Пекин отново налага мерки против коронавируса

Следите водят до пазар за месо и зеленчуци
15 юни 2020 08:50, Елка Василева
13
Пекин отново налага мерки против коронавируса
Снимка: архив, БГНЕС

Китай съобщи за 49 нови случая на коронавирус, а столицата Пекин отново въведе мерки за ограничаване на ново разпространение на заразата, предаде Асошиейтед прес.

От новите случаи 36 са в Пекин, а проследяването им води до пазар, който снабдява голяма част от столицата с месо и зеленчуци.

Още по темата

При 10 от другите случаи вирусът е бил донесен от чужбина, а три случая са установени в провинция Хъбей.

Националната здравна комисия заяви, че 177 души се лекуват от COVID-19, а 115 са в изолация и са наблюдавани за проявяване на признаци на болестта или са дали положителни проби, без да проявяват симптоми.

Потвърдените случаи на коронавирус в Китай са общо 83 181, а смъртните случаи - 4634.

Новите случаи на коронавирус през уикенда са най-големият дневен брой заразявания от два месеца в Китай. Това накара властите временно да спрат възобновяването на някои учебни занятия и да отменят разхлабването на някои мерки за социална изолация, пише БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Питанка преди 3 години
Къде се намира Пекин,питам Цеци караинче, председател на нашия парламент.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как така, та те са с маски 24 часа на ден? Значи маските за нищо не стават.
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черната чума тръгва от Киргистан. Фалшивите новини я приписват на Китай.Испанският грип тръгва от САЩ, Форт Райли, Канзас. Фалшивите новини го приписват на Китай.Коронавирусът е разработен от САЩ и пуснат в Китай. Фалшивите новини го приписват на Китай.
8
0
 
6
 
! Отговори
Тъпчо преди 3 години
Номер 2 коментар ме подсети нещо.В Папуа ,която е с 9 милиона население има само 8 случая на вируса без смъртни.То там който отиде да ги изследва канибалите го изяждат и затова са само 8 случая.
7
5
 
6
 
! Отговори
герб убийци преди 3 години
при 40 случая взимат мерки в 20 милионен град?! тука борисов при 105 пуска барове и дискотеки, вече открито заплашват хора които носят маски.... усетете различното отношение към здравето на хората
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Пекин отново налага мерки против коронавируса"Налага новия световен ред а именно китайски комунизъм за хората и китайски олигархизъм за милиардерите с кървавите пари, за филантропите ***.
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВЛЕЗТЕ В ЮТУБ ПАЗАР В УХАН- ПЛЪХОВЕ НА СКАРА, КУЧЕТА, КОТКИ, МИЕЩИ МЕЧЕТА, ПРИЛЕПИ, А ХИГИЕНАТА Е СМАЙВАЩА. ФАНТАЗИЯТА ВИ Е БЕДНА ЗА ТОВА КАКВИ ДЕЛИКАТЕСИ КОНСУМИРАТ КИТАЙСКИТЕ РАБОТНИЦИ, КОИТО ПОЛУЧАВАТ МИН ЗАПЛАТА МАЛКО НАД 300ЛВ, А ТАМ ИМА НАД 200 КОМУНИСТИЧЕСКИ МИЛИАРДЕРИ В ДОЛАРИ- КОМУНИСТИТЕ СЕ ОКАЗА ЧЕ СА НАЙ ВЪРЛИТЕ МИЛИОНЕРИ- СПРАВКА- ВИЖ НАШИТЕ КОМУНИСТИ И БОЖКОВ- КОМУНИСТИ ПО БАЛКАНСКИ. АКО АЗ СТАНА КОМУНИСТ ИЛИ ДИЛЪР ОТ МАГУРАТА, АКО ЗАВЪРША ФИЛОСОФИЯ ДАЛИ ЩЕ БЪДА МИЛИОНЕР...
4
4
 
4
 
! Отговори
Striker преди 3 години
През оная ми е колко вирус има в Жълтурландия, драскачитее. Пишете кога тия ще плащат на задегнатите държави за чумата, която пуснаха?!? Ако не платят и Тръмп спечели втори мандат - дупе да им е яко. Ще им подари две гъби набързо и света ще си отдъхне!
3
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КоронавирОса е създаден в лабортаория в еврейската колония САЩ.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На китайците трябва да им се забрани да ядат прилепи.И не само това. Също и буболечки, ***, мухи, гъсеници, пеперуди, червеи...Не се сещам друго какво, защото ядат всякакви екзотични живи и сурови животни.Оттам идва всичко. Сред едно племе от папуаси канибали се шири болестта Куру.Много рядка болест, дължи се на особен вид прион, който заразява човек, който яде месо от друг човек! Наричат я "смеещата се болест", защото засяга мозъка и човек почва да се хили като ***... преди да умре!
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като им гледам пазарите за месо и животни се чудя тез ХЕИ нямат ли? Изобщо не се чудя, че от Китай тръгват всички болести още от времето на Черната Смърт през средновековието...