Жертвите в Китай от коронавируса - много повече

Властите поправиха данни за смъртните случаи
17 апр 2020 21:00, Петя Славова
51

Близо 2,2 млн. са заразените с Ковид-19 в света, а жертвите са над 146 000. Властите в Китай поправиха данните за смъртните случаи - според новите сметки те са с 1290 повече. Това означава, че в Ухан, откъдето тръгна заразата, смъртността е по-висока отколкото се съобщаваше, съобщава Bulgaria ON AIR.

Вместо над 3400, жертвите в Китай стават 4700. Обяснението е, че някои пациенти са починали у дома, тъй като не са могли да бъдат приети в болници и затова не са вписани досега в статистиката.

Още по темата

В Съединените щати обмислят рестарт на икономиката на етапи още от този месец.

"Не отваряме всичко наведнъж, а след внимателни стъпки в определени моменти. Някои щати ще могат да отворят по-рано от други, като ще се следят данните за заболеваемостта", обяви президентът Доналд Тръмп.

Във Великобритания мерките бяха удължени с три седмици. Решението беше оповестено от външния министър Доминик Рааб. Той замества премиера Борис Джонсън, който се възстановява от коронавирус. Пет условия трябва да бъдат изпълнени, за да се отпуснат мерките.

А докато правителството решаваше, бяха отчетени 861 починали за денонощие. До 330 милиарда паунда ще отпусне кабинетът за справяне с кризата. Отношение взе и кралската двойка принц Уилям и Кейт Мидълтън. Да останем свързани и позитивни е много важно. Ние продължаваме с карантината, а това значи, че хората трябва да се погрижат за психичното си здраве, призоваха двамата.

В Дания от 20 април ще заработят салоните за красота и автошколите. Страната вече отвори ясли и училища.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
11
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Минимум 200.000 са жертвите на китайския вирус в Китай по елементарни сметки и изтекли информации. Другото са лъжи и комунистическа пропаганда. Не забравяйте как рупахме марулки и джанки през май, 1986 г като гръмна Чернобил, а комунистите го прикриваха. Има паралел със сегащната ситуация.
34
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След планините от смъртни случаи по света на Китай започна да му става съвестно от наговорените лъжи преди 2 месеца. Истината е че става въпрос за милиони жертви, но тя ще изплува едва след свалянето на комунизма в Китай. Коронавирусът вече пусна този процес в ход. Това е видно и от параноичното увеличаване но само с 1300 души на смъртните случаи в Ухан. Светът скоро ще потърси сметка на Китай за заблудите и лъжите.
33
3
 
5
 
! Отговори
Тео преди 3 години
До Анонимен"Китайските работници са вредни за човешкото съществуване.Те не протестират а работят за без пари.Срам и позор тпи роби!" ... я се разходете до Париж, айфеловата кула, или до прочутите баварски дворци, Нойшванщайн, да речем. Естествено, след като мине тая чудесия ... ще се изненадате колко "роби" ще видите! "Робите" ни изядоха с парцалите, апропо, знам една друга нация, дето работи за без пари на тарикати и не протестира ... е, половината кадърни се изнесоха, за другите - Цар Тиква!
32
2
 
8
 
! Отговори
Тео преди 3 години
Обясняват ни България колко зле се справяла с коронавируса, а в Англия за едно денонощие починали толкова, колкото в България са заразени! Смях в залата ... Сега сериозно - до сега бях доста неглиже по темата - в смисъл, че един обикновен грип, но с по-висока смъртност не е предпоставка за такива мерки. Оказва се, че вече има пациенти, оздравели, но ПОВТАРЯЩИ болестта. Това НЕ Е нормален грип ... тук има нещо много гнило, което се спестява, според мен!
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китайските работници са вредни за човешкото съществуване.Те не протестират а работят за без пари.Срам и позор тпи роби!
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че то има ли някой, който да казва истината? Най 0 кмалкото, ситуацията е толкова хаотична и мащабна, че никой не я знае тази истина... Никой няма пълен поглед и информация върху ситуацията. Същото е и в Италия, и в Англия, и в Русия, САЩ, Испания, България и т.н... Не си правете илюзии. А ЦРУ е знаело още ноември и е предупредило Белия дом, НАТО и Израел, че това е вирус, който ще има катастрофални последици.
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страйкър, пробвай се бе, брадчед ;)Накарай китайците да платят ;)Успех ти желая ;)))Лалугер...
28
1
 
9
 
! Отговори
Е то преди 3 години
Още отначало беше ясно, че не казват цялата истина ! И сега не им вярвам - сигурен съм, че жертвите са много повече !
27
3
 
9
 
! Отговори
Striker преди 3 години
Стига са ни занимавали с гнусоядците! Жълтурландия да си плаща за чумата, която причини на света! Испания, Италия, Америка, ЕС чакат милиарди от жълтите лъжци! Да им се даде срок да платят, ако не искат, ще ги подсетят. Справка: Хирошима, Нагазаки и т.н.
26
3
 
9
 
! Отговори
До ХА ХA XA преди 3 години
*** после вявай накомунисти...
25
3
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Може Би, са Изпуснали още 3 Нули Отзад,И Всъщност да са 4 700 000,Така звучи по достоверно,Продадоха на Англия - тестове за 16 милиона стерлинги - оказа се , че тестовете Не отчитат Коректно - имунитет от Ковид,Англия си иска парите ОбратноХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
24
4
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Според М.Константинов смъртността в Англия е 95%!Дали англичаните знаят,че измират масово???
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те и САЩ си актуализираха мъртвите, като включиха и починалите сами вкъщи. Никоя държава не хаби тестовете за коронавирус върху трупове, при положение, че може да ги ползва за да тества живи хора. Умрелият нито ще го лекуваш, нито ще го поставиш под карантина, нито може да ти каже с кого е контактувал последните 2 седмици, така че само за статистиката не си заслужава да се хаби теста.
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То русофила или е вече на кирка или е просто платен ***. От името на джигеря му се моля да го прави за рубли. :)))
21
2
 
4
 
! Отговори
Класациите преди 3 години
Кой как се е справил трябва да се направят след две години като се сравнят средния брой починали за тримесечия за последните 5 години. Иначе е стъкмистика кой как брои.
20
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя по руски вече се е накласил яко хахаха фамаджана ходи лягай :)
19
5
 
8
 
! Отговори
До викащия русофил преди 3 години
То като гледам как си се одървил вероятно вече не ти се и разбира като фъфлиш.
18
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДртПрчЕдин бърз поглед върху въпросната класация показва, че основната причина за подреждането е икономическата мощ на държавите. Това няма "почти" нищо общо с това как се справяме със самата епидемия. Не откриваме топлата вода с "откритието" че България е със скромни възможности като икономическа мощ.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И днешната новина пак е фалшива.
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Реално тази цифра също е нереалистично малка. Руснаците са същата история: откакто са на 16 хиляди заразени все имат 8 критични случая. Сега са на 32 хиляди и пак са 8. Страната с най-малък брой критични на база на подобен брой заразени е Канада .... с 557 крични. Смях в залата.