Медицински надзор ще проверява смъртта на 19-годишното момче от коронавирус

Близките му се съмняват, че в лекарска грешка
Обновена: 6 авг 2020 19:16 | 6 авг 2020 18:12, Нели Христова
66
Медицински надзор ще проверява смъртта на 19-годишното момче от коронавирус
Снимка: БГНЕС

Във връзка с последния случай на млад великотърновец, загубил битката с COVID - 19, който бе лекуван в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" и широкия обществен отзук, който предизвика тази трагична новина, както и опитите за създаване на внушения и манипулиране на истината чрез коментари в социалните мрежи и медии, ръководството на областната болница реши да сезира Изпълнителна агенция "Медицински надзор", която да извърши проверка по случая, за да бъдат изяснени всички обективни факти, информират от пресслужбата на лечебното заведение.

Още по темата

Вярваме, че това е единственият начин истината да излезе наяве. Резултатите от проверката на проведеното лечение в МОБАЛ ще бъдат изнесени в публичното пространство и подробно оповестени. Дотогава считаме всички коментари по темата за неуместни и призоваваме обществото, и медиите да оставим разследването на компетентните органи, е коментарът от лечебното заведение, откъдето изказват най-искренни съболезнования за тежката и непрежалима загуба на семейството и опечалените близки!


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мир на душата на момчето!

Пневмонията е сериозна болест и може да бъде фатална независимо от възрастта.
През соца забравихме също за т.н. жълта гостенка, дано да не се върне като масова болест у нас.
Необходимо е също преосмисляне за традицията за празнуването на абитюренските балове - на кого е нужно това и точно в тази форма?
1
8
 
19
 
! Отговори
ssss преди 2 месеца
Очевидно е че има някакъв пропуск, но ще го замажат на 1оо %