"Форум бременност и детско здраве" в помощ на бъдещи родители

Второто издание на събитието ще е онлайн, заради коронавируса
Обновена: 12 юни 2020 10:45 | 12 юни 2020 10:45, Петя Славова
2
"Форум бременност и детско здраве" в помощ на бъдещи родители
Снимка: Bulgaria ON AIR

Второ онлайн издание на събитието "Форум бременност и детско здраве" подготвя здравният портал Puls.bg. В рамките на срещата експерти и известни личности ще споделят родителски опит.

Целта ни е да срещнем бъдещи и настоящи родители със специалисти, каза в "България сутрин" главният редактор на Puls.bg Румяна Тасева.

Поставяме най-актуалните за момента теми, които могат да са полезни на бъдещи майки, родителите. Такива са хората, които най-много търсят информация. Опитваме да търсим отговори заради възпрепятствания контакт със специалистите предвид ситуацията с Ковид-19.

Тасева обясни, че в рамките на дискусиите се минава през теми като раждането, стига се до най-честите детски заболявания и емоционалното здраве на детето, както и състоянието на самото семейство.

"Ще говорим за болката, която се среща при бременните жени, поканили сме директора на "Шейново" д-р Румен Велев, който ще говори за нормално и усложнено раждане", каза още тя за Bulgaria ON AIR.

Според нея българският мъж сякаш изостанал в грижите, но бащата е с ключова роля в развитието на детето, което в рамките на Форума ще бъде обсъдено с психолога Петър Петров.

"От публика 200 души през 2013 г., скочихме на 400, после тя се увеличи. Имаме над 25 000 преглаждания на тези предавания, тоест изпълняваме мисията си да сме близо до тях", допълни събеседничката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Трътко преди 3 години
Дали си намери мъж Румето?