Бил Гейтс: Пандемията ще започне да намалява през 2021 г., ще свърши 2022 г.

Ще са нужни обаче няколко ефективни коронавирусни ваксини
16 сеп 2020 07:24, Елка Василева
66
Бил Гейтс: Пандемията ще започне да намалява през 2021 г., ще свърши 2022 г.
Снимка: архив, БГНЕС

Светът няма да се върне към състоянието си от преди коронавирусната пандемия преди 2022 г. – това заяви милиардерът и съосновател на Microsoft Бил Гейтс.

"В най-добрият случай след две години от този момент нататък бихте се завърнали, в частност за някои неща от областта на здравеопазването,  в идеалния случай там, където бяхте в началото на 2020 г.“, заяви Гейтс в интервю за нюйоркското списание Intelligencer.

Гейтс подчерта, че за да се случи този сценарий, ще трябва да бъдат разработени няколко ефективни коронавирусни ваксини и да бъде активирано тяхното масово производство.

Още по темата

"В този случай през 2021 г. пандемията ще започне да намалява, а през 2022 г. световната пандемия би трябвало да приключи", добави милиардерът.

По-рано вчера американският президент Доналд Тръмп заяви, че САЩ ще разполагат с първата си ваксина срещу коронавирус след няколко седмици, предаде БНР.

Говорейки по Fox News, той отрече да е притискал когото и да било да пусне коронавирусна ваксина по политически причини.

Тръмп добави, че веднага след като ваксината бъде налична, правителството ще бъде готово да я достави „незабавно“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
7
 
! Отговори
Звездоброец преди 3 години
Звездите ми говорят, че всичко ще приключи около 22.02.2022г. Тия изСратеняци освен, че са сатанисти са и номеролози. Много обичат символични дати. Бил Дъ Гей е само едно малко звено от веригата. Обещавам ви, че през 2022 всички ще живеете в градовете, които ще са огромни концлагери, а който не се е ваксинирал ще бъде лишен от социален статус, работа, храна и т.н. Селата и малките градове ще бъдат оставени да запустеят и подивеят. А да видим дали звездите са ме излъгали. Запомнете горната дата.
35
11
 
3
 
! Отговори
Перничанин преди 3 години
До SSТо бива бива да се говори наизуст и се чудя да плача ли, да се смея ли. Ти въобще чел ли си какво произвежда Гейтс, какъв пазарен дял има, с колко е намалил смъртността на децата в Африка и т.н. и т.н. Чули недочули от Блиц и тук мнения изказват!
34
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами направете си ги тези ваксини, ваксинирайте си се и ни оставете накрая да живеем нормално.
33
6
 
21
 
! Отговори
SS преди 3 години
естественно че има връзка между гейтс и коронавируса, не виждате ли че всичко става онлаин и това е по голямо потребление на хардуер и софтуер а на върха който го осигурява кой е Бил Гейтс, пък и притежава фармацевтични компанни. Общо взето е направил затворен цикъл а хората на земята са хамстерите в колелцето....
32
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам си следват плана. Испания като разбра колко ще получи помощи от ЕС, случаите са нагоре. Няма как да са надолу, парите не са отпуснати. Италия също. Наистина ни готвят за масова ваксинация и какво ли не. България ще натискат с протести, както и Беларусия. Ще ни обесняват колко сме зле. Богатия обяснява на бедния колко е беден, даже и проценти ще изкара, как от беден по-беден става. Когато богатият забогатява на гърба на бедния. Световна политика.
31
1
 
23
 
! Отговори
sss преди 3 години
Тоз нали се занимаваше с компютри, какво откачи
30
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до ГеоргиМи лудост е ми. И преди е имало коронавируси.Това е някакъв нов щам просто.И аз имам колеги, които са преболедували "страшния" вирус.Повечето леко, има и такива без никакви симптоми, просто с положителен тест и карантинирани с контактните им лица.Някои го прекараха тежко с висока температура, но грипът да не е по-лек?За съжаление познавам и починали. Но те си бяха с "придружаващите заболявания" от много време, и без този вирус щяха да си отидат от този свят скоро.
29
4
 
30
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Коронавируса е обикновен грип, просто направиха истерия по икономически причини.Акциите на ИТ компаниите летят нагоре, включително на този индивид. Ваксините са другият му бизнес, просто улучи десятката.Затова всички нормални хора трябва да правим съпротива срещу истеричната реакция срещу този грип.
28
3
 
21
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Това е пълна лудост.. освен това аз вече го изкарах, не искам да ми бият някакви измислени ваксини срещу тоя глупав вирус. Имах 1 ден температура и 1 седмица накашлях докато се изчистя. Тоя вирус е по-безопасен от повечето грипове които се разнасят всяка зима. Сега ще видите януари и февруари като дойдат гриповете какво ще стане.. не ми се мисли, както вече са наплашени хората и догодина на пролет всички под строи за ваксини. Бил Гейтс иска да намаля населението това е цялата работа
27
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Логично е след масово ваксиниране пандемията да затихне и изчезне. Просто трябва действаща ваксина, дано САЩ успеят, това ще е успех за всички!
26
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко го е програмирал от самото начало, всичко си знае човека.
25
1
 
5
 
! Отговори
Ами преди 3 години
пандемия :rofl :rofl :rofl
24
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами човека знае кога е натиснал ЕНТЕР и кога ще натисне ЕКЗИТ... Като му купиме ваксините и ви сложи няколко чипа за ефективен тракинг.... РЕПТИЛ! ВЪРВИ В АДА!
23
1
 
3
 
! Отговори
Билю Шмейтс преди 3 години
пардя катуНасран
22
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пандемията може да завъриши и сега ако спре да се говори за нея.
21
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От къде знае този разписанието на корона вируса? Световно признати специалисти не могат да дадат прогнози,а този знае.
20
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а ти в най-добрия сценарии дано да пукнеш до края на 2021
19
4
 
36
 
! Отговори
SS преди 3 години
Само по физиономията ще го познаете какви са му мислите.....и какво ви мисли, определено не е доброто ви!!!
18
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ли ви е плана ви, насрн бклук - а пукне дано
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гейтса само се прави на филантроп, иначе си е мр.сник, от сектата която има парите, желанието и възможностите до края на века да сведе населението на Земята под половин милиард