В Белия дом нищят дали СЗО и Китай не крият данни за коронавируса

Ще се разследват две изследователски лаборатории в Ухан
30 апр 2020 07:27,
24
В Белия дом нищят дали СЗО и Китай не крият данни за коронавируса
Снимка: БГНЕС

Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп е разпоредила на разузнавателните служби да проучат, дали Китай и СЗО първоначално са скрили някаква информация за новия коронавирус, съобщава NBC, като се позовава на бивши и действащи служители в Белия Дом.

Още по темата


Съответното указание е дадено миналата седмица на Агенцията за национална сигурност (АНС), Разузнавателното управление на Министерството на отбраната на САЩ и Централната разузнавателна агенция (ЦРУ).

Тези служби бяха инструктирани отново да проучат информацията, събрана след началото на епидемията, включително прихващания, различни доклади, сателитни снимки и друга информация. По-специално, те трябва да установят каква информация за две изследователски лаборатории в Ухан, които се превърнаха в епицентър на разпространението на коронавирус, е била на разположение на СЗО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да разбера как *** ллюят американците, толкова ли им харесват азиатците.
15
4
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
крадеци вика дръжте крадеца - та нали сащ са с най голям процент участи в сзо
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навремето КПСС и БКП криеха аварията в ЧернобилОще крият, че драстично са нараснали случаите на заболявания та щитовидната жлеза след нея и со сегаЗащо да вярваме на алчното Правителство на Китай
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗозоА бе, щели да валят бомби! Когато китайците прегазиха 1000 соросоида на Тян ан Мън, САЩ не си мръднаха пръста. Днес Китай е 100 пъти по-силен от тогава, САЩ са си горе-долу на същото ниво.
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В началото вируса заразяваше само хора от монголоидната раса. Затова на Запад бяха сербез. Но вируса мутира... А защо вируса заразяваше само тях? Дали е естествен или синтезиран? Ако беше естествен, трябваше да го има в прилепите от хилядолетия. През това време китайците са изяли един квадрилион прилепа. Ако беше естествен, отдавна щеше да е поразил хората! Щом не е естествен и първоначално заразяваше само жълти, го е направил някой от другата раса. Помислете, кой има интерес от слаб Китай!
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На китайчетата не им е нужна Русия за да занулят САЩ. Чието предимство е, че никога не са имали война на тяхна територия. Война, която да им унищожи 90% от икономииката и 25% от населението. При война между Китай и САЩ, САЩ нямат шанс да спечелят, но това не значи, че Китай ще спечели. Обаче след това Китай ще се съвземе, докато акулите ще изядат постигнатите позиции на САЩ.
10
0
 
16
 
! Отговори
ined преди 3 години
Доколкото си спомням когато пандемията беше само в Ухан СЗО препоръчваше да не се спират полетите до и от Китай, сигурно да може хубаво да се разпространи вируса по целия свят.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Белия дом от десетилетия се държат така, както се държа Тереза Мей с новичока... Тя имаше проблем с фентанила и го приписа на руснаците. Те имат проблем с президента и го приписват на китайците.
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не крият, а измислят. От Китай започна, СЗО поеха мениджмънта под инструкциите на работодателя Гейтс.
7
4
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Мдааа, като ви казвам, че ще валят бомби в Ухан :))))))))))))))))))))
6
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния опит на краварите да прецакат Китай за това, че ги изпревариха икономически.
5
4
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Да беше разледвал едни,дето офиса им е от другата страна на реката в квартала Лангли.Те са доста своенравни и си правят каквото им скимне.Включително и да саботират Президента на САЩ,веднъж го и убиха(1963г).
4
6
 
14
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Пичове, Светът е достигнал върховно ниво на некомпетентност във всички области.Като почнеш от здравеопазването, където медиците са комисионери, а на практика не могат да диагностицират една пневминия, ангина или апендисит, независимо от супер технологични джаджи с които си играйкат и завършиш със сигурността, където агентите черпят познанията си от телевизионните манипулации и също си играйкат със супер джаджи. Всичко е лъжа и измама
3
4
 
6
 
! Отговори
Смех голем преди 3 години
Предлагам на Хамерикано да се преоблекат като обикновени хора, да излязат на улицата където и да е по света и да попитат за Корона вируса. Ще получат надеждна и обективна информация.И братя хамериканци, за Бога, не си инжектирайте белина, тя не помага срещу вируса 🤣
2
0
 
2
 
! Отговори
Станишев преди 3 години
Е виновен
1
9
 
12
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
И нашия Бойко прави така , когато сериозно оплеска гащите си!Търси кой ги е оцапал!В случая Тръмп като овладя всички първи места по неовладяване на пандемията , търси КОЙ е виновния?Естествено СЗО и Китай!Като в аемериканските филми , ако трябва някой да умре ще е или ***, или китаец или руснак ....политическа линия!