8 нови заразени с коронавирус, починаха двама възрастни в Лом

Общо 2485 са заразените у нас
Обновена: 29 май 2020 08:16 | 29 май 2020 08:06,
113
8 нови заразени с коронавирус, починаха двама възрастни в Лом
Снимка: БГНЕС

8 нови заразени с коронавирус са отчетени през изминалия ден, стана ясно от ежедневния брифинг на Оперативния щаб.

Още по темата


Общо 2485 души са заразени с коронавирус. Петима са в София, двама в Пазарджик и един във Видин. Няма нови случаи при деца и медицински персонал.

1015 души са излекуваните
, сред тях 556 мъже и 460 жени излекувани. Двама души са починали през изминалия ден.Те са мъж и жена на 91 годишна възраст от Лом. Починалите са от дома за стари хора в Кула.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 3 години
гне..Вече сте демоде!-:) Точка! Мина ви времето просто!
99
0
 
0
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До ПроСоТо Последно и ако можеш си го набий в куфелницата: Който се отказва от миналото си - няма днес, няма и утре! Зарежи миналите простотии защото сегашните простотии са по-големи, по-различни, по....! Как решаваш днешните и утрешни проблеми , без да се поучиш от миналото!
98
0
 
1
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До 99 Те може и да са си починали от корона, а може и да не са! И какво?! На 91 години според ГЕНЕРАЛА живота им е скъсен с 13-14 години! Кой определя колко дни на земята има човек? Това не е сериозно! Има журналисти подгонени за всяване на страх и паника и т.н.! Ще има ли погнат от полицаи, прокурори, съдии член на НОЩ за същото?
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
91 годишни хорица са ги писали жертви на коронавируса
96
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се каже и напише ясно от министъра-пенсионер Здравеопазване кога ще издаде заповед за махане на пар цалите които трябва да се слагат на лицето.Стига с тия глупости и некадърно показни акции за носене на долни *** на лицето!!!!
95
0
 
3
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До ПроСоТо"Въпроса е че СЕГА сме 2020-та година!"И каква е разликата между тогава и сега!? Това за което пиша е, че всичко се повтаря!Пенсионното и здравното осигуряване се нулират всяка година така както са ги нулирали през 1944г. и остават на каквото държавата даде в бюджета!Родените след 1960г. ще видят ли пенсия от "частните" пенсионни фондове?! Чии са тези фондове?!Затова темата за пенсиите е дълга и горчива!
94
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До да,да ама не...ооох,Боже!..Ама уважаеми,никой не отрича историческите факти!..Въпроса е че СЕГА сме 2020-та година!!..Няма никакъв смисъл да се вглеждаме толкова усърдно в миналото!!!!!..Защото по тоя начин ИЗПУСКАМЕ НАСТОЯЩЕТО,а и бъдещето.А и ВЗИРАНЕТО в миналото ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ решава СЕГАШНИТЕ ни проблеми!..впрочем,наблюдава се наистина малко необяснима тенденция:-Докато ВСИЧКИ други народи гледат напред и се опитват да забравят тъмното си минало,ние упорито го ровим..
93
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле, леле, старшно глупаво е човек да Ви чете коментарите! Изобилие от простотия и самочувствие, гарнирано със злоба и завист! И най- вече избиване на страшни комплекси! Съчувствам Ви! Много трудно е да се живее с това духовно бреме! От тая гледна точка няма как да не се чувствате ощетени! Но защо занимавате обществото с Вашите си лични проблеми! Хората длъжни ли са да се занимават с вас и да четат глупостите Ви! Ми седнете си в някоя махленска кръчма и си се облъчвайте!
92
0
 
