Отново ръст на заразени с коронавирус, 165 нови случая

Двама са починали, общият брой на болните достигна 5 154
Обновена: 2 юли 2020 07:19 | 2 юли 2020 07:00, Камелия Цветанова
317
Отново ръст на заразени с коронавирус, 165 нови случая
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

През последното денонощие са регистрирани 165 нови случая на заразени с коронавирус, показва справка в Националната информационна система.

Още по темата
В София (столица) 46, в Пловдив - 33, Русе - 6, Смолян - 9, Кюстендил - 9, Варна - 12, Благоевград - 11, Бургас - 7.

До момента общият брой на заболелите е 5 154, а 2 722 са излекувани.

За последното денонощие са починали двама души, заразени с коронавирус. С тях стават общо 232 смъртни случая.

В болница са настанени 446 пациенти, 32 са в тежко състояние.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Кирчо АнанитоТе такава тиква като тебе не бях срещал ...
216
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тези дето се връщат от туризъм в Гърция броители ги. А онези дето се прибират всекидневно с булгареър броители ги. Ще броите поне 10 години. Този вирус няма да изчезне от самосебе си. Този вирус е направен така ча да заразява безпощадно и да убива. 10 456 000 вече са заразени в целият свят. Това е само за 4 месеца. Колко милиона ще са след година две три пет. Поне половината са починали. Унищожението на света щее с вируси.
215
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Белгия има 9761 починали и 17064 възстановили се - съотношението е зловещо.
214
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чух някъде, че давали по 2000 лева на роднините на починал от вируса, за да не го пишат, че е починал от Ковид-19. Мутрите искат хотелите и заведенията им да са пълни, а с вируса това няма да стане.
213
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май се повече се увеличават случаите на фалшиво обявени за здрави болни от ковид, за да има туристи през лятото. Като свърши лятото ще видим истинската бройка, а тя няма да е малка.
212
24
 
10
 
! Отговори
Кирчо Ананито преди 3 години
Тестовете пристигат предварително заразени/ замърсени с вирус (не с Ковид-19, защото такъв вирус няма, никога не е бил изолиран, пречистен и доказан че съществува), който по даденост е заложено в уредите за тестване да показва положителни резултати от компаниите производителки, за да има бум на положителните проби и СЗО да налага Медицинска Тирания на световното население, с политически, финансови и социално-психологически контрол цели, без каквато и да е хуманна медицинска връзка!
211
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Какво не разбрахте?Нямам търпение да станеш болен пенсионер.
210
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Какво не разбрахте?Хубаво е да умират казваш. ***.
209
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВЪПРОСОбясняваха го няколко пъти, ама кой ли гледа и слуша. Не броят повторните тестове.
208
8
 
3
 
! Отговори
И те така баце преди 3 години
До до РаботникАз плащам осигуровки, наравно с работодателя. АКо аз нямам договор, не плащам - той също. Е тогава кой е по важен? Аз или той?Между другото - големите фирми, плащат нищожни пари. Повечето големи фирми, си перат парите с минимални данъци. Понеже са големи фирми, имат данъчно облекчение. А бе ти на кой свят живееш? Щото видно е че не си тука.
207
12
 
3
 
! Отговори
И те така баце преди 3 години
До до РаботникИскаш да кажеш, че 8-10 големи фирми, плащат повече данъци от 3 млн. народ, работещ на заплата? Ти нормален ли си ве? ха хааааааааааааааааааааааааааааааааааа
206
9
 
15
 
! Отговори
до Работник преди 3 години
от предприемач:Първо си зададете въпроса откъде държавата се издържа - предполагам, че сте достатъчно умен да си отговорите "ОТ ДАНЪЦИ". А кой плаща най-много данъци и социални осигуровки - не са работниците с малки заплати, а фирмите и по-високо платените. Не можете ли да разберете, че без стабилни фирми и повече сравнително богати хора, Вашето положение ще се влоши ? Или искате да стане като във Венецуела, или ЮАР - дайте да изгоним богатите за да се оправим, Не бъдете късоглед.
205
5
 
3
 
! Отговори
И те така баце преди 3 години
До JohnАре само да не пиеш Узо. Пиеш метил с есенция от Анасон. Узо, ти никога няма как да си купиш, понеже качественото струва над 50 евро 0,7 l. бутилка. И са ако ми речеш, че пиеш Узо Паралия - ми то това е най нискокачественото узо, което някога е произвеждано. Узо пиел той... бухай метил с есенция и трай там.
204
15
 
7
 
! Отговори
ха ха ха ха преди 3 години
и къде са тия случай , дрън дрън , прейграване е вече!
203
3
 
10
 
! Отговори
Стар набор преди 3 години
Абе до скоро всички критикувахте т.н. "лъжлива системна преса". Учудвам се как много хора сега са се панакьосали и са забравили да разсъждават с мозъка си. Естествено, че с повишвния брой на тестове ще се откриват повече инфецирани (заразени), само малка част от тях са или ще бъдат болни. Все пак в България всеки ден нормално умират средно 290-300 души, от Корона са починали за 4 месеца 232 души от общо 36000 смъртни случаи през периода от март до днес.
202
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко разведряване :Водопроводчик пита домакинята: Откоги е таа влага отдоле ? - Ми още от пубертета ...
201
10
 
25
 
! Отговори
Хакер преди 3 години
Предлагам администраторите на форума, да предадат списък с IP-тата на всички, които твърдят, че нямало вирус, че било настинка, че Бойко и ЩАБ-а въртели игрички, че болниците взимали пари, Бил Гейтс... 5G и т.н. на ДАНС, след което ДАНС да вземе от интернет провайдъра адресите им и да ги чипоса. Съответно , ако се заразят да им бъдат отказвани медицински услуги с изключение при доц. Мангъров. Той ще им обясни за естествения подбор и стадния имунитет. А ако са тролчета, тъкмо ще освободят форума.
200
5
 
18
 
! Отговори
до Авторката преди 3 години
Вие пишете: "общият брой на БОЛНИТЕ достигна 5154". Не сте точна, това е броят на установните чрез тестове ЗАРАЗЕНИ, огромната част от тях дори нямат симптоми и не са болни. Правете разлика между БОЛНИ и ЗАРАЗЕНИ, моля Ви !
199
5
 
6
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 3 години
Може да повтарям Въпроса - Вчера Доцент Мангъров хвърли в Публичното Пространство Ръкавица . Трябва НОЩ да отговорят , Премиера Борисов Длъжен да отговори .А Именно - Тестовете се правят на Хора със Симтоми и БЕЗ такива , след това на ДОКАЗАНИТЕ ЗАРАЗЕНИ се правят още 4 Теста - Тоест - Заразени , Болни се смятат в Геометрична Процесия - Тоест - Ако на един Болен от Коронавирус се правят по 1 тест на ден - за 30 дни ще имаме 30 ЗАРАЗЕНИ ???
198
28
 
15
 
! Отговори
John преди 3 години
До АнонименАми затваряй се и чакай да умреш. Аз съм на море и си пия узото. Ти си стои у вас завит през глава и се прекланяй на невменямият щаб.