Отново ръст: 161 нови болни от коронавирус за последното денонощие

Няма починали, броят на жертвите у нас остава 232
Обновена: 3 юли 2020 07:00 | 3 юли 2020 07:00, Камелия Цветанова
239
Отново ръст: 161 нови болни от коронавирус за последното денонощие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

161 са потвърдените случаи на COVID-19 в страната през последното денонощие, показва справка в Националната информационна система. 

Още по темата


Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е както следва: Благовград-5, Бургас-8, Варна-15, Велико Търново-15, Кърджали-2, Кюстендил-12, Ловеч-2, Монтана-2, Пазарджик-6, Перник-1, Плевен-2, Пловдив-8, Разград-2, Сливен-6, Смолян-6, София област-13, София град-49, Стара Загора-4, Хасково-1, Шумен-2.

Така потвърдените случаи в страната достигат 5 315, от които активните са 2 281.

Няма починали през последното денонощие и броят на жертвите на коронавируса у нас остава 232.

Излекуваните са още 80 или общо от началото на пандемията -  2 802.

В болница са настанени 443-ма пациенти, като от тях  31 са в интенвизвно отделение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе някой знае ли дали отмениха оная глупост за пазаруване от 8.30 до 10.30 само за дъртите откачалки?
140
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Е, щом искате, ще ви заключат.''.................никой никого няма да заключва ... колкото до тебе - ти сам си се заключил и си загубил ключа май ...
139
7
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
До ИстинатаАко отново ви заключат по къщите, в близките 10 години няма да се създаде имунитет и вирусът няма да изчезне. Слушайте какво казват специалистите вирусолози, а не неграмотните продажници от НОЩ.
138
8
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Малко вероятно е да се изгради имунитет срещу вируса, а ако го има, то той ще е краткотраен 3-6 месеца. Единственото спасение е да спрем вируса с карантина, най-вече за всички идващи от чужбина. В Китай и други държави го направиха, значи и ние можем.
137
7
 
8
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Парадоксално е, че заради хората които сега вият, че не искали да стоят заключени, скоро наистина ще ни заключат по къщите. Малко се иска сега - да си мият ръцете и да не заразяват околните като носят в магазините маски, а те на това му викат сега, че стояли заключени. Е, щом искате, ще ви заключат.
136
8
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Вирусът ще продължава да тлее, докато 70-80% от населението се сблъска с него и изгради имунитет. Колкото повече млади и здрави организми се срещнат с него, толкова по-бързо короната ще отслабне. Всичко друго е лъжа, всяване на паника и страх у хората и отклоняване на вниманието им от съществените проблеми.
135
4
 
7
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До ВъпросНикой не те кара да си седиш вкъщи ... Носи маска на закрито, спазвай социална дистанция, мий си ръцете ... това е. Толкова се изисква от теб. Ако всички спазват тези неща, всичко ще се подобри и отвори. Преди някой да "обясни" как маските са мега вредни, се сетете за хирурзите носещи маска всеки ден от години ... Нито са се разболели нито са измрели ....
134
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Властите и НОЩ направиха всичко възможно да стресират част от хората и да събудят недоверие в останалите. Методите им вече приличат на лов на вещици, акции по сигнал на анонимници или платени доносници. Остава да си приемат един Закон за защита на държавата и да превърнат затворите в болници (за благоприличие).
133
8
 
10
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Заради изpoдитe, които не носят маски и ни заразяват, все по-зле ще става в България и скоро ще ни затворят по домовете.
132
6
 
11
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Значи всеки е убиец и трябва да си седи вкъщи според някой капацитети тука, даже за по сигурно може всички в затвора. Защото това е единствения вирус в историята, който хем е супер тежък, супер заразен, но 80% от хората нямат симптоми и се чувстват здрави. Обаче са виновни за това, че не знаят че са болни и са длъжни да осигорят комфорта на всички хипохондрици. Иначе са убийци.
131
6
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Факт е, че хората са най-големият капитал на всяка една държава. Затова първо пазим хората, а с икономиката ще се оправим, ако има хора. Проблемът е в егоистичното мислене на някои втремчили се в своята заплата и не виждащи общата картина. Какво като му отпуснем края, за да си получават днес заплатата, когато утре заради това ще затворим за дълго време държавата и те ще останат без заплата за много по-дълго време, отколкото ако сега си мият ръцете и не пръскат слюнки върху околните.
130
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъра да си хвърли дипломата на земята и да скача с два крака отгоре и!!! А този дето му е дал тази диплома също!
129
3
 
6
 
! Отговори
??? преди 3 години
Болни или вирусоносители?
128
3
 
4
 
! Отговори
До Обективен преди 3 години
Един мъж докато има ръце и език не е импотентен
127
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички на Мангъровия, не се пререждайте !
126
4
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Ясно е, че вириса е опасен, ясно е и че понеже по-младите изкарват по-леко вируса, те го считат за нещо като лек грип, а това не е така Ясно е, че не се знаят последиците за преболедувалите. Появилите се в новините съобщения за тежки последици за преболедувалите като импотентност и други, засега не са доказани.
125
11
 
4
 
! Отговори
Бг действителност преди 3 години
Тези които искат да ни заключат заради вируса са точно лелки между 55 и 70 години, най-вероятно пенсионерки-реститутки, които вали гърми им падат солидни пари и не ги интересува нищо само те да са добре! Не им идва на акъла обаче, че в един момент ще им спрат пенсиите, защото ние ако спрем да работим и икономиката ще спре! Това са особен вид индивиди егоисти живеещи с котки и кучета!
124
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Годините и възрастта нямат значение понеже човешката групост може да се прояви тъй както на 20 така и на 80. Така, че от всяка възрастова група има хора мислещи по цял ден къде да се напият и пишещи по форумите, че вирус няма, че това било една голяма измама или че не бил опасен.
123
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 145Годините и възрастта нямат значение понеже човешката групост може да се прояви тъй както на 20 така и на 80. Така, че от всяка възрастова група има хора мислещи по цял ден за вируса и пишеще в бг мама за затягане на мерки.
122
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само пенсиите вярват, в коронавируса! Изкопаемите са много загрижени а цял ден бришат по магазини и автобуси!