717 жертви във Великобритания за ден, вече са 11 329

Премиерът Борис Джонсън все още няма да се връща на работа
11
717 жертви във Великобритания за ден, вече са 11 329
Снимка: БГНЕС

Починалите в болници от коронавируса във Великобритания се увеличиха със 717 за един ден и достигнаха 11 329, съобщи британското здравно министерство, цитирано от Ройтерс. Броят на потвърдените заразени нарасна с 4342 за деня и достигна 88 621.

Още по темата
Данните за броя на починалите са от 5 часа местно време вчера, а от новите случаи на инфекции са от 9 часа тази сутрин.

Говорител на премиера Борис Джонсън каза днес, че той продължава да се възстановява от Ковид-19 в домашна обстановка и по съвет на лекарите "няма веднага да се връща на работа".

Джонсън бе изписан от лондонската болница "Сейнт Томас" вчера и оттам замина за извънградската премиерска резиденция "Чекърс" на 65 км северозападно от столицата.

Говорителят потвърди, че Джонсън е дал негативен тест за коронавируса и отрече правителството да е омаловажило сериозността на неговото здравословно състояние.

Говорителят каза, че през уикенда Джонсън е говорил по телефона с външния министър Доминик Рааб, който замества премиера по време на боледуването му. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде пак стерилни напъни от страна на българските ***, *** и лайнюве от държавата ***!:)))))))))))))))))))))))))))))Гледайте си Лаянярииката с население от около 6 милиона и не се сравнявайте с истинска държава с над 65 милионно население.:))))))))))))))))))
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди два дена беше в интензивното и едва не напълни трапа а днеска теста му нулев. С какво ги лекуват тея превилегерованите бе. Стават направо Супермени.
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мога да се начудя на упорития български инат, записан в историята с паметния лаф - НЕ ЗНАМ КАК Е,АМА НЕ Е ТЪЙ..Готови сме да повярваме на всеки общественоизвестен шарлатанин с пишман мнение по пандемията,а не вярваме на обикновените и неизвестни лекари,които искат от нас волята сами да се пазим! Затова такива "апостоли" като Сидеров и Трифонов,първи си плюят на петите и сурата, дойде ли време за отговорност. Хубаво беше да подлежат като Джонсън в интензивното! И той не вярваше,ала повярва
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледайте си БЪлгария !Не се напъвайте !
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
колко е доволен, че благодарение на него толкова хора са си отишли. Тук, ако стане на Позитано ще си спретнат една среща, ще отбележат мандрите и почват революцията
3
2
 
4
 
! Отговори
Към 2 преди 4 години
Абе ти се моли да не дойде там из североизтока... Диарбекир.
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отива коронката бавно бавно при шведите...въййй как ще ги натръшка изневиделица с тия разпасани мерки.
1
15
 
5
 
! Отговори
И...защо преди 4 години
Няма коментари?! Има ли някой да вярва на тозо фарс???