8 нови заразени с коронавирус, починаха двама възрастни в Лом

Общо 2485 са заразените у нас
Обновена: 29 май 2020 08:16 | 29 май 2020 08:06,
113
8 нови заразени с коронавирус, починаха двама възрастни в Лом
Снимка: БГНЕС

8 нови заразени с коронавирус са отчетени през изминалия ден, стана ясно от ежедневния брифинг на Оперативния щаб.

Още по темата


Общо 2485 души са заразени с коронавирус. Петима са в София, двама в Пазарджик и един във Видин. Няма нови случаи при деца и медицински персонал.

1015 души са излекуваните
, сред тях 556 мъже и 460 жени излекувани. Двама души са починали през изминалия ден.Те са мъж и жена на 91 годишна възраст от Лом. Починалите са от дома за стари хора в Кула.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
оле Боже!!!!Заболя ме корема от смях!..какво ни съобщава тоя бре?..-Че починали двама, но по на..ДЕВЕТДЕСЕТ И ЕДНА години!!!!!!да са смееш ли,да плачеш ли....нещо ептян изтрещяха тия с тая "корона"..ЕПТЯН!.....сега ще направя справката,която всеки може да направи.
79
1
 
7
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До Щабове са нужни!Добре ги нареждаш!Както е тръгнало ще забраним и живота! Има обаче един малък проблем: кой ще заработва на Щабарите заплатите! Кой ще им изпере и изглади ризите, костюмите! Кой ще ги снима за да ги гледаме по ТВ?В момента,в който възприемете играта на Щаба, игра, която не умеете, вие сте победени.С други думи:Живейте си живота, планувайте си почивките, обичайте се и на тези им теглете май-на -та!
78
1
 
7
 
! Отговори
... преди 3 години
А на 6 млн. население, 1400 болни, си е нищо работа. Така че направо да го закриват тоя щаб. Полза от него няма и дава неверни данни. Всява паника и страх сред населението. Нищо повече.1400 болни... че то повече има с обикновена настинка и с0п0ли бре, алооооо...
77
2
 
5
 
! Отговори
... преди 3 години
Този щаб, математици няма ли, че да кажат реалната обстановка? Значи над 2400 заразени (от началото) и над 1000 излекувани (от началото). Та какво толкова реват и плашат? Значи, от заразените, вадим излекуваните и... имаме 1400 болни. Кво толкова надават вой че заразените се показчвали?
76
1
 
5
 
! Отговори
тарифата преди 3 години
До анонимен 67 50 лв за болен 100 лв за починал
75
0
 
7
 
! Отговори
Края иде! преди 3 години
Някога имахме изкачване броя заразени, писле имахме плато, а сега твърд постоянен спад на заразените и то при увеличен брой изследвани! Преди щаба с охота прогнозираше кога ще е пика и платото на епидемията, а сега е време да прогноза през кой ден на Юни новозаразените ще са 0. Елементарна задача от математиката, с минимална статистическа грешка! Въпрос на (не)желание е да го изкажат в ефир! Ако го направят значи не са слуги на тези които искат народа да остане уплашен и послушен!?
74
1
 
6
 
! Отговори
следващия, моля преди 3 години
Всеки божи ден стъкмистики! Няма ли край след началото?
73
2
 
17
 
! Отговори
Щабове са нужни! преди 3 години
7 млн. носят маски на закрито заради 1 умрял дневно от covid.Да вземем мерки да спасим и останалите 299 човека умиращи всеки ден!?50 човека от инфаркт- да се забрани свинското, млечните и всички холестерол-съдържащи храни. 50 чов.от инсулт- пиенето на хапчета за кръвно да стане задължително за всички над 60 год. възраст.3 чов. от катастрофи - да се забрани шофирането.100 човека от рак- да се забрани употребата на пестициди и хербициди в земеделието и добавянето на всякакви Е-та към храните!
72
0
 
2
 
! Отговори
324235 преди 3 години
Хайде на новите бррифинги какквото и даа знначи не наммм английски. Ппешивия го прехвърлете тсм вече като дясната ръка на Ким чен Юн от балкканите. Няма жито братя глад ни чака. Дайте пари на земеделците милярди поне 2
71
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре заради 1 новооткрит 7 млн. ще продължат да носят маски на закрито и ще се заобикалят по улиците като чумави. Не е за вярване, че българина толкова лесно се зомбира!
70
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как така рязко се увеличават и рязко намаляват болните в случая от 19 вчера на 8 днес. Да ги махате тия маски че много хора започнаха да се изнервят.Да не говорим че на едно излизане със всяко сваляне и слагане маската си е потенциален убиец ако на нея се е закрепил вируса все пак навън ръцете малко или много са замърсени.А и нали така се предават и останалите вируси и бактерии.А тия от щаба защо не спазват епидемичните изисквания и не дават брифингите си с маски? Нали са на закрито?
69
2
 
10
 
! Отговори
111-то място преди 3 години
Щаба казва, че маските дълго ще трябва да ги носим на закрито! А след 15 дни,когато започнем да откриваме по 0 новозаразени, могат ли да ми обяснят каква ще причината да ги носим и да спазваме дистанция в магазини, кръчми и кина. По същата логика ще е добре всички да ходим с метални каски на главата и на дистанция 2 метра от сгради за да не ни падне керемида на главата! Това разбира се ще хо изтрият, както предишните ми постове за да потвърдят 111-то ни място по свобода на словото!
68
0
 
4
 
! Отговори
Отказвам се преди 3 години
Отказвам се да чакам АДА от юрването по Великден. Почвам да чакам този от юрването по Гергьовден.
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонимен 67Ако те пишат болен или контактен на заразен си затворен минимум 14 дни.Ти наистина ли си толкова умен, че доброволно да се самозатвориш за някакви си 50/100 лв?Мисли малко преди да приказваш тъпотии.
66
12
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Дават по 50 лв. да пишат болен от коронавирус. За починал - 100
65
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как точно са ги излекували като няма лекарство.Може би коремният хирург с Мундирчето ги е оперирал и е изрязал коронавируса.Както реже апандиситите.
64
3
 
18
 
! Отговори
До 61 преди 3 години
Тва са пълни глупости съседката почина на стол пред кабинета на доктор, щото видиш ли той не записвал часове отиваш висиш и ако си му симпатичен от последен ставаш първи. Точат касата както си искат декември си счупих ръката снимка гипс и толкова ,вземам си епикризата там упойка, операция и т.н. Нашите лекари и болници само това правят точат пари тук там има такива дето стават, но те са рядкост. Така че не се учудвам на споделеното от Мама Роса
63
9
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Не убивайте родителите си. Престанете да се гаврите с хората от този дом. С какво ги тровите????!!!!Да не се заговори след време за мосово убийство.......италианците ли имитирате
62
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора може да умират,но едно е сигурно. Не умират от нещо наречено Ковид. Първо не е сигурно,че въобще съществува. Ако го има, ясно е,че не е убило никой. Патоанатомите го казват.
61
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До интересно не е интересно а доста неуместно особено за пуканките.