Поредна жертва: COVID-19 отне живота на 44-годишна жена от Сливен

Тя е била на хемодиализа и развила двустранна пневмония
Обновена: 10 апр 2020 15:48 | 10 апр 2020 14:04, Камелия Цветанова
108
Поредна жертва: COVID-19 отне живота на 44-годишна жена от Сливен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

44-годишна жена е починала в Сливен след усложнения от коронавирус, съобщиха от областната болница пред  "Фокус".

За заболяването бе съобщено на 9 април.

Още по темата
Жената е починала тази сутрин след брифинга  на Националния оперативен щаб.

Починалата е от квартал „Речица“, била е на хемодиализа от 4-5 години и с остра бъбречна недостатъчност.

Развила е двустранна пневмония.

Общо 11 доказаните случаи на коронавирус в Сливен. Двама от пациентите вече са изписани. Останалите се лекуват в Инфекциозното отделение на болницата в Сливен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
2
 
6
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Само дето не е била ритната от кон в челото.
91
4
 
1
 
! Отговори
любовта поевтиня преди 4 години
В САЩ обмислят санкции за граждани на други държави които отказват да се върнат по родните места като се оправдават със страх от заразяване с коронавирус.Руски момичета които заработваха в САЩ не могат да заработват поради социалното дистанциране което беше наложено в САЩ.
90
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми чи то след две години хемодиализа и дните ти са преброени.
89
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако се разболее някой властимащ пак ли ще се лекува у дома докато стане в тежко състояние,както ни лекуват нас.Всеки здравно грамотен знае,че при такова сериозно заболяване адекватно лечение трябва да започне веднага.В Русия има открит център ,болните се тестват веднага,приемат се болница и започва лечение възможно най-бързо,а тук чакат да умираш за да те приемат и ако оцелееш си пишат актив.
88
0
 
12
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
- Докторе, причина за смъртта?- Коронавирус!- А огнестрелните рани в главата?- Те са придружаващо заболяване!
87
2
 
13
 
! Отговори
ovi преди 4 години
5 години с остра бъбречна недостатъчност, и ся си е отишла от Корона вирус.......... . От глад ще умрат повече скоро...... Грабвайте коловете и бой по богатите.13869
86
3
 
6
 
! Отговори
От Сливен преди 4 години
Не е вярно нито това за кръвосмешението, нито другото на номер 85. Каракачаните са гръцки римляни.Кара означава черен.Те се мислят за гърци, но в Гърция ги приемат за техни роми.Те не могат на едно място.Едно време са се движели с овцете, когато е лошо времето в България пасат овцете в Гърция, когато е хубаво в България се местят със стадото при нас. Познавам каракачани, има и светли има и ***, както при нашите роми.Когато имахме визи, гърците ги пускаха защото ги считат за техни
85
0
 
15
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Каквото стане все вируса виновен, като на б.б БСП му е виновно. Много задръстенни ще прогледнат когато падне от власт, и ще са като напи..но мушкато.
84
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредна журналястка глупост.....
83
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
... супер издръжливо племе. Изучавал съм етнология доста време, и знам малко повече от цитираните драскачи тук. Мир на праха на женицата!
82
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам кой болен мозък е написал коментара за кръвосмешенията при каракачаните, но със сигурност трябва да вземе мерки за психичното си здраве! Това е етнос с изключително строги етични правила, особено при избора на бъдеш съпруг/съпруга! До преди няколко години се е практикувало "проследяването" на рода на бъдещия жених до "10-то коляно", за да се гарантира здраво и пълноценно семейство. Освен това начина им на живот и годините, прекарани на Балкана, сред дивата природа, ги е направил супер...
81
0
 
3
 
! Отговори
КОй преди 4 години
Я зарази търсете нулевия.
80
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да пази България от тази чума!!
79
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До !!!!!И как искаш да ти помогне някой при самолечение? Двустранна пневмония не се прави за 3 часа! Мрем си, защото не ходим когато трябва на лекар, аз съм също в това число! Ходим само вече когато няма накъде! Но тогава може да е прекалено късно
78
3
 
12
 
! Отговори
Дзъ преди 4 години
Не знам на какво се основава оптимизма на повечето българи твърдо убедени, че са здрави като канари... значи ако носиш на кило кюфтета, литър ракия и туршия си мега здрав... колко от вас са си правили сериозни изследвания, за да са сигурни? Колко? ..или повечето ходят на лекар когато едва мърдат?.. *** пушил, *** не пушил - на вируса не му дреме кви сте, от къде сте и колко яката работа сте.
77
18
 
6
 
! Отговори
От Сливен преди 4 години
Гледам днес в парка в центъра поне 20 души се разхождаха и седяха по пейките. На никой не му пука, че някой е починал. Живота е такъв-един се ражда, друг умира. Оцеляват по-силните и по-здравите, който спортува и не пуши няма от какво да се притеснява.
76
3
 
18
 
! Отговори
Тиква преди 4 години
Който вярва на "доктори",лекари, той много се заблуждава, все едно да вярваш на вожда от Банкя, те само пари от Българи взимат,както застраховките, винетките, всеки плаща, а какво получава? Позор.
75
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
вирусите не убиват , отслабват имунната система на организма и я правят податлива на бактерии които са способни да разболеят човека и да доведат до фатален край.
74
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи в София не може да се казва как са разпределни по квартали,недопустимо било,каза генерала.. За Сливен-може. Защо?
73
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пРИ ХЕМОДИАЛИЗА ОТ 4-5 ГОДИНИ...СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ!