Полицаи в Панама пяха, за да забавляват граждани под карантина

Излизането там в неделя е забранено, в другите дни - ограничено
13 апр 2020 17:52, Елка Василева
4
Полицаи в Панама пяха, за да забавляват граждани под карантина
Снимка: архив, БГНЕС

Униформени панамски полицаи с маски и ръкавици изпълниха песни в квартал на столицата Панама, за да разсеят жителите, принудени да стоят по домовете си заради пандемията от COVID-19, предаде Франс прес.

Под погледите на обитателите на голям блок в квартала Сан Франсиско полицаите изпълниха в продължение на 20 минути няколко песни, включително "Амор и контрол" и "Патрия" на панамския музикант Рубен Бладес, "Колор есперанса" на аржентинския музикант Диего Торес и "Уи ар дъ чемпиънс" на британската група Куин. Обитателите на блока танцуваха по балконите си в ритъма на изпълнените от полицаите песни.

Още по темата

"Има норми, които всички трябва да спазваме. Хората са в апартаментите си, в ограничено пространство, и ние се мъчим да им донесем малко щастие, радост, надежда и вяра", заяви Фелипе Крус, началник на полицията. "Ние ще продължим да правим това всеки уикенд", добави той.

По последни данни броят на заразените с коронавируса в Панама е около 3400, а смъртните случаи са 87. Правителството въведе строги ограничителни мерки, за да се избегне разпространението на болестта, пише БТА. Излизането в неделя е забранено, а в останалите дни е ограничено в съответствие с пола на гражданите и номера на личните им карти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
А нашите полицаи ще запеят ли,, Нашата полиция ни пази"? А медиаторите в ро.мските махали ще играят ли новия кючек:,, Корона къш,къш?
2
0
 
2
 
! Отговори
Родната полиция преди 4 години
Така се прави, първо пееш и танцуваш и после искаш рушвет.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** работа!