Вирусолог от Хонгконгския университет: Китай създаде коронавируса

Бях от първите, които го проучваха през 2019 година, каза Ли Мен Ян
5 авг 2020 08:00, Анисия Иванова
83

Лекар-вирусолог, работила години наред в Хонгконгския университет, обвини Китай в прикриване на истината за произхода на коронавируса. В интервю за Foxnews Ли Мен Ян заяви, че вирусът е създаден в лаборатория.

Доктор Ли Мен Ян бяга от своята родина в Съединените щати, където разказва, че новият коронавирус е създаден в китайска военна лаборатория, а информацията за неговия произход е прикрита от правителството.

По думите ѝ Пекин е бил наясно със съществуването на COVID-19 много преди официално да го признае.

"В момента, в който кажа това в Хонконг, ще изчезна и ще бъда убита. Никой не може да ме чуе, поради тази причина дойдох в Съединените щати, за да кажа истината за произхода на COVID-19", сподели тя.

Ли Мен Ян, която е експерт от университета в Хонконг, заяви още, че Пекин е имал данни за предаването на вируса от човек на човек още в края на декември, съобщава Bulgaria ON AIR.

Китайската телевизия "Си Джи Ти Ен" опровергава твърденията на лекарката. Медията цитира официална позиция на Хонконгския университет, който се дистанцира от нея.

Мен Ян обаче е категорична - учените, които са посмели да кажат истината, са били дискридитирани и арестувани.

"Бях от първите, които проучваха вируса през 2019 година", категорична е тя.

В подкрепа на твърдението, че лекарите са били принуждавани да мълчат, Ли Мен Ян показва чат, в който вирусът е бил обсъждан от специалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирусът е съзфаден в лабораторията, Солзбъри, Англия. Същата дето произвежда забраненото вещество " новичок" и даже експериментира върху хора. Пуснат е в Китай от английските и американските служби с цел да унищожат икономиката им но поради плиткоумие не допускат вероятноста да се върне при тях както и стана.
27
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирусът е китайски , лабораторен . Целта е Китай да стане супер силата на планетата. Няма да и се получи. Те само японците ще я опънат , ако им дадът шанс. А бай Дончо ще ги излекува завинаги.
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонимен #32 Напълно вярно изказване, по отношение на създаването му. Като добавим, бумът на икономиката само на тази страна, пъзелът се нарежда . Всички други страни са в нокдаун, само китайците отбелязват голям финансов растеж!
25
13
 
4
 
! Отговори
НФСБ преди 3 години
32 Прав си, щатски глобалистки " учени" са помагали на ККП за създаването на тази " ваксина", отгоре на това САЩ са финансирали част от разработките, като не са имали никакъв контрол върху ситуацията- има записи на от 2015- 2016г в които администрацията на Обява е била предупреждавана за тази " деликатна" ситуация! Тези и други записи са обект на въпросното разследване в Сената
24
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 30Не са го създали китайците сами,а с помощ от американски учени,от разни спонсорирани от глобалистите лаборатории.
23
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе, да! Китайците са го създали и сами са си го пуснали да се заразят! Те ако са толкова без мозък нямаше да са икономика номер едно в света.
22
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има и клипове с Бил Гейтс,който си признава,че ТЕ били създали всички вируси,грипове и споменава коронавирси,които пускат. Лабораторията в Ухан се е издържала от кръга около Бил Гейтс. След тези негови самопризнания,съм изумен,че вече не е в затовра. В клипа говори,че си правят опити с генетиката на хората,които имали т.нар ген на Бога т. е. имат развита вяра и духовност. Това е все едно доктор Менгеле да е възкръснал и започнал терор срещу всички хора.
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КумкаМне бяга се в страна където знаеш, че можеш да говориш совободно.
20
13
 
10
 
! Отговори
Кумка преди 3 години
До Ако е вярноГлупости. Очевидно УС търси кого да захапе и да вини, защото народът му скоро ще започне революция такава, че руската ще е нищо в сравнение. Такъв глад и корупция има в УС в момента. И разбира се Китай им е виновен + че продължават да произвеждат и да търгуват въпреки всичко)
19
2
 
16
 
! Отговори
НФСБ преди 3 години
Нека да видиме какви ще са резултатите от Сенатското разследване в САЩ, там доказателства струва ми се ще има. Моето мнение е, че китай има мотив и ресурс да създаде такова био оръжие, още повече китайците са използвали с доста задкулисни и нагли приоми щатски грантове ( по време на Обама) за разработки на " ваксини" в китайски лаборатории, най голямата от които е тази в Ухан- в непосредствена близост до " мокрия" пазар. Разстоянието е около 2 мили между тях, това е военна лаборатория
18
5
 
8
 
! Отговори
Кумка преди 3 години
До анонимен с въпроса защо не е избягала в Русия.Бяга се в страна, с която твоята страна НЯМА споразумение за връщане. Очевидно Китай и Русия имат такова, а Северна Корея и Русия нямат, та много от Северна Корея бягат в Русия ако не успеят в Южна Корея.
17
9
 
13
 
! Отговори
Ако е верно преди 3 години
И ако се докаже тива, китай ще бъде изравнен със земята и ще остане спомена за него само в учебниците по история.Помнете ми думитеИ пърл харбър.....като пример...
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПетровА ти кой беше, че не мога да се сетя?
15
12
 
6
 
! Отговори
Петров преди 3 години
Тази е толкова вирусолог колкото Витанов е математик.
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той още Тръмп го каза и позна.
13
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТОДОР ЖИВКОВСноудън си го наби много яко защото на никой реално не му пукаше за документите които изкара :) нямаше никакво обществено мнение :) и сега Сноудън ще седи в азиатската клоака доживот :)
12
7
 
16
 
! Отговори
АБСОЛЮТНО ВЯРНО преди 3 години
ТО СЕ ЗНАЕ ЧЕ Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН!!!!!!!!!!ТИЯ КИТАЙЦИ СА ЗА ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ, БАРАБАР СЪС СЗО!!!!!!!! КАТО Е ПОКАЗАЛА КОРЕСПОНДЕНЦИЯТА С ДРУГИТЕ ВИРОСОЛОЗИ ,СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА Я ЛИКВИДИРАТ!!!!!!!!!
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТОДОР ЖИВКОВДа бе отиде :) защото никой друг не го пусна макар много да му се искаше :)
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РусияСега не мога да реша дали не си си пил хапчетата или просто още не са подействали :/
9
11
 
3
 
! Отговори
Русия преди 3 години
Нищу ,чи Бил Гейца има патент за негу и фируса е у ФАЩ *** август 2019-та.Гьобелщини