8 болни от коронавирус починаха за денонощие, 159 нови случая

Общо случаите достигнаха 7411, 529 пациенти са в болници
Обновена: 14 юли 2020 06:15 | 14 юли 2020 06:15, Камелия Цветанова
164
8 болни от коронавирус починаха за денонощие, 159 нови случая
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

159 са новозаразените с коронавирус за последните 24 часа, което е с 82 повече от вчера. Това сочат данните на Единния информационен портал.

Още по темата

Общо случаите достигнаха 7411, като от тях 3618 са активни. Излекуваните лица са 3517. От тях 198  са през последното денонощие.

В болници са настанени 529 пациенти с доказана коронавирусна инфекция.  29 от тях са настанени в интензивни структури.

Общият брой на починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, е 276.
През последните 24 часа са починали 8 души.

Разпределението по области по настоящ адрес на новозаразените лица е: Благоевград - 2; Бургас - няма; Варна - 5; Велико Търново - 4; Видин - 1; Враца и Габрово - няма, Добрич - 12, Кърджали - 1,  Кюстендил - 4; Ловеч - 5; Монтана - 3, Пазарджик - 1; Перник - няма; Плевен -1, Разград - 1; Русе - 4, Пловдив - 8; Сливен - 2; Смолян - 3; София област - 6; София град - 73,  Стара Загора - 8, Търговище - 1, Шумен - 2, Ямбол - 1.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Севдо, ти ли пищиш против Томова, ***???????????
67
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Томова,*** и ти да развяваш черно знаме на крайните ислямисти като протестиращите и с Божковите и другите олигарси-бандити,па . ча долна и м,ръ.сна,платена ку , р , ва , работеща срещу България!Ти си инициатора и предателя,*** лично да протестираш,развявайки знамената на Ислямска държава,като останалите протестиращи!Покажи как се гордееш,че си свалила законното правителство със статиите си и си сложила крайни ислямисти на власт и си превърнала България във втора кървава Украйна,па-ча!
66
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая софия си е клоака. Всичките зарази тука. А сега и тези лумпе.ни-бираджии - се търкалят един върху друг в услуга на радев зеления чорап.След седмица ще има по 500 заразени в софия.
65
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благодарение на мъдрото управление на Бойко Кюлчев Чекмеджиев и Шайката му от крадливи некадърници и лакеи.
64
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко за да не загуби някой друг лев комисионни и такса рекет, отмени всякакви мерки, заряза контрола, и остави населението да се натръшка. И шведите ще ни се подиграват даже на бройката починали към оцеляло население.
63
12
 
14
 
! Отговори
ДОПИТВАНЕ преди 3 години
Има опасност от КОВИД. ЖЕЛАЕТЕ ЛИ, ДА СЕ ВЪВЕДАТ ДРАСТИЧНИ МЕРКИ И ПЪЛНО ЗАТВАРЯНЕ (КАТО БЕШЕ МАРТ И АПРИЛ) ДОРИ С РИСКА И НАД 1 МИЛИОН ДА СИ ИЗГУБЯТ РАБОТАТА, НО ТАКА ДА СЕ НАМАЛИ РИСКА ОТ КОВИД? ДА, ПО ВАЖНО Е ЗДРАВЕТО + НЕ, ДОХОДИТЕ СА ВАЖНИ -
62
3
 
3
 
! Отговори
АНОНИм преди 3 години
До Анонимен 51Браво! Копи- Пасте от ФАКТИ с добавка!"Процентите новозаразени от както ги следя са от 3-4% до около 9% ако са уцелили"клъстер"! По-важни са други бройки и проценти! По-важно е, че лекарите в провинцията хвърлят оставки!"СЛЕДИШ ФАКТИ!АЙДЕ НА ПЪРЗАЛКАТА!
61
16
 
8
 
! Отговори
Байчо преди 3 години
Ограничихме заразата но благодарение на протестите ще пламне и ще стане страшно !!!!ѝ АААко не стане ЗНАЧИ еееееееееее Лъжа вируса !!!!!!!!!!!!
60
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Томова,*** и ти да развяваш черно знаме на крайните ислямисти като протестиращите и с Божковите и другите олигарси-бандити,па . ча долна и м,ръ.сна,платена ку , р , ва , работеща срещу България!Ти си инициатора и предателя,*** лично да протестираш,развявайки знамената на Ислямска държава,като останалите протестиращи!Покажи как се гордееш,че си свалила законното правителство със статиите си и си сложила крайни ислямисти на власт и си превърнала България във втора Украйна,па-ча!
59
6
 
19
 
! Отговори
Докторпе от ГЕРБ преди 3 години
ТЕСТ 16ЛВ НИ СЕ ПРОДАВА ЗА 100!!!ПЪТЕКА 1200!!!НЕ МОШЕННИЦИ И МАФИЯ,АРШИ МОШЕННИЦИ И АРХИ МАФИОЗИ!!!ПОЗОР СЪД ЗАТВОР!!!ВЪЪЪЪННННН. .
58
7
 
17
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
И заблудените австрийци ни отрязоха вече..Те не знаят, че у нас вирус няма и всичко е измама, както настървено твърдят тук форумните капацитети- професори, доктори, математици...
57
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МммДа,да. Пускат ти 100 теста... Всичко се описва. Това да не ти бакалница от 19 век и да не се документира абсолютно всичко. В кое село живееш между другото ? Плащат ли ти за тези бисери, които съчиняваш?
56
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Томоваа,благодаря ти за предателството и старанието да унищожиш България чрез статиите си и да посееш конфликти,смърт и предстоящи кървави разправи и масовиубийства на българите и слагане на власт на крайни ислямисти и окупиране на България от българомразци!П А .Ч А !*** и ти да развяваш черно знаме на крайните ислямисти като протестиращите и с Божковите и другите олигарси-бандити,па . ча долна и м,ръ.сна,платена ку , р , ва , работеща срещу България!Ти си инициатора и предателя,*** лично
55
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гнева на роба е най-страшен.Роба не иска да е свободен, роба иска да е робовладелец.Кръвождани овци ...
54
11
 
8
 
! Отговори
Дупница преди 3 години
А на плешивото джудже толкова му се искаше да се пъчи като президент...Дори лично Вождът му беше обещал
53
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Томоваа,благодаря ти за предателството и старанието да унищожиш България чрез статиите си и да посееш конфликти,смърт и предстоящи кървави разправи и масовиубийства на българите и слагане на власт на крайни ислямисти и окупиране на България от българомразци!П А .Ч А !*** и ти да развяваш черно знаме на крайните ислямисти като пшротестиращите и с Божковите и другите олигарси-бандити,па . ча долна и м,ръ.сна,платена ку , р , ва ,работеща срещу България!Ти си инициатора и предателя,*** лично
52
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гнева на роба е най-страшен.
51
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ пак го играят ту ка има тука ням
50
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българският народ масово е глупав. Не ме интересува политика, нито кой управлява, защото няма ни един читав. Много хора са гладни, но ако се разболеят няма да им стане и по-добре. Не се спазват никакво мерки нито по митинги, нито в автобуси. Не си мислете, че е шега работа. Разберете, че вирусът е реален и не е на политиците от тая или оная партия. Сега, дори и да има по-малко жертви лятото, ако се, вдигне много броят ще се увеличат, идва и есен, като те тръшне и грип и вирус, шанс намалява...
49
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никоя държава Не ни пуска на територията си ,защото България е силно заразена !а овцето се трупа на площада да брани Крадливи олигарси и тяхната марионетка радевКато се претъпкат болниците за Боготите ще има аспиратор,лекарства ,доктори а за овцето " новото поле Банкя"