Ако коронавирусът е създаден умишлено, е биологично оръжие

Икономическото възстановяване ще е по-бързо, смята Аспарух Карастоянов
11 май 2020 12:55, Анисия Иванова
36
Ако коронавирусът е създаден умишлено, е биологично оръжие
Снимка: Pixabay

Ако коронавирусът е създаден умишлено, това е престъпление и трябва да го възприемаме като биологично оръжие, заяви Аспарух Карастоянов, вицепрезидент на Американо-българския бизнес център и председател на Мароканско-българска търговско-промишлена палата, в предаването „Бизнес старт“ с водещ Христо Николов по Bloomberg TV Bulgaria.

По думите на Карастоянов следващият месец и половина – два ще са критични за икономиките, но и ще са много важни да се види накъде ще върви светът.

"Доброто представяне на борсите в САЩ показват, че възстановяването ще е по-бързо“, смята той.

„Ще бъде интересно да се види какво ще се случи с Беларус заради тяхното отношение към коронавируса, като ако в страната ситуацията се задържи нормална и данните са им коректни, ще дойде въпросът защо е било нужно да има толкова ограничителни мерки в други държави“, смята гостът.

Аспарух Карастоянов обясни, че и в създалата се ситуация се наблюдава изключително влошаване на отношенията между САЩ и Китай.

По отношение на тезата, че вирусът е създаден в Ухан и Китай не е предприел достатъчно мерки да го спре, Карастоянов смята, че е справедливо разследването да стигне до края.

Повече по темата за отношенията между САЩ и Китай очаквайте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
KoronaChao преди 3 години
С вероятност 80% вирусът е изкуствено създаден. Това е мнението на проф. Люк Монтание - откривател на вируса на СПИН, ако някой незнае. Кой знае защо обаче той беше обявен за ексцентрик и дотук всичко приключи. Странно е и мълчанието на големите държави. Това може да означава, че се готви ответен удър и този път ...... ще го отнесът по пълна програма. И ние знаем как се прави биологично оръжие.
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха, това е оръжие създадено от принц Хари с което Уилям да унищожи грозната си псевдосъпруга и нейните бг изкукали фенки, както и *** от корпоратива , които и без това също са женки
29
1
 
1
 
! Отговори
Weaponry преди 3 години
Каква търговия с мароко бе, това е бедна африканска държава? Христо и Евлоги христовите търговци идол на търговията в бг търгували с мюсюлманско мароко? И американските селяни дори имали мнение за това? Дебелите задокеански селяни
28
2
 
7
 
! Отговори
ТТТ0 преди 3 години
До Анонимен 29Китай не са сами в начинанието. САЩ са им достойни партньори.Може би частни интереси, не правителствени.Истината е там някъде. Ние сме простосмъртни, няма как да знаем. Истината и да излезе наяве ще е след много години.
27
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе ясно е че е китайска лабораторията създала това био оръжие! Само китайци могат да пуснат и да крият смъртоносната зараза, тия комунисти не са хора, а из роди! Бог да ги накаже, а САЩ да изпълнят наказанието, само това е справедливо в случая, след стотици хиляди невинни жертви по света!
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мароканско търговска какво...? Май е заради такива бизнесмени европа се напълни с африкански чуми и какво ли не.
25
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еей Аспарухе , попитай за коронавирус Бил гейтс той ще те светне по тая тема защото е негово произведение и не се прави на ощипана мома
24
3
 
11
 
! Отговори
бай х преди 3 години
ако коронавирусът е създаден умишлено, това е престъпление .....да ама не , ако това е дело на един от най богатите хора на земята който есента направи конференция и предупреди света да се готви за еидемия . Същия този е най големия производител на ваксини . Неговите лаборатории са в Африка и там се тестват болести/ваксини . Короната е имало в Европа /Франция и Италия / още през есента и е донесена от Африка .....
23
1
 
9
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Ако коронавирусът е създаден умишлено, това е престъпление и трябва да го възприемаме като биологично оръжие, заяви Аспарух Карастоянов================ГЕНИЙ!
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За сведение на неосведомените този вирус е създаден в Англииска лаборатория. Бил е предназначен за борба с тежки бронхопневмонии. В Китай попада в лабораторията с помоща на Американски и Англииски вирусолози. По евтино им струвало както всичко Китайско. Вируса вместо борец с бронхопневмониите мутира и се превръща в убиец. Никой нее предполагал че този вирус ще стане убиец. Но както казват старите хора. Неведоми са пътищата Божии.
21
0
 
10
 
! Отговори
*** преди 3 години
Никога не съм имал съмнения, че К19 е биооръжие.
20
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ся за последно,щото ми омръзна да ви повтарям:-така наречения "Корона вирус" е ЕДИН ОТ БЕЗБРОЙНИТЕ вируси,пъплещи не само по Земята,но и в целия Космос!-Тоя ВАРИАНТ дойде на Земята с микрометеорити,паднали през 2017-та.(а може и по-рано,поне при мен дойде през 2017-та)Трябваха му няколко години да се адаптира към условията тук...Разбира се,Недостойните ОПОРТЮНИСТИ веднага се залепиха за него за да прокарат НЕДОСТОЙНИТЕ си МЕРАЦИ...и така ЛУДНИЦАТА покрай "златистия" обхвана цялата земя
19
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вируса е създаден в Ухан, това всички по света го разбраха, разследването ще разкрие и ЗАЩО е създаден! Дали е бил неуспешно лекарство или предумишлено използвано био оръжие! В зависимост от това съответно и САЩ ще действат съобразно резултатите от пробата! Във всеки случай вирусолога КсиДзипин вече го стяга чепика, затова и агентите му от СЗО като психари вчера отричаха дори това, в което още не ги обвиняват! СЪД ЗА жълтите И САНКЦИИ, войната също е опция, аз поне съм служил 1.5 год.
18
6
 
14
 
! Отговори
КГБ преди 3 години
Ами значи Бил и Мелинда Гейтс трябва да бъдат разследвани за разработка на биологично оръжие, включително и поръчителите им. Иначе вируса е създаден по- лайт едишън от SARS защото тези които са го направили не искат да се самоубият, а просто да си прокарат законите и далаверите по цял свят. Аз не виждам къде са китайците в цялата схема, освен че искат в типично западен модел да ги накиснат тях.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Umbrella Corp "Това е подготовка за пускането на T-virus"Грешиш. Пуснат е не Т, а П.... вирус. Той е заразил почти всички българи.Както е известно в България имам 200-300 000 гейове и 7 милоина П....
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При смъртност 2-3 % и то предимно възрастни хора, при под 0,5 % починали млади и евентуално подлежащи на мобилизация мъже, ако някой е създал Короната , като биологично оръжие, означава, че е пълен некадърник
15
0
 
3
 
! Отговори
Umbrella Corp преди 3 години
Това е подготовка за пускането на T-virus. А после всички маняци знаем какво ще се случи и сме се подготвили :D
14
2
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Беларус сви светот в задния си джоб, поне за сега.69689
13
1
 
17
 
! Отговори
любопитен преди 3 години
ама моля ви се, дайте му нобелова награда за интелект на тоя Аспарух ... той направо е открил колелото наново ....
12
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заразата си е местен lifeform, умишлено е създадена икономиката и като такава не и остава много ...