Масово без дистанция на мача ЦСКА- Локомотив, публиката е над 12 000

Хиляди зрители наблюдават двубоя за Купата на България
Обновена: 1 юли 2020 21:10 | 1 юли 2020 20:15, Петя Славова
163

Снимка: БГНЕС

Запалянковците на срещата Локомотив-ЦСКА почти не спазват никаква дистанция помежду си. Те трябваше да са през ред. Това бяха важни условия за провеждането на днешната среща, предаде репортер на БГНЕС.

Хиляди зрители наблюдават двубоя за Купата на България между Локомотив Пловдив и ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски". Повечето от феновете са без маски, въпреки че такива бяха раздавани на всички на входовете, предаде БГНЕС.

Още по темата
  В "Г" и "Б" сектор има повече от допустимите 3000 души.

Пропускането на хора в секторите започна два часа преди началото на срещата. Решението и подготовката за провеждането на мача бе взето преди няколко дни. През последните дни пандемията от коронавирус у нас не утихва и броят на заразените постоянно расте. 158 са новодиагностицираните с COVID-19 лица през последното денонощие. Общо случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени у нас, към момента са 4989. От тях активни са 2083. Излекувани са вече 2676 лица, 94 от които са регистрирани през последното денонощие.

На трибуните на Националния стадион присъстват здравният министър Кирил Ананиев и спортният министър Красен Кралев, който тази сутрин се закани, че ще се действа безкомпромисно. Ако днес зрителите не спазват всички въведени мерки, ще се мисли за тотално спиране на феновете от стадиона, но след консултация със здравните власти. Причината да се допуснат 12 000 запалянковци е големият капацитет на стадиона – 44 000 зрители. Това означава, че са допуснати по-малко от 30%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там в момента е част от елита на ceктата с празните кpaтуни...Безсмислено е да им се говори и изисква да спазват мерки и дистанция. Между ушите им има само желе...
45
5
 
12
 
! Отговори
хахахаха преди 3 години
мозък трябва, закривай футбола
44
17
 
10
 
! Отговори
ЦСКА преди 3 години
Няма вирус беее!! Не го ли разбрахте овце?? Всичко е планувана галимация на юдеите, илюминатите и ФАЩ!! За да ви подложат на тотал контрол!!
43
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Австрия предупреди да не се пътува до Западните Балкани"Хайде честито!До 1 седмица и България ще е в листата.Дано се навикахтИ на мача че това ще ви е.Ще ни затворят границите да видим тогава какво ще ядете.....Ама нали всички сте Барба Ганюси......
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснете брандирани маски с имената на отборите.Има си начини за печалба и те не стават чрез налагането на задължително пазаруване на дадена стока.
41
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На тоя мачмай има хора от цяла България главно по линия на ЦСКА, колко билети са раздадени по фенклубовете из страната не се знае. След мача всички ще се пръснат обратно.
40
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едва ли ще има някой, който да съжалява за някой от тези на стадиона.Обаче, живеем в 21-ви век, в Англия на мачове полицаи няма и всичко се записва с камери - за нарушителите по-късно има тежки присъди. Та, така и за тези на стадина - глоби и съд. А ако заразят някой техен роднина, който по-късно влезе в болница, държавата да съди фена да плати пълната сума за лечението. Защо ние всичките трябва да плащаме лечение на хора, които нехаят за тяхното здраве и здравето на близките им?
39
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Ботев Враца!!!!! И да паднем и да бием пак ще се напием!!!
38
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маските в тази жега стават вече много опасни за здравето,могат да доведат до припадък,заради липса на кислород.Как ще гледаш цял мач с този *** на устата като издишваш въглероден двуокис и после си го вдишваш?!?!? Маските са лудост вече. Китайците в китай могат и целогодишно да си ги носят,да спят ,и да се къпят с тях. Спрете да взимате пример от тези.
37
0
 
5
 
! Отговори
хахахаха преди 3 години
закривай
36
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сърце не ми дава да се сърдя на феновете, като видя какъв *** е премиер. Пред него те са културни хора.
35
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хе-хе маските са задължителни само за закрити пространства, но да очакваш, че феновете ще спазват дистанция това вече говори за акъла на управляващите.
34
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както казват старите хора, БокУ се изака на метеното.Цяла зима заключени по къщите и неработеща икономика а сега пали пожар който ще срине държавата."Аз съм проост и вие сте проостти."Класика.П.П. Как точно ще мотивирате лекарите да рискуват живота си а банкянския рептил пуска 12 хил да се мешат по стадионите а после са на дискотека.Медицинският персонал спеше по 1-2 седмици в болниците за да не изнесат заразата а сега ..........
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност има два Цска единият за който става въпрос е Цска-Литекс 2016 ли там кога беше производно на Цска на БНА(Българска Народна Армия)А Цска 1948 е всъщност старото Цска (пак на БНА която не съществува от 10.11.1989) и което пак е създадено 2016 нам си коя вчера представиха и емблема.
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахха друго ли сте очаквали. Ще се играем изненадани ли бат Боико
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 37Тъпчо Локо пловдив е Локо Велбъжд, още от времето на Жоро Илиев.
30
5
 
6
 
! Отговори
До Borislav Boikov преди 3 години
Вие пътувайте за Северна Корея или Беларус, там официално коронавирус няма, няма и карантинни мерки!
29
1
 
21
 
! Отговори
Икомов преди 3 години
Мерките бяха толкова стриктни, колкото и подготвени се оказахме да реагираме на пандемията. Общо взето у нас главно се работи по телевизионите студия и за пред камерите.
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това културно събитие е богатство за България.
27
10
 
7
 
! Отговори
Borislav Boikov преди 3 години
Ай пътувайте за Китай вече и не се връщайте Корона аутисти. Карантинирайте се там за постоянно, поне да не се плодите тук и да разпространявате шизофренията си. Земете си с вас и любимото ви СЗО, ген Годжи, професор бай Шиле и другите от бандата аутисти