Масово без дистанция на мача ЦСКА- Локомотив, публиката е над 12 000

Хиляди зрители наблюдават двубоя за Купата на България
Обновена: 1 юли 2020 21:10 | 1 юли 2020 20:15, Петя Славова
163

Снимка: БГНЕС

Запалянковците на срещата Локомотив-ЦСКА почти не спазват никаква дистанция помежду си. Те трябваше да са през ред. Това бяха важни условия за провеждането на днешната среща, предаде репортер на БГНЕС.

Хиляди зрители наблюдават двубоя за Купата на България между Локомотив Пловдив и ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски". Повечето от феновете са без маски, въпреки че такива бяха раздавани на всички на входовете, предаде БГНЕС.

Още по темата
  В "Г" и "Б" сектор има повече от допустимите 3000 души.

Пропускането на хора в секторите започна два часа преди началото на срещата. Решението и подготовката за провеждането на мача бе взето преди няколко дни. През последните дни пандемията от коронавирус у нас не утихва и броят на заразените постоянно расте. 158 са новодиагностицираните с COVID-19 лица през последното денонощие. Общо случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени у нас, към момента са 4989. От тях активни са 2083. Излекувани са вече 2676 лица, 94 от които са регистрирани през последното денонощие.

На трибуните на Националния стадион присъстват здравният министър Кирил Ананиев и спортният министър Красен Кралев, който тази сутрин се закани, че ще се действа безкомпромисно. Ако днес зрителите не спазват всички въведени мерки, ще се мисли за тотално спиране на феновете от стадиона, но след консултация със здравните власти. Причината да се допуснат 12 000 запалянковци е големият капацитет на стадиона – 44 000 зрители. Това означава, че са допуснати по-малко от 30%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
няма такава *** нация като нашата сори, някой ако се сеща за по *** нека пише
125
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов да си пуска ОставкатаЩе я пусне ли?
124
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам-през ред,че и през два ми се виждат. Обаче не всички са се съблекли голи до кръста, което ми се вижда странно...
123
1
 
5
 
! Отговори
Невъзможна мисия преди 3 години
Българин и дисциплина две несъвместими понятия. Вижте как само някои хора си носят маските,включително и медицински лица. Закрита е само устата , а носът не. Това са елементарни задължителни неща,нали?
122
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите не разбраха,че освен възрастните хора и тези с хронични заболявания-вируса е потенциално опасен и за всички останали в активна възраст,защото никой не може да предвиди индивидуалната имунна реакция на организма при видимо здрави хора!Не се иска кой знае какво-физическа дистанция,маски на закрито,често проветряване,често миене на ръце,дезинфекция -не само на обществени места,но и у дома + висока лична хигиена!Толкова ли е трудно да се прави?
121
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
До зедИМА !!! - пожарникаря, краля слънце ББ !
120
1
 
2
 
! Отговори
Доко Кюстендил преди 3 години
Купата ще се превърне в Коронакупа, след около 2 седмици...
119
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А сега, тиквата Борисов и пионката му Ананиев да понесат ЛИЧНА отговорност за последиците от това безумие...!!! Време е _ПРОСТОТИЯТА_ в тази държава да се наказва със закон и първия осъден за _простотия_ да е Б.Б...!!
118
2
 
10
 
! Отговори
Страничен наблюдател преди 3 години
Поредното струпване на ***, провокирано от ритнитопковците. Именно в Испания, Италия и Нидерландия първите взривове на болестта дойдоха след футболни мачове на холандците с италиански ***, а в Испания тръгна след тяхно национално дерби. Аман от едноклетъчни индивиди!
117
1
 
13
 
! Отговори
DVB преди 3 години
Интересна пасмина сме ние българите.. ОК знаем, че ако не сме в рисковата група, ковид няма кой знае какви последици, но също така знаем че бихме допринесли за разпространението което автоматично поставя под голям риск възрастните (наши близки) и също би довело до нови рестрикции и пак спиране на полуживата ни икономика.. Каква беше тази тъпотия с дискотеки, мачове и прочие, така добре си бяха мерките в началото а после се оср*хме с постепенното отваряне.
116
1
 
13
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Не разбрахте ли,че *** го интересува само кефа.Софри и зрелища.
115
1
 
16
 
! Отговори
възмутен преди 3 години
До Анонимен 134не само не го спряха, ами здравния и спортния министри си гледаха кротко от трибуната, без да реагират по никакъв начин! А нормалните хора ги разиграват като маймуни - ха маски, ха това, ха онова! Едни ще спазват, а други ще си веят байраците, както намерят за удобно
114
1
 
9
 
! Отговори
възмутен преди 3 години
Уж щеше да е през седалка, през ред, а накрая - всички *** скупчени на едно място, крещящи, ревящи, плюещи!!!! а нас ни направиха на луди калинки! После да не се чудят защо има толкова заразени в София и Пловдив!
113
0
 
24
 
! Отговори
Anyway преди 3 години
И какво стана сега? Допреди 2 месеца не можех да отида сам да спортувам в планината или парка при много по-нисък ръст на заразени, а в момента се събират хиляди *** на стадиона един върху друг и всичко е наред? Доста странно развитие в разбиранията за забрани и ограничения от страна на нещото, наречено държава, за толкова кратък период от време. Иначе маски, глоби, карантини, но в баровете, дискотеките и стадионите е безопасно. Там важат други правила и зараза няма. Пародия на държава!
112
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срамота - изолация, маски и изведнъж 12хил на мач. Хората нямат никакво самосънание. Защо въобще се разреши да има публика по стадионите?!
111
1
 
17
 
! Отговори
arsenalfc преди 3 години
Държава-пародия!
110
4
 
25
 
! Отговори
зед преди 3 години
Няма по тъпо нещо от футболен запалянко.и ей на..."Отново ръст на заразени с коронавирус, 165 нови случая"
109
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В кварталния магазин по един на веднъж или брутална санкция, иначе няма проблем 12 000 да се натрупват един върху друг на мач. На Бойко приоритетите.
108
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
защо не спряха мача като видяха,че не се спазват никакви правила?Вероятно крадеца на ДДС ги е почепил
107
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НА СТДИОНА ИМАШЕ ПОНЕ 20000 ЧОВЕКА,ИМА ЛИ ВИНОВЕН ЗА ТОВА ? И ПОВЕЧЕТО БЯХА БЕЗ МАСКИ И ЕДИН ДО ДРУГ ,КОЙ ГО РАЗРЕШИ ?ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНАТА ЦСКА ТРЕНИРАХА ,ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИТЕ ОТБОРИ ?ЗА ТОЗИ МУТРЕНСКИ ОТБОР ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ ЛИ?