Масово без дистанция на мача ЦСКА- Локомотив, публиката е над 12 000

Хиляди зрители наблюдават двубоя за Купата на България
Обновена: 1 юли 2020 21:10 | 1 юли 2020 20:15, Петя Славова
163

Снимка: БГНЕС

Запалянковците на срещата Локомотив-ЦСКА почти не спазват никаква дистанция помежду си. Те трябваше да са през ред. Това бяха важни условия за провеждането на днешната среща, предаде репортер на БГНЕС.

Хиляди зрители наблюдават двубоя за Купата на България между Локомотив Пловдив и ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски". Повечето от феновете са без маски, въпреки че такива бяха раздавани на всички на входовете, предаде БГНЕС.

Още по темата
  В "Г" и "Б" сектор има повече от допустимите 3000 души.

Пропускането на хора в секторите започна два часа преди началото на срещата. Решението и подготовката за провеждането на мача бе взето преди няколко дни. През последните дни пандемията от коронавирус у нас не утихва и броят на заразените постоянно расте. 158 са новодиагностицираните с COVID-19 лица през последното денонощие. Общо случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени у нас, към момента са 4989. От тях активни са 2083. Излекувани са вече 2676 лица, 94 от които са регистрирани през последното денонощие.

На трибуните на Националния стадион присъстват здравният министър Кирил Ананиев и спортният министър Красен Кралев, който тази сутрин се закани, че ще се действа безкомпромисно. Ако днес зрителите не спазват всички въведени мерки, ще се мисли за тотално спиране на феновете от стадиона, но след консултация със здравните власти. Причината да се допуснат 12 000 запалянковци е големият капацитет на стадиона – 44 000 зрители. Това означава, че са допуснати по-малко от 30%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
6
 
37
 
! Отговори
Колю Джамбаза преди 3 години
Българинът: "Абе тоя вирус баш мене ли ще хване - я да си гледа работата..."След 2 седмици: "Абе как така от толкова народ баш пък мене *** хвана тая пущина бе..."
105
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стадото, ако не се скупчи, не си погрухти, поквичи и повие, за какво е стадо?
104
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 59Много си оригинален. Евреи, илюминати... Още нещо такова да се върти в празната глава?Начел си се дивотии, внимавай, зелени човечета ще почнат да ти се привиждат.
103
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Инж теории не са нужни, и от дисертации нужда няма. Направихте експеримента. До десетина дена ще се разбере кой крив кой прав. Само няма да ревеш после, ако те е гепнало, нали?
102
2
 
24
 
! Отговори
Цуегк преди 3 години
стадиони и чалготеки да се затворят , ясно е че посетителите няма да спазват правилата !
101
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 109Някой да ги би по главите да се наредят като в консерва един до друг? Не, нали? Маски раздадоха ли им? Да. С такъв тъпоглав контингент, като тези на стадиона, какво може да се направи, да е ..й да им го набиеш, акъл да им налееш - няма как. Нали не мислиш, че някой може да ги нареди полицай,запалянко, полицай и т.н., като в популярния виц?
100
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Калоянчо,Айде действай. Намери свестни, напишете какво ще правите и как ще го направите. То зад клавиатурата е лесно - дайте да дадем, ама ако може без мен. И ти си май от тия дето не гласуват, а само дават акъл от нямане друга работа. Ай сиктир.
99
10
 
7
 
! Отговори
Инж присъствал на м преди 3 години
Вие всички дето смятате колко били заразените на мача защо не напишете една докторска дисертация на тема "Теория на мрачните вероятности". Направо научен труд напишете току виж станете основоположници в развитието на Висшата математика. Много ме впечатлявате!
98
1
 
3
 
! Отговори
До49 преди 3 години
До АнонименВсъщност май говори за умисъл.
97
0
 
15
 
! Отговори
Калоян преди 3 години
До До 109Мисля че безумието е и в управляващите / които и да са / и в тези на стадиона, но също и на тези като мен които не правят нищо за да прочистят държавата от невероятната корупция на всички нива, да протестират, да се бунтуват и т.н..... да намерят и гласуват за млади правилни умни хора....
96
0
 
2
 
! Отговори
До 59 преди 3 години
До ЦСКАСпокойно, теб няма да те подложат на контрол, защото не вярваш във вируса! :)))
95
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е нагласено. Хунта Мара. Един театър. Утре ще излезе Бай Шиле, ще забрани повече от 10 000 зрители на мач. Обаче вече няма да има повече от 1000 души. Ананиев се скри. Бойко се крие отдавна. Феновете ако им дойде в повече могат да изпратят хунтата в канала
94
1
 
2
 
! Отговори
Краси преди 3 години
До ?????Здравей анонимен въпрос, и аз мисля като теб, и като здрав българин си мисля че президента Радев трябваше да ръководи стадиона и мача.
93
1
 
10
 
! Отговори
До 109 преди 3 години
Безумието не е на управляващите, ами на тия по стадионите !
92
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ананиев парашутиста беше там. Защо не спря мача? Страх го е. Насилва нормалните хора за тъпите маски. Защо не накара сам феновете да носят маски?Защото е страхливец
91
0
 
19
 
! Отговори
Само да ПОПИТАМ преди 3 години
Някой очаквал ле е нещо друго ?!
90
0
 
2
 
! Отговори
Ицо преди 3 години
До АнонименЗащо така.....и Корнелия каза че може по лек режим с маските.....
89
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По евроспорт предаваха футболен мач от първенството на Норвегия - празни трибуни. Само, че там има хора с мозък и управляващи с мозък и там заразата ще бъде овладяна, а тук само чакайте да видите какво ще стане - то не бяха кафенета, църкви, абитюрентски балове, туризъм, футболни мачове, митинги и протести. Единственото, което още не е станало е, да ни накарат по час на ден задължително да се лижем по улиците.
88
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А едни старци ги глобяваха по 5000 лв. щото приседнали сами на пейка в парка... Нещо ми се губи логиката като гледам какво става в тази държава. Затвориха куп бизнеси, а пуснаха иддиотите в църквите и по стадионите да разпространяват зараза на масовите си сборища.
87
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безумието на управляващите ще го платим ние, а някои даже с живота си. А най-долното е, че главната тиква, ще си измие ръцете с нас, ще каже- дадох ви, каквото искате, защо ревете!