Италианците не желаят туристи от САЩ

Страхуват се от нова вълна на коронавируса
12 юли 2020 17:03, Павел Гълъбов
17
Италианците не желаят туристи от САЩ
Снимка: БГНЕС

Две трети от италианските жители не искат да приемат туристи от САЩ това лято, съобщава TheLocal.it, като се позовава на проучване сред хотелиерите и собствениците на къщи за гости в страната. Причината е страх от нова вълна от разпространение на коронавирусната инфекция, която при първата си вълна удари тежко страната, пише БГНЕС.

Още по темата

Повече от 61 процента от анкетираните заявяват, че не биха приели американски туристи в дома или хотела си. 57% от запитаните не биха настанили туристи от Китай, а 44 процента от участвалите в анкетата няма да са гостоприемни към туристи от Великобритания.

Подобни анкети са направени и сред част от хотелиерите във Франция, Испания, Германия, Дания, Норвегия и Финландия. Настроенията там са същите – между 61 и 79 процента от запитаните предпочитат туристите от САЩ да не посещават страната им, а средно 57% не искат китайски туристи в страната си.

Според други анкети, проведени в САЩ, едва 17% американски туристи са решили да почиват в Италия това лято, приблизително по толкова са заявили и пътуване за лятна ваканция до Франция, Испания или Германия.

Само 9% от италианците планират почивка в САЩ, 6% биха посетили Китай като туристи тази година. Най-предпочитани места за почивка на италианците остават Испания (23%), Финландия (22%) и Норвегия (20%).

Анкетата сочи, че повечето италианци, обаче, няма да почиват никъде това лято. Данните се потвърждават и от по-ранни проучвания на Италианския институт за изследване на общественото мнение, според които над 90 процента от италианците заявяват, че ще останат в страната си през 2020 г.


17
Още от САЩ
САЩ - най-засегната от кризата с коронавируса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 12

Ами точно така е!!! За 260 смъртни случая, дето са по-малко от всеки грип, Бойко и останалата комунистическа банда взеха над милиард евро, до сега.
Ама това са трохи в сравнение с големите играчи от тази световна шашма.
А какво били казали медиите, проучванията им и стъкмистиките им, - оставам на баламите като теб.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да отидем да им кажем на тях,че няма вирус,а? И че всичко е конспирация,за да може Бойко да вземе едни милиарди,а?
11
1
 
5
 
! Отговори
до анонимен преди 3 седмици
Ей къде са тези бежанци от америка,все гледам търся ,ни съм видял нито чул,а дали са велики все тая,но няма гладни хора и** не из-насилват и убиват като в Бг и съдът да ги пуска,да убият още някоя нещастна бабичка или старец,,,е това е америка има ЗАКОН...Но ти няма как да го разбереш
10
5
 
2
 
! Отговори
все тая преди 3 седмици
те пък американците като са засили да посещават Италия,,,Навсякъде *** които ти завират разни *** за продажба в лицето,и навсякъде смърди ма п-икня ,защото няма обществени тоалетни,е мерси от таз ц-игания в Италия
9
1
 
7
 
! Отговори
Аз ги харесвам преди 3 седмици
Минаха през ада с гордост и достойнство. Научиха тежки уроци. Дадоха пример вак с вяра може да се оцелее чумата. Папата беше сърахотен водач. Ще ги посетя при първа възможност.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Достатъчно!
7
0
 
2
 
! Отговори
Fffff преди 3 седмици
До 5

Ти па си много убаф...
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А за руснаците що нищо не пише??? Хахахх!
5
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз не искам китайци и други такива.Обяснението е просто те са с дръпнати очи и са грозни.
4
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ние също не желаем техни граждани тук! Танковете им и шепата войничета са ни достатъчни! Ще станат първенци от към заразени с коронката! На там вървят нещата!
3
2
 
4
 
! Отговори
Джони преди 3 седмици
Пие ми се ракия със салата.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А от Коза Ностра ?
Нали и те са американци...?!
1
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И много хубаво правят.Американците се чудят как да ни съсипят икономиките и какви данъци и визи да въвеждат за европейци а техните граждани нали са богоизбрани трябва навсякъде без виза да пътуват че да си правят оргии и балкониниги.В същото време ако европеец си позволи в САЩ такива простотии не е ясно дали и в затвора няма да иде.Сега покрай Тръмп много и велики били.Айде като сте токова велики стойте си в нацисткия шитхол САЩ и хич и не идвайте.Освен бежанците от американския рай де.