0
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До ПроСоТо Да де и за тия фалирания пиша! Ама и ти като *** на село - само в на прасето г+++за се вторачваш! Ако не си прочел в "гуглето" прочети : Шеф на пенсионното осигуряване е бил Емануил Гешев - брат на известния полицай Никола Гешев! Още тогава след 9.9.1944 около 2 000 000 000 сметнато в щатски долари са изчезнали от пенсионния фонд! А 1952 - нови пари, 1962 - нови пари и т.н. и т.н., около 20 тона злато - с влака! Айде, че омалях да споря! За по-новите простотии знае всеки!
91
0
 
5
 
! Отговори
ОПГ ГРОБ преди 3 години
Когато имаше 3-*** заразени затвориха цялата Държава и съсипаха икономиката й.Сега, когато има поне 3 000 заразени бързо свалиха всички мерки.Пълни неадекватници.
90
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До да,да ама немоите уважения,но къде отиде па ти в 1944-та?От ТОГАВАШНИТЕ пенсионери не е останал и един!А за "анонимния":-какъв Жан Виденов те е подгонил бре?!?!..От тогава има над ДВАДЕСЕТ години,в които СЕГАШНИТЕ кандидати за пенсионери СА СИ ПРАВИЛИ ВНОСКИТЕ !!!!!!!!КЪДЕ са СЕГАШНИТЕ,СЛЕД 1997-*** година вноски?!?!Защо Хунтата продължава да държи "плоския данък",като във всички ..."напреднали" страни той е ПРОГРЕСИВЕН?!Държавата се издържа от данъци!..Къде са милиардите?
89
0
 
2
 
! Отговори
факти преди 3 години
Китайците днес сами си признаха официално, че вирусът не е тръгнал от мокрия пазар в Ухан и че не знаят откъде е тръгнал!
88
1
 
6
 
! Отговори
9 преди 3 години
Прави впечатление , че от заразените наши и световни големци никой не умря ! Каква ли е причината за това ?А обикновените хорица си умират поголовно !
87
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До тарифатаТи верно ли за 50/100лв си навит 14-28 дни да стоиш вързан карантина?
86
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоТова което ТЕ са събирали цял живот, твоитеот БСП и Жан Виденов го нулираха през 1997-***.Това го забравяш май, а ПРОСТОТО?
85
2
 
1
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До ПроСоТоПенсиите са дълга и горчива тема! Който не знае да провери в "гуглето" кой е бил шеф на пенсионното осигурявано до 9.9.1944г, че и малко след! Какво е направил този човек? Колко пъти е фалиран пенсионния фонд? То и България колкото пъти е фалирана!? Репарации за ВСВ като победена страна сме плащали до след 1980г.
84
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименне разбрах забележката ти,ще ме прощаваш....Но като спомена "пенсиите",да ти кажа:-"Пенсиите" са на издръжка на държавата..Но те са си внасяли осигуровките цял живот,така че ФАКТИЧЕСКИ са на СОБСТВЕНА издръжка,натрупана през годините...Е,за МУТРО"правителството",което разбира ЕДИНСТВЕНО от КРАДЕНЕ,обгрижването на пенсионерите е ..ТЕЖКО,НЕПОСИЛНО ЗА ТЯХ занимание.За това оставят пенсионерето на "естествения подбор"-да оцелее само тоя,който нема нужда от помощ.....
83
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоТиа пенсии направо да ги трепеме бе!
82
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
разбира се,последния ред от долния ми коментар се отнася за БЪЛГАРИТЕ...а колко са те и какво е преобладаващото мнозинство от "гласоподавателите" е въпрос,на който аз не мога да отговоря,но би ми било интересно да науча..
81
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
според "Брояча":-Смъртност за днес,до 14:52 -190 човека.СТО И ДЕВЕТДЕСЕТ!!!!..но от тях САМО ДВАМА по на 91 години са "интересни" за.."щаба"...С ТЯХ НИ ПЛАШАТ!ПРЕКАЛЯВАТ тия,прекаляват!..Самонадеяната им наглост ще им изяде главата..Скоро.Българина трае,но причернее ли му,става звер...