в страната

До 13 май се удължава срокът на въведените противоепидемични мерки на територията на България.

Във връзка с разпространението на COVID-19 у нас здравният министър Кирил Ананиев със своя заповед, подписана днес, 10 април, удължава срока на въведените противоепидемични мерки на територията на Р България до 13 май тази година, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Преди дни по предложение на Министерския съвет и въз основа на конституцията Народното събрание удължи до 13 май извънредното положение заради разпространението на коронавируса у нас.

То бе въведено с решение на парламента на 13 март и първоначално беше до 13 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
1
 
! Отговори
Някога...но не сега! преди 4 години
Как ще пеят птичките в простора,весели ще плуват във житата.Ще се радват на труда си хоратаи ще се обичат като братя.
48
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спрете се с това пет джи бе... Колко наУчни публикации има че е вредно? Една, от парагвайски учени с албански корени, ама изводите им не са категорични щото попадат във вероятността за статистическа грешка.Айде, обичате конспирациите, ама малко по-сериозно, нали?
47
3
 
10
 
! Отговори
9 преди 4 години
Я,т***то счеводителче.Много е смешен тоя.Министър на здравеопазването колко аз съм космонавт.
46
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилно решение. Те си казаха в началото още.Заразените са малко, понеже много такива в момента се САМОЛЕКУВАТ... Ако е в леката форма просто ще заразят още хора и на по-късен етап ще има бУУУм...
45
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
не става ясно каква е "усложняващата се обстановка"!!!..Някакви МОТИВИ,подкрепени с ФАКТИ?!..А,фанах та са сетих:-Ами Слънцето са върна,птичките запяха,щъркелите са прибраха,дърветата са раззеленяват..Съде "усложняващи обстановката" фактори...
44
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
5G причимата у нас да няма толкова заболели е че това са хора прибрали се от страни къде това работи на пълни обороти а тук сега докато сме си в къщи се изгражда с усилени темпове.Ларантимата е два три месеца защото след първоначалния пик на срив на имуната система идва период на сравнително привикване към лъчението.У нас ще има случай когато това заработи.
43
7
 
21
 
! Отговори
МНЕНИЕ НА ДОКТОР преди 4 години
Специалист, че това е поредният опит на демократите и банковите-финансовия капитал, с представители Клинтъница и Обама да наложат НОВ Световен Ред, да срутят пазарите в цял свят и махнат на първо четене Тръмп, а на на второ да наложат НСР- обща световна валута, общо световн правителство, обща полиция. За целта се предизвиква невиждана световна криза за която се говореше отдавна, но всички мислехме, 1е е само теория на конспирацията.
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега се подесетих от коментарите по долу, какво стана с обещаните бонуси за медецинските специалисти?Министър Ананиев изпълнете си финансовите задължения.Жена ми беше на първа линия и нищо не е получила, освен стрес!Тези които претърпяха този кошмар върху себе си, какво да кажат за Вас!
41
6
 
43
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
И кой ще ви търпи абсурдите до средата на май? В най-хубавото време на годината без паркове и чист въздух. Кога ще поемат отговорност за това? Престъпници нахилени!
40
3
 
7
 
! Отговори
Брахмапутра преди 4 години
Точно така и аз мисля че бой с пръчки и лицеви опори ще бъдат доста ефикасни
39
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не може само с глоби трябва да има и бой.
38
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предлагам да направят както в Индия - полицаите обикалят с едни пръчки и като видят някой навън - бой бой - като го гледах това се спуках от смях.
37
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах пресконференцията с този "министър" и забелязах че то трепери от страх и притеснение. Видно е че работи под натиск. ББ се обкръжава само с такива страхливци ипослушковци за да може да лесно да ги уволни ако не мус е подчиняват. ББ практически управлява държавата все е едно е негова лична собственост. Като частна фирма в която той е едновременно основен акционер и изпълнителен директор. Ако го нямаше президента щяхме да живеем във 100% диктатура.
36
1
 
26
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 4 години
Еееее тоя човек да е жив и здрав, че *** научи да си мия ръцете бе! Сега първо ги изтрия с песък, после два пъти с вода и сaпун и накрая за по-сигурно ги препикая.Де да съм знаел преди...
35
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Веднъж да ми хареса тоя министър.Но трябва да стегне и мерките.
34
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Kакво стана с онези 60 милиона за сестрите отпреди кризата ? Къде си взе къща ? Хубава ли е ? Колко спални има ? Колко коли ще има в гаража ? Нищо не обажда !
33
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално.След това до 13 юни и тогава, пак ще се прецени.
32
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкият министър това състояние е извън протоколите му за които е учил и да му кажа състоянието ще ни се утежнява така че не му завиждам въобще после с него ще си измият ръцете
31
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво значение има? Така или наче никой не спаза *** закони. Все едно да сложиш ограничение 50 на магистралата. Хората си щъкат като миналата пролет по това време.
30
0
 
48
 
! Отговори
Експерт преди 4 години
Единодушното мнение е че трябва да изчакаме до 2025г. да видим как ще развият нещата и ако всичко е наред можем да започнем да разхлабваме мерките постепенно до 2028г.