Отново ръст: 161 нови болни от коронавирус за последното денонощие

Няма починали, броят на жертвите у нас остава 232
Обновена: 3 юли 2020 07:00 | 3 юли 2020 07:00, Камелия Цветанова
239
Отново ръст: 161 нови болни от коронавирус за последното денонощие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

161 са потвърдените случаи на COVID-19 в страната през последното денонощие, показва справка в Националната информационна система. 

Още по темата


Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е както следва: Благовград-5, Бургас-8, Варна-15, Велико Търново-15, Кърджали-2, Кюстендил-12, Ловеч-2, Монтана-2, Пазарджик-6, Перник-1, Плевен-2, Пловдив-8, Разград-2, Сливен-6, Смолян-6, София област-13, София град-49, Стара Загора-4, Хасково-1, Шумен-2.

Така потвърдените случаи в страната достигат 5 315, от които активните са 2 281.

Няма починали през последното денонощие и броят на жертвите на коронавируса у нас остава 232.

Излекуваните са още 80 или общо от началото на пандемията -  2 802.

В болница са настанени 443-ма пациенти, като от тях  31 са в интенвизвно отделение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
5
 
4
 
! Отговори
Баче Кико преди 3 години
Сега като изляза довечера да пия бира с приятел, убиец ли съм или не - не мога да разбера.
160
10
 
6
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Предлагам на дебилните егоистични безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни дебилни българи които отричат съществуването на короновируса да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с тази болест да не могат въобще да дишат да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава да им дойде акъла в празните им дебелокожи дебилни кухи егоистични глави
159
4
 
3
 
! Отговори
Кофти преди 3 години
С тези коридори много хора намразиха пенсионерите! Живея на такова място, че виждам вход/изхода на Лидъл и всеки ден виждам скандали дето не пускат млади да пазарят!
158
8
 
8
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Има една истина в България има дебилни егоистични безсъвестни безмозъщни безчовечни безотговорни българи които се интересуват само от от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука.Заради дебилните българи с егоистично мислене които мислят само за себе си и за никой друг заради такива егоисти в България страдаме ние нормалните Българи
157
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МилицаИ ти си дъртофелница за тези с 10 години по-млади от теб и само им се пречкаш. Това твоето се нарича егоизъм и неосъзнаване на реалността, че живееш в общество, а не сама на остров насред океана.
156
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това отричане на вируса ме убеди, че наистина 80% от населението са Д..ебил..и!
155
15
 
3
 
! Отговори
Милица преди 3 години
Дъртофелниците ако имаха акъл в главата щяха да протестират да махнат тези глупави коридори, за да могат младите да пазарят спокойно храна за работа, а има много майки, които не могат преди 8.30 да пазарят а децата искат да ядат! Все пак младите им вадят пенсиите и трябва да им са благодарни, че все пак са останали тук в България да живеят и работят!Ама от къде мозък в изкукуригалите пенсионери, на тях им е добре да влизат в магазина и да няма никой и да обират намалените стоки!
154
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България през юни 2020 средно на ден в умираха по 265 човека, вкл. трима от Ковид-19. Това е значим процент. Малко са болестите, от които умират толкова много хора.
153
6
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Няма нито епидемия, нито пандемия, а маските могат да спрат вируса, колкото телената мрежа комарите. Първата и най-важна крачка за справяне с параноявируса е да загасите зомбивизорите си.
152
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Аз не кихам върху никого, нито се "навирам" в околните,"Няма проблем - те ще кихат и ще се навират във вас!
151
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незнам, аз влязох около 9 часа в един маркет и никой не ме изгони! Ама това е мега глупост с тези коридори, те дъртите така или иначе цял ден ходят като мухи из града, явно от деменцията така ги кара!
150
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"И ако си мислиш че оперират по 3 часа - лъжеш се."Ами оперират и по 6. И - изненада - има изследвания за последиците от носене на маска за хирурга след 6 часова операция. И - изненада - няма вредни последици.
149
3
 
0
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 170о да ... "доктор" си в нета :D
148
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последните изследвания показват че 80% от хората имат защитни тела от преболедувани преди настинки от други коронавируса (да не се бърка с грип). Тези антитела ги предпазват и от Ковид 19. За това не се разболяват а са само разпространители на вируса. За останалите 20% вируса е много опасен защото те нямат защита. Няма значение възрастта.Само че никой не знае от коя група е. Глупаво е да се петелчите колко сте смели. На вируса не му пука.
147
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко време мина, а дебылите в България още мислят, че има нещо повече от грип! Простотията на Щаба, на хората, на Правителството водят до тая психоза! Мислете бе! При направени по 500 теста на ден в началото, имаше по 30 заразени, като започнаха да правят по 2000 на ден заразените скочиха на 120!Елементарно! При 300 души починали на ден в страната се пада по един носител на Китайски грип!
146
8
 
7
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Още ли има умствено изостанали хора сред населението, пардон МАТРИАЛА, които вярват в ''пандемията'' КОФИ 19 ???? ахахахахахахахахаха, ох заболя ме корема от смех, закривай тая държава ахахахахахахахахахаха
145
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди някой да "обясни" как маските са мега вредни, се сетете за хирурзите носещи маска всеки ден от години ... А сега сподели че ги носят само по време на операция. И ако си мислиш че оперират по 3 часа - лъжеш се. Ако мислиш че оперират всеки работен ден - пак се лъжеш. От 168 часа седмица я им се събере 9 часа с маска, я не. Преди да попиташ - да, доктор съм.Иначе вие си ги носете, ако имате желание. Но не очаквайте чудеса. Нещо като да пиеш чай от лайка срещу ебола...
144
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано не се стигне до положението над 50% от хората в България да са заразени от вируса, че тогава ще останем без хора в България. При 5 милиона заразени, починалите ще да много, ако процентът е както в Белгия досега, може и до 2,5 милиона да стигне броя на починалите в България, макар че по-вероятно е да са около 400 хиляди.
143
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 166Не са я отменили. Не знам дали нарочно или я забравиха. Толкова про...стотии изпонавкараха, че половината забравиха да ги махнат...
142
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 159 БауТи си стой в къщи, носи си маската и се изолирай. Аз ще си живея нормално, ще си работя нормално и ще си дишам нормално (без мръсни парцали върху лицето ми). Аз не кихам върху никого, нито се "навирам" в околните, и не е заради коронавируса, а просто защото го смятам за неприемливо. Също така смятам ,че хигиената (ежедневното къпане, миене на зъби, миене на ръце и пране на дрехи е задължително със или без коронавирус.