147 излекувани от COVID-19, 151 нови болни за денонощие

Четирима са починалите, 33 са в интензивното отделение
Обновена: 22 сеп 2020 07:07 | 22 сеп 2020 06:56, Камелия Цветанова
53
147 излекувани от COVID-19, 151 нови болни за денонощие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

147 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 13 727.

Новите болни са 151 при направени общо 2 988 PCR теста, показват данните в Националната информационна система.

Още по темата


Така общият брой на потвърдените случаи става 19 014, от които 4 522 активни.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 13; Бургас - 16; Варна - 13; Велико Търново - 4; Враца - 3; Габрово - 5; Добрич - 3; Ловеч - 1; Пазарджик - 2; Перник - 1; Плевен - 1; Пловдив - 17; Русе - 4; Силистра - 4; Сливен - 1; Смолян - 5; София (град) - 30; Стара Загора - 14; Търговище - 2; Хасково - 3; Шумен - 3; Ямбол - 6.

Хоспитализираните лица са 714, от които 33 се намират в интензивното отделение.

Четирима са починали за последното денонощие, с тях общият брой на смъртните случаи става 765.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще прежалим някоя друга бабичка айде стига вече с тоя "свръхопасен" вирус
44
0
 
0
 
! Отговори
ДО 43 преди 3 години
Тази разлика е само в твоето разбиране, щото без симптоми, е фраза подета от медии, но изведена от контекста. За капак, онзи ден в една и съща новина, ученик се почувствал зле и отишъл да си направи тест, но накрая завършваше с това, че бил безсимптомен.Размножи ли се вируса в организма, симптоми има. Не се ли размножи, варианта положителен, е само в зоната на грешка на теста. За всички по тежки, медицината лекува последствията които причинява инфекцията.
43
0
 
3
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Преди *** изпозлваше думата "заразени" - т.е. "контактни", което не означава "болни". Сега започна директно да лъже че са "болни" - а от всички "заразени" реално се разболяват най-много 2-3.
42
1
 
6
 
! Отговори
Добри новини преди 3 години
Чудесна новина, от 40+ души в интензивното вече гоним долната граница на 30. Колкото повече хора се срещат с вируса толкова повече силата му отслабва. Колко са вирусоносителите не е важно, важна е бройката на болните постъпили за лечение, другите няма за какво да се притесняват защото имунната им система ще свърши каквото трябва.
41
1
 
9
 
! Отговори
Позор преди 3 години
Има огромна разлика дали става дума за заразени/вирусоносители или болни/клинични симптоми. Всяка медия трябва да си носи отговорността за дезинформацията и паниката която създава. Всички сте позор за журналистиката!
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Златина не и чета коментарите, ама винаги и давам минуси. Само като видя името и я слагам под общ знаменател с всички душевно болни НЕковидиоти.
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗлатинаOK, разбрахме, че нямате деца - защо е нужно и да викате ?
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заразявайте се, че да ви мине!
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АЙ СЕКТИРПрав си! Ковид няма и се лекува с ракицдос и кифтета.Пък и не лови по-простичките. Аз не съм видял шашав човек, болен от вируса.Така, че ти няма да се разболееш.
36
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма вируси! Искат да ви чипират! И да не излизате да протестирате и да се забавлявате!Бойко, Путин и Тръмп са го измислили нарочно!Корнела казва, че Путин няма нищо общо, а Паси - че Тръмп не знае.Но вие знаете и - никакви маски! Кашляте и кихате където си искате, никаква карантина.Каквото и да стане - Мангъров ще ви излекува!
35
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо лъжете хората???!!!"Новите "болни" са 151"???Какво целите? Да поддържате паниката ли???Новите "болни" всъщност не са никакви болни, а здрави хора с положителни тестове!Вече познавам много такива, които ги побъркаха с глупавите двуседмични карантини!Нищо им няма, само ги тестваха като контактни на други, които са леко болни.714 хоспитализирани са тежко болните - ау, колко много!Доктор Мирослав Ненков беше един от "болните", който сам каза че е карал карантина жив и здрав в къщи!
34
7
 
16
 
! Отговори
АЙ СЕКТИР преди 3 години
АЛОО,ВИЕ МАЙ ХЕПТЕН НА (БАЛЪЦИ) НИ ВЗЕМАТЕ С ТАЯ ИЗМАМА КОВИД -19 ,ЗАЩО СЕГА РАЗДУХВАТЕ ТАЯ ПСИХОЗА С (ПАНДЕМИЯТА) В УЧИЛИЩАТА ,.? ПИТАМ КАК ТАКА (ЗАРАЗАТА) Е САМО В ДЪРЖАВНИТЕ ШКОЛА,А В ЧАСНИТЕ УЧУИЛИЩА УНИВЕРСИТЕТИ И КОЛЕЖИ НЯМА ЗАРАЗЕРНИ ..? И ОЩЕ ПО ИНТЕРЕСЕН ВЪПРОС КАК ТАКА ЕДИН СЛУЖИТЕЛ ОТ ПЕРСОНАЛИА НА ЕВРЕЙСКИТЕ(НЕМСКИ) ГОЛЕМИ ВЕРИГИ ЛИДЪЛ И КАУГЛАНД НЕ СЕ ЗАРАЗИ ДОСЕГА ОТКАК ЗАПОЧНА ТАЯ ИСТЕРИЯ.ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ В ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКИ ТОЯ (ВИРУС) ИЗОБЩО НЕ СЕ Е ПОЯВЯВАЛ ХАЙДЕ РАЗЯСНЕТЕ
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки да си се пази сам ! младите и децата не мрът - и не очаквайте от тях солидарност,съпричасност ,милост,морал и тн .ние сме варварски "народ" от век и веков и така ще бъде
32
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малка част от тестовете може би са направени да показват положителни. Зависи кой ще ти се падне. Цирк.
31
2
 
11
 
! Отговори
нЕкой си преди 3 години
151 нови положителни, а не болни - кога ще си оправите речника най-накрая???? Стига с тия манипулации
30
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Излекувани??? Някакъв бъгав тест показва, че си положителен, без да имаш каквото и да било симптоми и оплаквания => болен си; следващ тест показва, че вече си отрицателен, без да си имал каквито и да било симптоми и оплаквания по което и да е време на "болестта" => излекуван си. Каква е тази нечестива медийна шизофрения??
29
2
 
5
 
! Отговори
Darvin преди 3 години
Мда, по природен закон първо умират старите и тежко болните, което е напълно нормално.Короната е просто част от природата и човека не е по-силен от нея.
28
0
 
7
 
! Отговори
До 21 преди 3 години
Данчето закрива автобусни линии по време на пандемия.
27
6
 
19
 
! Отговори
аз преди 3 години
Ковид е измама на световните кукловоди. Участват много платени хора и медии.
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 25Те,са дали на децата да учат дистанционно,са дали , само дето няма още изградени центрове за това обучение.Директорите не искат , защото например ако ученикът е в 8 клас , само на учителката по чужд език ще трябва да и плаща към 2000лв.И те не искат , защото бюджетът на училището ще се" счупи".Така,че това е само на теория!