Нощни клубове, дискотеки и барове отварят от 15 юни

От 1 юни на закрито ще работят ресторантите и кафенетата
35
Нощни клубове, дискотеки и барове отварят от 15 юни
Снимка: Pixabay

Нощните клубове, дискотеките и барове ще отворят врати от 15 юни. Това е поредна стъпка на правителството по пътя на отхлабването на мерките срещу разпространението на коронавируса у нас, съобщи Нова тв.

Още по темата
От 1 юни ще бъде разрешено на ресторанти, кафенета и сладкарници да работят и в закрити помещения. Ще се спазват същите мерки за работа, които важаха и до момента за градините.

По-рано днес стана ясно, че от 26 май се разрешават индивидуалните и колективните спортни занимания за деца до 18-годишна възраст на закрито и на открито. Тези занимания не трябва да имат състезателен характер и трябва да са без публика.

До края на деня ще бъде издадена и заповед за отваряне на залите за танци при допускане на посетители според квадратурата. Маските и ръкавиците са препоръчителни, но не задължителни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
0
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Ми то мерки не е имало и без това за какво отхлабване говорим
32
0
 
3
 
! Отговори
Перушан преди 3 години
В заведенията на закрито маски и ръкавици ще бъдат ли "препоръчителни, но не задължителни", както ще е в залите за танци?А в магазините?
31
0
 
8
 
! Отговори
8585 преди 3 години
Елате и вижте какво става в Пловдив! Приказки от хиляда и една нощ. Нощен клуб Вижъна в Пловдив е отворен отдавна, то е закрито заведение, и даже вече се колят пред него. Закритите заведения ще отворят по закон от 1-ви или 15-ти юни. Вижъна го превърнаха в чалготека и работи от 13 май, вътре пълно с хора по столчетата на бар плота, никакви маски, никакви метър и половина между хората. Здрава чалга всяка нощ, и побоища и кланета и това в заведение под жилищен блок в центъра на Пловдив. И след клането на клиенти и фенове тази нова чалготека продължава да работи.
30
1
 
7
 
! Отговори
Смешник преди 3 години
Значи вируса е победен тъй ли или е нямало вирус или си има но не е нещо особено..Как да го разбирам 2 месеца на тераста ако излезниш глоба щото си щял да избиеш комшите ся да се битнем 200 човека гАз до гАз в дискотеката
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българските тиквуни се оказаха по малко с махнати отколкото западните клозетници...Мерките им означават на нашенски следното-гледайте си кефа, но официално за пред либерастите не е съвсем така.А за пейките в парковете-от седмица в София, все едно нищо не е било.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те сега не спазват препоръки по ресторантите та пондискотеките и клубовете ли ще ги спазват.Там няма кой от години да ги проверява за цигарите та сега ли?
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кога ще разрешат пейките в парка?
26
3
 
3
 
! Отговори
Икомо преди 3 години
Казах ли ви миналата седмица, че ще ги отворят.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е, наркосборище-наркосборище, ама ДДС-то. Бай дъ уей - с намалено дедесе ли ще са въпросните вертепи?
24
5
 
17
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Няма ли смели и неподкупни политици, които да се противопоставят на тези абсурдни решения..!
23
10
 
10
 
! Отговори
КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ преди 3 години
ЧЕ НЯМА ВИРУС.АМА КОЙ ДА ГЛЕДА СТАТИСТИКИ.МАЛОУМНО ПЛЕМЕ СТЕ.
22
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време беше!
21
3
 
9
 
! Отговори
ДА преди 3 години
Екстра!
20
2
 
6
 
! Отговори
Алпа Чино преди 3 години
Ужасена е богиня на риминга през маска, затова си ги иска:)))
19
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затваряйте всичко до 15 септември нямаме нужда от разни чалготеки развъдници на наркомани
18
0
 
21
 
! Отговори
хм, преди 3 години
не че нещо, ама се надявах първо да отпуснат пейките в парка и детските площадки... и един въпрос: Това за "климатиците" дето не ги пускат в кината, щото видиш ли били много вредни ще важи ли и за дискотеките?
17
21
 
12
 
! Отговори
Ужасена преди 3 години
Ужас, не ги отваряйте а върнете строгите мерки, вътре ще се омешат и ще стане пак огнище! Върнете маските и КПП тата, направете и вечерен час, след 20 часа всеки да е прибран у дома!
16
2
 
36
 
! Отговори
До Мало. умна работа преди 3 години
Всичко е много нелепо. Как така отварят дискотеките, а училищата остават затворени. Можеха да се върнат и учениците в училище от 15 юни, за две седмици да завършат нормално годината. И никой от властта не дава нормални обяснения на всичките безсмислици.
15
8
 
11
 
! Отговори
АНТИ преди 3 години
Черна жътва ще има,Ковидна жътва,летен грип ще я пишати много ще гътне.
14
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде по скоро, че силиконките и златотърсачи те умряха от глад. А отделно и Годжи е много притеснен, че случаите на заразени много намаляха... Сега надеждите му са пускането на чалготеките да помогне иначе скоро няма да има нужда от щаб