Заразените в Русия за първи път под 6 хил. от април

Намалял и броят на смъртните случаи за денонощието
Обновена: 20 юли 2020 14:10 | 20 юли 2020 14:08, Веселина Йорданова
9
Заразените в Русия за първи път под 6 хил. от април

Броят на заразените с новия коронавирус в Русия нарасна през последното денонощие с 5940, информира днес националният оперативен щаб за борба с инфекцията, цитиран от ТАСС. Денонощният прираст в страната е под 6000 случая за пръв път от 29 април, отбелязва агенцията.

От началото на пандемията в Русия са открити 777 486 потвърдени случая. Активните в момента са 211 457, или 27,2 на сто.

Оздравелите пациенти от вчера насам са 3258, а общо досега - 553 602, или 71,2 на сто от заразените.

Смъртните случаи сред болните от Ковид-19 за денонощие са 85 - минимален брой от 4 май, а от началото на пандемията - общо 12 427, или 1,6 на сто от заразените, сочат данните на щаба.

В тях не са отчетени уточненията за предходните месеци, представени по-рано от властите в актуализираната статистика за смъртността, отбелязва ТАСС. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДжуджето е пътник колкото нашия Бай ***. Но нашия лъже несравнимо повече!
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби1. Само в РФ на всеки починал от Коронавирус се прави Аутопсия, която потвърждава диагнозата.Я пак. Лепсваше ми държавно ИТ. Как пък няма нещо което да не разбираш, о корифею на нучаната руска мисъл. Но за рулски *** си убедителен ти титане от Руската академия на икономическите, военните, социалните и всеобхватни науки. Това за аутопсията го прочете докато чакаше матричният ти принтер да принтира Мона Лиза в 24 битов цвят ли.
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джуджето е пътник. Тези лъжи за корона вируса няма да го спасят. Оставка!!!
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май май диктатора Путин плаши мужиците с Корона вируса че да не протестират срещу корупцията в Русия и неговото некадърно управление, нали така другари?
2
4
 
4
 
! Отговори
голата истина преди 3 години
Отново спонсорите са били тревога и отново се пише за коронавируса в Русия.Жалко е наистина че са паднали под 6000 и няма скачащи през прозорците лекари но и това стига.Нищо че в САЩ правят по 12 пъти повече заразени при 2 пъти по голямо население, нас само Русия ни интерисува.Опорната точка че Путин иска да свали Боко,при положение че всички знаят че Дай България е казионна на Америка за България е доста нелепа.Оставката се пече точно защото американските господари я искат.Време е за друг шут.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе руснаците защо лъжат за толкова заразени, нали няма да взимат пари от ЕС? Защо им е на тях да лъжат за тия болни?